Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • turimti

    jak nam je hdn, kad je na čelu bio luce, sada duka, ne daj bože čičak...vrijeme je tuka. mogo bi i moj slijepi tukac voditi novinare do provalije s pozivom: za mnom u bolju i svijetlu budućnost...

    avatar

    16.12.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    drago mi je da čičak nije izabran. to mu je kazna za vrludanja - piškio bi, kakio bi, i to...

    avatar

    16.12.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    drago mi je da čičak nije izabran. to mu je kazna za politička vrludanja - piškit ću, kakit ću i to...

    avatar

    16.12.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    O Petračevom pismo Pukiju Turopoljcu čuo sam kada je Zoran Šprajcu (danas) u "Dnevniku" kratkovidnice dao dijelove toga pisma pročitati; smatram da je to dno dna našeg novinarstva što je jedan "vlasnik" jednog tjednika u tako dobrim odnosima s nekim za kojega i vrapci na granama pjevaju da je šef mafije u jednoj državi u kojoj mafija ima državu (čitaj: banana-republiku). EPH i Malić nemaju tu šta radosno likovati - neka pogledaju tko je vlasnik tog Europapressholdinga - nekadašnji Šuvarov bojovnik Nino Pavić o kojemu je jednom, ne tako davno, u Malnarovoj Noćnoj mori rečeno od jednog Pavićeva prijatelja da je ovaj svoju redakciju skupljao po birtijama.
    Žalosno je samo što je Westallgemeine Zeitung sa Schumannom podržao u Hrvatskoj zvijezdu socijalističkog jugo-novinarstva Pavića, ali, kako u novinarstvu tako su i njemački socijaldemokrati, čiji je Schumann eksponent, podržali Račanov SDP u Socijalističkoj internacionali, i bez ikakvog argumenta dali Račanovom SDP-u placet da su "socijaldemokrati", a da ne bi bilo zabune, još je prošle godine za Uskrs Račan rekao da je "najbolji društveni sustav samoupravni jugo-socijalizam", i još jednom je Tita pohvalio kao "najvećeg državnika", koji je, usput rečeno, mrzio socijaldemkraciju kao što svaki boljševik mrzi socijaldemokraciju. Isto je tako predsjednik europskih pučana (EPP) Wilfried Martens podržao učlanjenje HDZ-a u EPP iako je taj isti HDZ svojedobno, za vrijeme Tuđmana Franje oklevetao osnivača hrvatskih kršćanskih demokrata, prof. dra. Ivana Cesara, Martensova školskoga kolegu iz vremena internata, mislim u Švicarskoj. Mislim da je za loše stanje u hrvatskom novinarstvu izravni krivac Zapad koji u Hrvatskoj podržava lažne demokrate tipa Mesić i lažno novinarstvo tipa EPH i Nacional, a što se tiče Ferala, tog nekadašnjeg ferala u Tuđmanovoj tami, FT je postao vlasništvo EPH-organizacije, i zašto bi oni tiskali Petračevo pismo; neka se Malić obrati redakciji Hrvatskog prava online, tamo nema cenzure pa može tiskati sve što nije potkrijepljeno lažima, i što predstavlja argumentiranu kritiku; žao mi je samo nekadašnjeg novinara Hrvatskog prava, Srečka Jurdanu, po meni vrsnog kolumnista, koji mora pisati u Petračevom listu, inače bi kruh zarađivao na ulici. (Nadam se da mi autor posta neće zamjeriti na duljini komentara:-)

    avatar

    16.12.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os

    avatar

    17.12.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • HNdrkaona

    Jebes HND..sta to znaci...hrvatski narodni drkačai...mars zvaljavci...jos malo pa cu ovaj blog obrisati....pusa

    avatar

    17.12.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    ..Svoje mišljenje netrebam posebno naglašavati..sve je to fuj; dekomentacija je vidljiva ...

    avatar

    17.12.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • Rebecca

    Kakvo je to novinarstvo kada Hloverka umjesto da se u miru povuče i nakon svega da ostavku dijeli intervjue iskoristivši bolest (!) za samoreklamu i prodaje splačine poput-ona i njena ekipa profesionalci,uvode red...Gore od toga je što bez ikakvih suvislih pitanja svi to objavljuju! Sutlić,Čuljak ,Luce i Hlo-koja ekipa!!!

    avatar

    18.12.2007. (07:06)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    Bilo bi izvrsno kada bi HND izvršavao svoje zadaće, npr. branio novinare od sudskog progona od strane Međunarodnog suda. Čini mi se da je dosada, a mislim da će Duka nastaviti taj trend, HND favorizirala jedan vid novinarstva i jedan dio novinara. Sasvim je u redu ako moraš biti kuš kad je Haški sud u pitanju, ali buka će se dići ako netko samo nasluti reći nešto loše o pederima.

    avatar

    19.12.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...