Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • luki 2

    Divni ste! Snježni pozdrav šalju Luki+Goldie

    avatar

    17.12.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    Iako nisam u mogućnosti da dam svoj doprinos u novčanom obliku kako bih pomogao maloj Anji, trenutno vam mogu ponuditi moralnu podršku jer znam da nije lako tražit pomoć na ovaj ovaj način, ali cilj ne bira sredstva. Ako se slažete, mogu postaviti link na svojoj stranici ka ovoj!
    PozDraV i sve najbolje!

    avatar

    17.12.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • borntobewinner

    stvarno ste divni... pozz i pusa...

    avatar

    17.12.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    Mene baš to usrećuje, št mogu nekom dati tko ima malo ili nema ništ, ondasam ponosna na sama sebe...Tako i nadam se da ćevaša humana gesta razeseliti nekome božićne blagdane! Pusa i pozdrav triu! :D

    avatar

    17.12.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • kvadar

    "vjerujte prekrasan je i osjećaj kad ste i Vi u mogućnosti nekome podariti osmjeh na lice..."
    to je ono sto nas cini sretnima i zbog cega pomazemo..i taj osmijeh koji za uzvrat dobijemo veci je od svakog poklona od svake pomoci...to je nesto najvrijednije:)))
    Poljubac maloj Princezi:))

    avatar

    17.12.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Luki 2 (hvala...ipusa od Anjice)
    BrainPulse (pozdrav i tebi...naravno da možes staviti link)
    Borntobewiner (pozdrav i pusa od neumornog tria)
    Destination Unknown (i moras biti ponosna na sebe....pozdrav i velika pusa od tria)
    Kvadar (da, osmjeh je najvrjednii poklon na svjetu....pusa od Anjice)

    avatar

    17.12.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  • *****

    Kada bi svi bili brižni, pažljivi i suosjećajni kao vi, svijet bi bio predivno mjesto!

    avatar

    17.12.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • Anara

    Trojka, jeste li probali nabaviti psa kao četvrtog borca protiv bolesti! Mi smo komuna i živimo sa 24 mačke, jednim psom, leglom ježeva i leglom smrkulja (ovi potonji sada spavaju zimski san). Hranimo ptice i zečeve i dvije srne koje dolutaju u naš voćnjak na našem brdu!
    Naše iskustvo govori da životinje mogu puno dati čovjeku posebno kada je riječ o bolesti! Životinje, humanizam i drugi način života, onaj izravan s prirodom otvorio je svijet života i onima kojih je medicina napustila! Želimo vam da ustrajete! Uzmite jednog psa lutalicu kojemu prijeti smrt u šinteraju. Nećete vjerovati koliko će vam pružiti...

    avatar

    17.12.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • unuka

    sinoć me prestrašno razveselila humanitarna akcija...da je svaki dan neka, ja bi sigurno barem jednom nazvala.

    avatar

    17.12.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Sretan sam Bolje da kazem presretan jer znam da jos uvijek postoje dobri ljudi.!!A to ste Vi.
    Sad dijelite sami a drugi put ja sam sa Vama.Zao mi je da i moje igracke koje sam mijesecima cuvao za Vas nisam mogao isporucio.Bolje da kazem osoblje transportnog poduzeca????ostavio me je na cijedilo! iako su mi obecali da ce sve igracke stici na vrijeme do Vas !! Sta mozemo !!IMA SVAKAKVIH LJUDI!!
    Pozdrav iz Amsterdama.Vas vijecni prijatelj.Pusa Anjici!

    avatar

    17.12.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala na lijepim riječima, moji mili! Anjici veeeeeeelika pusica!
    Vole Vas Luki+Goldie :)))

    avatar

    17.12.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • kisica

    Bas ste neumorni, lijepo od vas sto to radite. Pusa

    avatar

    18.12.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • Anara

    Mislimo da se morate ograditi od srcedrapateljno ljigavih komentara! Ili ih ignorirajte! Da vam se blog i cijela akcija ne pretvori u nešto degustibus! Vi imate stvarni život i ne treba vam kičasto uresavanje koje ništa ne znači, iza kojeg ne stoji nikakav humanizam već slike iluzija onakvih kakve moš danas nać na štandovima pred crkvama! Na primjer, Luki 2 je toliko nemušta da svoj blog vidi u slikici anjgeleka i bijelog taubeka na treperećoj pozadini koja bi trebala biti priroda! U isto vrijeme autoritarno zabranjuje komentare na njenom blogu koji nisu po volji jer se ne koriste srcedrapateljnim frazama! Od takve osobe osim sladunjavosti nemojte očekivati ništa! Mi vam nećemo poslati pusiceeeeeeeee, nešto smo vam predložili kako da pokušate živjeti u stvarnosti, a ne iluzijama kiča i laži (vidi prethodni komentar iz naše komune!)

    avatar

    18.12.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    ANARA

    Prije svega hvala Vam na Vasem prijedlogu. Ono sto Vas ubuduce molimo je da komentirajte u vezi naseg bloga ili naseg posta a druge blogere ne spominjite i ne vrijeđate preko naseg bloga jel cemo biti prisiljeni izbrisati sve Vase komentare.

