Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • alkion

    A mene jednostavno "ubi" ova buretina (kako reče Sijerković sinoć). Vezan za obalu do daljnjeg... :)))

    avatar

    17.12.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Pajo mi je faca i odmah simpatičan, pogodi zašto. Ak kupuješ štednjak, bosh je zakon, apsolutni best buy, 3800Kn, obećao ženi da ću joj ga kupit ( sad moram, nakon što je došla po mene u Dugave u 4 ujutro ). Još jednom čestitke šampionki, kad se pubertetlija nesretno zateleba onda samo nebo može pomoći, užas. Žensko predbožićno pospremanje me ispunjava užasom, "kidam naljevo"...:))))))))))

    avatar

    17.12.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • rU

    ah, draga fanny, kako su mi dragi ti tvoji životni postovi ... u kojima svašta dodirneš , o svemu ponešto ispričaš ... pa se čovjek od tebe kući uvijek vrati nasmiješen, čak i kad pišeš o stvarima koje nisu za smijanje.

    zmaji i martici čestitke, bravo drage curke
    djeda nosku pusa, pomalo počinjem u njemu gledati svoga tatu kojeg više nema ... i mudrost i izdržljivost generacije koja nestaje ...
    paji, svaka čast na strpljenju, rijetki su dečki koji strpljivo podnose shoping ...

    a tebi, draga fanika, hvala na oštrom oku koje sve vidi, a ipak na svijet gleda tako dobronamjerno ...

    avatar

    17.12.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Puna si energije, one pozitivne, Faniko pa makar i o fjaki pričala!
    Kad posustanem u vražjem spremanju... inače , postadoh k'o muško: nit perem , nit peglam , samo ispravljam kontrolne, zadaćnice, pripremam priredbe i izložbe , a u kući je sve pod finim slojem prašine hihihihihih, e kad zavrnem rukave, pa se onesvijestim, navrnut ću do tebe po malo utjehe hihihihi što znači : ne diraj post!
    Pusa velika , curo vesela:-))

    avatar

    18.12.2007. (00:41)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro želim
    ak je frka samo javi stiže pomoć
    pozdravček za vas.

    avatar

    18.12.2007. (07:33)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    kutnjaci i umjnaci idu svi van...znači da bum bez zubaaaaaaaa, osim ovih prednjih napravljenih usput.....................si za aljaške malamute.....????? bum ti danas nablogu sve pokazal, kak zgledaju i di moraš zvati

    avatar

    18.12.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Dobro je, život ide dalje (i kad blog stoji)! ;-)) Lijepo, čestitke za Zmajin uspjeh! Napastima kupovanja zasad i sama uspješno odolijevam. Sami kičeraj i podvaljivanje. E, da ne bi! ;-) Polako, sve će se pripremiti, nema žurbe. Blagdane treba dočekati mirno, a ne u grozničavoj žurbi, zar ne? (Ovo ja ponavljam "gradivo". ) ;-)

    avatar

    18.12.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    možeš ti i njega sad usvojiti...nitko se nebu ljutil jer ipak je to lijepo, mlado biće............
    Aljaški malamuti, stari mjesec dana, nude se…..besplatno….opis i izgled na mom blogu……..
    gajine gluposti.................nikoga ništ ne košta da si pogleda ta divna stvorenja. ako ih želiš...to samo dopelaš u kutiji i vidiš da na kraju, svi oni koji su bili protiv, najviše vole, tog peseka

    avatar

    18.12.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kod tebe uvijek zanimljivo i kad se ništa ne napravi. I ja se dosta nahodam prije nego nešto kupim. Čestitke Zmaji još jednom na zlatu, a i Marti na izvedbi. Pozdraw sa sunčanog Kvarnera

    avatar

    18.12.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    dobio sam dobru ideju od tebe! večeras ću bacit ciglu kroz izlog Gorenja i zabit hrv. zastavu u pod te sprejem ispisati po zidovima: tudi tukaj je Hrvaška!

    nisam nikada napravio međunarodni incident!

    avatar

    18.12.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion - budi vezan, sve dok se vrijeme ne utiša, jedino se protiv vremena - ne može. Sretan tko shvati :)

