Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • angie

    I bez tebe smo znali da je lijepa naša najljepša, najbolja, najzdravija....pa gdje ti to živiš?.... a crkva, bože sačuvaj.....obala - bez riječi......a plakati i putokazi - slova im njihovih.....Sve djeluje tako sivo, maglovito, depresivno....jedino bi ona papica mogla proći.
    Sjedaj na biciklu i bjež što prije u prirodu! Jedino ti sad zavidim na onih 28 stupnjeva....ovdje je brrrrr bura dere. Pozdrav!

    avatar

    16.12.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    je, naj smo, ali kak dugo bumo. I ovi su bili naj pred neko vrijeme, originalno ime Tajvana je Ilha Formosa, 'Beautiful island'. Nej se sad dati sugerirati prevec, pokazal sam na drugim stranicama i blogovima da ima ovdje i ljepote, i te koliko. Ali ovo je s ekoloske strane, pa sam izvukel stvarno grozote. Iz vlastitog iskustva ti mogu reci da su Zagreb i Warszawa daleko sumorniji gradovi za zivjeti. Tajvanke kojima sam pokazal Zg su jedno big "blju" o "Zagrebu bijelom gradu" imale za reci. I nisam mogel da se ne slozim, na zalost, provincijonalna "metropola" sa sivim ljudima, ispranim od zivota. Mjesta kao Pag i sl. su van konkurencije, jasno, Zadar (poluotok) je dobio lijepu ocjenu, ne brini ;-). Temperatura na Ilha Formosa je blogom dana, da! :-).

    avatar

    17.12.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    kao prvo hvala puno na komentaru
    kao drugo, jel ima tamo sunca?
    kao trece, sta ima u tom bosansko-tajvanskom loncu
    kao zadnje, koja piva se dere dole i ima li smisla!?

    avatar

    17.12.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ribafishnati, fakat prevec pijes, pa se ni ne sjecas da si me to o pivu vec pital u ozujku i ja sam odgovoril. Ali, ocito je puno Ozujskog proteklo otada niz tvoje grlo ;-) . Malo piva tu pijem, ma, opcenito, premalo pijem, moram malo to popraviti, nezdravo ;-)

    Ima sunca, i te kako, pa 28 cels je bilo jucer, ne od one spalionice nego od sunca. Slikice na postu su u kasnije poslijepodne radjene pa se to bas ne vidi. A izmaglica je jer sam u primorskom gradu, pa more isparava. Naravno. A i zrak je malo z(a)gadjen pa i to pomaze ovom maglovitom efektu ;-)

    U loncu -ha, ja jedem obicno bez da prevec pitam kaj je nutra, inace bi ostal gladan. Najbjelije okruglo je jajce, grlice, mislim. Ovo ostalo bjelkasto je uglavnom tofu u raznim verzijama, ono s ruzicastim obrubom i cvetekom isto. Ispod stapica su gljive, kupus, smedje najblize promatracu je isto tofu (koji podsjeca na jetru konzistencijom), u vrhu lonca crno je nekaj ko komad krvavice...ali oni to u "ciglicama" imaju, i od -pazi sad-pacje krvi. Dobar tek ;-) Kuglica dole desno je neka mesna kuglica s nedefiniranim okusom. Sve skupa zapravo sasvim ok klopa, i kosta manje od 2 eur.

    avatar

    17.12.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    Ovo je definitivno najružnija crkva, pa se neki čude što je sve više ateista, Ja sam vidio ljepše trgovine u Bugarskoj. Ostalo je predobar post. Sad si mi na crnoj listi,što znaći da očekuješ moje komentare.

    avatar

    17.12.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    a ja za ruznocu u kineza optuzivo komunizam. al sad vidim da im je to u genima.

    avatar

    20.12.2007. (05:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...