    U nadi da shvacate Veliko Vam hvala!

    avatar

    18.12.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Jos jednom, ogradujemo se od komentara ANARA spram LUKI 2.

    Sve komentare koji se ticu naseg bloga ili posta a ne vrijedaju druge blogere ili nas blog uvjek prihvacamo a ostale cemo prijavljivati kao spam i brisati cemo ih.

    Hvala Vam svima na razumijevanju!

    avatar

    18.12.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • Anara

    Vrijeđamo mi ikoga govoreći istinu bježeči od ljige i iluzija? Zar vam smeta kada vas upozoravamo na moralnu i etičku upitnost onih koji vam nude lažnu humanost, kada vas podržavamo u onome drugome da se stvarno borite u stvarnom životu, a ne tako što ćete nas brisati s vašeg bloga? Mi nismo komentirali Luki2 već je naveli kao primjer ljige u što se ne bi trebao pretvoriti vaš blog! Očekivati humanizam velika je odgovornost, a najmanje se postiže autoritarnim ponašanjem! Mi nismo nikoga vređali, a ako se neko našao važnim da se nas proglasi uvredljivim radije naka preispita zašto naše stavove interpretira nepoželjnim? Jer zato što smo ateisti, anarhisti i crnci?? Zašto smo se usudili upozoriti na samozavaravanje? U našoj komuni živi i dijete od 11 godina s celebralnom paralizom, napušteno od roditelja, danas jaše svog ponija i spava s našim mačkama! Otpisan je još prije pet godina! Ne zanima vas naše iskustvo? Radije ćete pobrati bezlične pusiceeeeee? Svojom reakcijom na naš komentar opredjelit ćete se... Mi vam se više nikada nećemo javiti ako to ne želite, kako ćete gledati na budućnost Anje ovisi o vama!

    avatar

    18.12.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • Anara

    Još jednom ograđujemo se od proizvoljnih interpretacija naših namjera spram Luki2. Naš komentar je kao primjer srcedrapateljne ljige istovremeno i totalitarne osobe samo primjer kako morate čuvati vaš apel od uvreda koje vam pružaju slatki i bezočni ljigavci. Nema pusicaaaaaaa, ostaje stvarni život! Kada smo mi to shvatili preokrenuli smo život našeg zajedničkog djeteta! Danas je to samo čovjek koji se zna brinuti o sebi, svom poniju i mačkama...

    avatar

    18.12.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    ANARA

    Kao prvo, mi nismo obrisali ni jedan Vas komentar ali nemojte nas tjerati na to.
    Kako Vi imate glediste na to tako i svaki drugi bloger izrazava svoje misljenje i daje podrsku na svoj nacin.
    Nitko nema isto misljenje. U ovih godinu dana naseg bloganja nismo imali ni jedan incident na nasem blogu. Nadamo se da ce i dalje tako ostati. Ne zelimo da na nasem blogu nekog drugog prizivate i zovete ga ljigom. Ako imate sto toj osobi reci izvolite se obratiti na njegovom blogu.

    Hvala Vam na razumjevanju!

    avatar

    18.12.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • walpurga

    Nisam stigal ranije napisati komentar. Još uvijek sam pod utjecajejem prijepodnevnog posjeta teško bolesnoj djeci kojusu napustili roditelji, a nemilosrdna birkracija određuke broj osoblja koje se brine o toj djeci.. Mnogi od njih nisu više djeca već su po godinama mladi ljudi, ali mentalno su još uvijek u predškolskoj dobi. Vidi se da okruženi ljubavlju, pažnjom, brigom osoblja, ali oni bi puno više, kao i druga fdjeca, kao svi mi, kao sva živa bića.

    Životinje, psi, mačke, hrčke osim one najosnovnije brige - hrane, vode i piš partije, isto traže ljubav i bavljenje njima. kad ih na nekom mjestu ima puno onda su uskraćeni za ono najosnovnije - a to je puna ljubav.

    Dijete s posebnim potrebama bez obzira radilo se o mnetalnoj retardaciji, cerebralnoj paralizi ili nekom drugom obliku invalidnosti traži još veću ljubav, pažnju, o brigi, vježbama da ne govorimo nego obično dijete. Za puni emocionalni razvoj djeteta dobro je dožla životinja. Samo ćživotinja u obiltelji u kojoj je dijete invalid će biti zapostavljena.
    Nisam sigurna anara da li si shvatila sve ovo štosam napisala. Iz tvog komentara se vidi da ti mješaš brigu o nećčemu s ljubavlju. Nije dovoljno nekoga oprati, dati mu jesti i piti i ostaviti ga dalje da bude u svom kavezu ili krevetu. Potrebna je ljubav, a onemo koji je zbog invalidnosti vezan samo na jedno mjesto potrebno je puno ljubavi. Samo da li ti znaš nekome dati ljubav?

    avatar

    18.12.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...