    @Sag - pretpostavljam zašto ti je simpatičan :) Šovinisti jedni (a ja sam četvrt Slovenka, čudo da i mene nije škartirao), no i ja imam o njima svoje mišljenje. No cijenim ih jer i ono malo što imaju čuvaju svi k'o jedan, za razliku od nas. A štednjak je kupljen - Končar, 3+1+ rol struja. Kupio bi Nosko "solidniji", ali dimenzija mora biti 50 cm. No bar je ostao - domoljub :)
    Žensko pospremanje - i mene užasava, dok rintam, drži me na životu samo činjenica da bum na Božić sjela u čisto, sa hrpom hrane i pretrpavala želudac. Onda nema kuhanja tri dana, znaš ono - sarma, francuska, meseko, kolačeki, vinčeko... :)

    @Rusalka - znaš da sam ja od onih koji na sve gledaju na vedriji način. To me spašava od depresija i tuge. No znam ja i suze roniti, ali toga nema na blogu. Kome to treba - čitati. A moje oko sve vidi, ponekad bi željela da nije tako. A Nosko ima toliko planova za proljeće, da - boli glava :) Za ne povjerovat' :) Primjer - bori se s panjem od bora već tri godine, srušili bor, a ostao panj u zemlji. Nosko ga pomalo pali i pali i konačno je pri kraju :)

    @Vitae - imam kolegicu koja kaže - od prašine nije nitko umro :) Doduše ja sam drugi tip, ali u potpunosti se slažem. I moram ti reći - što sam starija, to sam manje picajzla, još ću s 50 biti - skroz flegma :) Tvoj je posao takav, moraš to obaviti, a ja se divim nastavnicima koji predano rade svoj posao, nakon radnog dana s tinejdžerima - traba imati živce za svoj kućni posao i obaveze :)

    @PROROK - od petka mi je juniorka slobodna i nudi mi pomoć. Znam da bude razbijenih tanjura i čaša (jer ona se sa svime bori kao na turniru), ali bitno je da ima volju :)

    @GAJO - onda si osuđen na poluprotezu, no i s njom je bolje nego bez zuba, vjeruj. No, što više zuba (gornjih i donjih), to je proteza stabilnija, buš se nafčil' :)
    Aljaški malamuti su predivni, imamo jednog ljepotana blizu, ali dugodlakog psa neću uzimati, jer sam probala. Ja sam itekako svijesna što pas u kući znači, zato ga nemam već dvije godine (pregazio ga je auto). Vežemo se previše za ta stvorenja, onda smo svi bolesni kad ga izgubimo. Sorry :)

    @Big Blue - normalno i polagano, već nekoliko godina - što manje žurim, bolje mi ide :)
    A kićeraj je stvarno - bljak, što sve uvaljuju, meni je najvažnija - rit - tu sve počinje i završava, jadno ali istinito :) Dovoljna mi je pomisao da ima ljudi koji nemaju ni za na stol staviti, na žalost ne mogu to smetnuti s uma :)

    @gogoo - hvala. Cure su unikatne po svemu, svaka je svoja na - različiti način, pozzz :)

    @dr Zloba - zašto me ne iznenađuje tvoj stav??? Znači, kad čujem na radiju, samo ću ja znati tko je:))) Vjeruj mi, šutit' ću ko zalivena, Paju ćeš razveseliti - to sigurno ( e jesmo šovinisti ) :)))

    @H@ck - gdje ti živiš, tako malo kulture u našem selu, a ti i to propuštaš :) A baš sam se veselila da ću te vidjeti :) No, bit' će prilike :) A Golci su stvarno golemi - sjedila sam red ispred, a tata Golec je ispružio noge skroz do reda - ispred mene. A mali se cijeli koncert vrtio k'o na ražnju :)

    avatar

    18.12.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........haha........i mene uhvatila fjakaaaa.........svagdi sam, čitam, vozim autić, družim se uz kavicu, hodam, družim se u udruzi i na jazz većerima, vozam prije po prodajnim centrima, gledam kazališne predstave u našem kinu............i nemam pojma ni di sam, ni ko sam.........i ove godine primječujem blagdansku atmosferu i lipo mi...........pozdravić.........

