Komentari

106brigada.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gazija

    Ovaj tekst je velika laž, ispade da su Hrvati najgore prošli u Ratu. Gospodo, ako niste znali, na Maglajskom ratištu ratovali su protiv Muslimana rame uz rame Hrvati i Srbi. Novi Šeher zauzeli su Srbi i Hrvati zajedno, u Žepču je bio koncetracioni logor u kojem su mučeni i ubijani Muslimani od strane HVO-a. Mogao bih vam navesti poduži spisak ljudi koji su bili u tom logoru u Žepču i spisak Hrvata koji su se iživljavali na logorašima. Selo Donji Lug opcina Žepče sa većinskim Muslimanskim stanovnistvom okupirano od strane HVO-a najmlađa silovana djevojčica od strane Hrvatskih vojnika imala je samo OSAM GODINA. Za sve sto sam napisao imam dokaze.

    avatar

    05.02.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  • mala

    Pa kad imas dokaze za sve to, zasto ih ne preusmjeris nadleznim vlastima? Bla...bla...bla... nista drugo i ne znate nego muljati i okretati se kako vjetar puse!

    avatar

    13.02.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • Autor Bloga

    najgluplje je komentirat komentar ali GAZIJA ako i tako siguran,kao što sam ja siguran u ono što pišem ovdje na blogu znači provjerim prvo činjenice ili sam osobno bio tamo ili nekog imam mi bi rekli pouzdanika,znači za koga sam se osvjedočio da ne laže,dalje silovanjua jedne djevojčice su nakaradne stvari u svakom pogledu,ali daj malo razmisli koliko je ŽENA IZ HRVATSKE SILOVANO U VAŠIM LOGORIMA U BIH??ILI ONE MANJE VRJEDE OD TE DJEVOJČICE?GLUPO JE SUDIT O RATU NA TEMELJU OSOBNOG ISKUSTVA,TA NISMO SAMO NAS DVOJICA RATOVALI KAMO SREĆE DA JESMO.Rat je širokopojasna tema u nju je implementirano na destke čimbenika koji ga pokreću i daju konačne rezultate,a kad sve u svemu uzmeš misliš da mene manje bole moje rane nego tebe tvoje?

    avatar

    24.02.2008. (17:20)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Poruči tom Čuljku, da se drugi put malo informira sa strukom prije nego izvali neku ovakvu nebulozu o zrakoplovstvu ->
    Kratkotrajni je predah nastao kada je Milošević naredio obaranje američkog zrakoplova s američkim ministrom Ronom Brownom. Srbi su s dubrovačke zračne luke oteli najmodernije uređaje za navođenje zrakoplova. S ukradenom navigacijskom opremom, kodiranom za dubrovačku zračnu luku, američki zrakoplov u jednom trenutku srbi su naveli na let u pogrešnom smjeru. To je trajalo nekoliko sekunda, dovoljno za navođenja zrakoplova kroz maglu u brdo.

    avatar

    08.05.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • anonimus

    posjeti blog alen matušin

    avatar

    08.06.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • Jukka

    Ma svi su ginuli na svim stranama, al najvise zlodjela je ucinjeno na muslimanima, ali bilo je i zločina muslimana nad Hrvatima u Hercegovini ( Konjic, Grabovica itd . . . ) sto jest jeste, musliman sam to prvo ali sam i objektivan, al musliman nikada ne bio silovao to da znate, dajte mi bilo kakav dokaz ili pricu koju ste culi da je neki Musliman silovao Hrvaticu ili neku Srpkinju ?! nema ga . . . Ma rat je biznis i nista vise, a narod je taj koji uvijek najebe, uvijek bilo i ostalo tako, haj pozz iz Sarajeva.

    avatar

    03.11.2008. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...