Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • podravec

    Uz nastavak vladajuce strukture koju imamo bojim se da ce biti jako tesko, da je pobijedio SDP siguran sam da bi bilo mjesta za alternativu. Jedino nam preostaje potpisivanja peticija i ostalih slicnih aktivnosti.

    avatar

    17.12.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Hm, nešto si pobrkao, SDP jeste na vlasti u Zagrebu... :(

    avatar

    17.12.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • nazif234

    Nazif ovdje, pozdrav svima,a posebno gospodinu Oštriću kao sudioniku brojnih diskusija na newsgrupama u doba kad današnji "urbani kozmopoliti" nisu niti znali kaj je to internet! Hvala na medijskom prostoru, nastavit ću po svome i dalje raskrinkavati o kome se zapravo na tim takozvanim "scenama" radi, i kakve ništarije umišljaju da su, ili da su bili idoli mladih, da su vrlo bitni u "formiranju društvene zbilje", i kakvi nepodnošljivi prangijaši sebe pokušavaju prodati pod glazbenike, normalno, žicajući na svakom koraku vašu i moju lovu, jer, jebiga, umjetnika treba i platiti, tko bi bio umjetnik bez love?!?

    avatar

    17.12.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Nazife, iako sam ti "dao prostor", vjerojatno ti je jasno da su moje simpatije više na strani tih "scena"! A tvoj način diskusije, koji si u diskusiji uz tekst iz Večernjaka demonstrirao u bezbrojnim javljanjima, naprosto je prostački. Iako razumijem, da i tvoja istina ima neku relevantnost. (Istina ima mnogo - ne vjerujem u neku "Istinu" sa velikim "I" - zato sam filozof). Malo tolerancije za drugačije životne stilove ne bi ni tebi škodilo.

    avatar

    19.12.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • nazif234

    Samo mala korekcija, radi se o tekstu u "Jutarnjem", a ne "Večernjem", da ne zbunjujemo obožavatelje i one druge! I naravno da ovdje ne ću promicati svoje stavove, reda mora biti! :P
    Nadam se da ono "prostačko" nije referenca na moje necenzurirano "je*i ga" iz moje prošle poruke, moram se popraviti!

    avatar

    19.12.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...