    avatar

    18.12.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • fanny

    @katrida - ma kako ne znaš gdje si? Pa - svugdje po malo, glavno je da uživaš i primječuješ stvari oko sebe. I drago mi je što voziš, za slijedeći Božić bit' ćeš "stari" šofer :)

    avatar

    19.12.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eno ja ti sve lijepo objasnio tamo o postiranju slika, a ti ni zuc ;)

    avatar

    19.12.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • max(turbator)

    blog padne kad god ja odlucim pisati. tak ti je to:)
    btw, primjetih:) - fanny7, taekwondo rezultati7 :) znakovito.

    avatar

    19.12.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • Agua

    Samo da pada snijeg na Badnjak i Božić i ja sretna... :)

    Da, to je predstava s Vilijem i Tarikom. :) Svega je bilo oko predstave, ali ja svakako mislim da bi ju trebalo pogledati, jer svakom se sviđa nešto drukčije. A to što su profesori takvi kakvi jesu, stvarno ne znam iz čega proizlazi: iz zadrtosti ili nesposobnosti shvaćanja što predstava zapravo želi reći...

    pozZz :)

    avatar

    19.12.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Čestitke Zmaji, a ti si uvijek u speedu, čak i kad si šatro-fjakasta :) Pusek..

    avatar

    19.12.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • slaven178

    i nije fjaka kada si toliko toga podijelila sa nama...zmaji čestitke, a sto se tiče muzike, božanstvena je vidi se sa slike ;-)

    avatar

    19.12.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    Šteta što nisam čula Marticu kak pjeva :(
    Nisam ni znala za to...
    E da, ima na mom blogu mojih crteža, pa ono, ak ste raspoloženi za prokomentirat ih :)
    PS. Gobac je vaniiii daaa, suci su napravili dobre kalkulacije :):)

    pusa :)

    avatar

    19.12.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Hihi, ovaj je nastup bio... osrednji... Nismo probale 4 dana prije toga (ustvari od Opatije). Došle smo na pozornicu i otpjevale svoje, kao na negdje petoj probi... No, nema veze, što je tu je... Imam snimku iz Opatije pa ću je uploadati na youtube, a budem Vam i poslala da vidite kako to ustvari treba izgledati.
    Što da Vam još pričam, kad sve nekako ide svojim tokom. Opet sam se s tatom (sad već uobičajeno) zbog glazbene posvađala. On bi mene ispisao jer ću u školi imati 7 četvorki?! Samo sam se nasmijala :)))
    Najvjerojatnije ću proći s 4 i to zato što mi fali samo jedna ocjena (i ima predmeta iz kojih bi mogla tu jednu ocjenu navući, ali svi su škrti...)
    Neću Vas daviti sa školom. Idem još hrvatski malo proučiti pa u krpe, sutra je novi dan, a ja moram biti spremna...
    P.S. Idete na kocert? To se mora gledati, ove godine nam i Mužek dolazi (svi smo u transu zbog toga 8)
    Puse šaljem cijeloj obitelji, mojoj teti Faniki, Paji i Zmaji :)

    avatar

    19.12.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - nisi navikao da Fanika - ni zuc :)

    @Max - otkud ti zemljače :) Ja sam sva vezana za broj 7 :)

    @Agua - pusti ti sve njih, mnogi od njih nisu shvatili, glavno da ih smetaju psovke, što misliš - pa to je realnost. Nek gledaju onda mjuzikle u Komediji :)

    @Snoopyca - Speedy Gonzales :)

    @Slave - a tek da je čuješ :)

    @Lana - bilo je divno, iako Marta nikad sa sobom nije zadovoljna .) Inače navijam za Mirjanu i Luku, simpatičniji su mi, a i teže je kad u paru nije muško profesionalac...

    @Marta - Zmaja ima slične probleme, previše četvorki, ali - nada umire zadnja :) Pusti tatu, samo ti polagano ali sigurno - naprijed, do mature će se pomiriti sa sudbinom :)

    avatar

    20.12.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...