svetogrđe!!!!! svetogrđe!!!! ili ti to mene možda zavodiš????
pa znaš li ti da ja ne mogu odolit ni škampima, ni kozocama...nikakvim rakovima???? (ok...ok...jastozi veći od kile mi nisu primamljivi! evo sam se cila izbezumila....a taman sam ručala :-(((
15.12.2007. (14:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Za kaznu imaš sljedećih sto postova pisat o hrani iz mora !!!! :):):) Jede mi se ( dobro si pročitao ), gladan sam, oću kozice, škampe, rake, jastoge....... Koji Barbijeri baci se na posal ......:):):)
15.12.2007. (15:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ti nogati monstrumi mi uopce nisu privlacni:PPP ja bi koji dobar komad ribe sa gradelaaaa)))
15.12.2007. (16:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetlo u tami
Što koji Barbieri?!! Koja Ana, koji Rene, koji Almo, koji onaj što uporno govori "kuhavši" (nemaju lektore u toj TV kući!!), ma koji bilo tko - živio najveći kuhar Mediterana i malo šire - Alkion !!!
15.12.2007. (17:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim sve što je iz mora. I uvijek u svemu od morskih plodova prepoznajem i osjećam onaj miris i okus. Iako kozice nisam dosad pripremala, ali ako ti kažeš da su bolje od škampa, vjerujem da ću probati recepte. Da li će ih tko osim mene jesti, nisam sigurna, ali iskreno, baš me briga :) Još bi nešto mogla dodati, ali, neću kvariti ovako lijep gurmanski post - politikom, a i znam da ti to ne voliš, no jedva sam jezik svezala :) Pozdrav :))))))
15.12.2007. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svjetlo u tami....ma on se samo tvojim perjem kiti...mi to znamo ...al se pravimo blesavi :-)))
15.12.2007. (21:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetlo u tami
Ely - vjerovala ili ne - pojma nemam odakle mu ovaj recept, ja to nikad nisam vidjela, ni luk jela ni luk mirisala, a bome ni kozice s rižom, špinatom i ... čime ono još? Kvadar - nit su nogati nit su monstrumi, ne znaš što propuštaš.
15.12.2007. (22:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Veco: nema beda, ja jednostavno ne jedem riblje produkte. Škampe lovim ali baš ih i ne jedem, a kozice su tako rijetki ulov da ih jednostavno nosim doma i završe kao na fotki s tavom... Viš: nema teoretske šanse, men... ova rićeta je prepastana s nekog tamo članka na netu uz male izmjene - skoro neprimjetne (ono znaš, zarezi, točke i tsl...) Kvadrice: napokon netko ko slično razmišlja. Prosto dođem na ideju da mi je žaj što san uteka kad si bila spram Splita... Svjetalce - ljubavi duše i tijela mog, ti SVE znaš... ???????????
15.12.2007. (23:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fanyka: Mislim da se mogu kupiti cijele ili samo repovi. Nažalost zamrzuti su i nemaju niti okus niti konzistenciju kao ovi koji su netom ulovljeni. Inače kažu da svi rakovi trebaju biti živi prije pripreme - puno su boljeg okusa...A o politici ja izbjegavam pisati na blogu. Ti naravno piši koliko god osjećaš potrebu... Veco: ne kitim se ja ničijim perjem. Napokon ja sam već preko nekoliko puta potvrdio da je vrhunac moje kulinarske sposobnosti: jaja na tavi s malo uja i otvaranje butilje vina... Svjetalce moje predrago: Vć gore negdje pojasnit kako se radi o resavskoj metodi - prepisah recept s neta... Bigice: glad se najbrže zadovoljava mrkim pogledom na frižider i njegovim pustošenjem nakon takvog pogleda. Pogled mora biti takav da se i frizer mora zalediti od njega...
15.12.2007. (23:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
koliko me sjećanje služi....čovjek se napati dok dođe do jestivoga dijela...i mora pojest barem 5 kila da bi bio sit!!!!
P.S. i fakat ne znam čemu više to pretvaranje???? te riba..te rakovi..te blitva......budite iskreni: dalmoši jedu NAJMANJE plodova mora!!! to je caka za nesretne goste kada vam dođu u posjet. a kada gosti odu, navalite po mesini!!
P.S.2 lovostaj je na plavu ribu
16.12.2007. (08:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Patarenko: Nešto si pobrkao. Ovdje se oklop vrlo lako i jednostavno skida, a koliko se mora pojesti to je naravno u direktnoj vezi s osobom i veličinom potrebe (stomaka)... PS 1. naravno da nema bolje ribe od praseta izvađenog iz mora i dobro pečenog na ražnju... PS 2. samo je lovostaj na srdelu dok su inćuni i sardoni dozvoljeni (to je tzv. sitna plava riba) Veco: e sad u izboru između kozica i čokoladne torte??? definitivno dobar komad janjetine ili prasećine... Kolače samo ako baš moram. Još s čokoladom i nekako ali sa šlagom ama baš nikako. Jednostavno tu sapunicu moje nepce ne podnosi... Svjetalce moje: znan ja tko mene najvoli i najbrani... ljubim ga u glavicu prepametnu...
16.12.2007. (12:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sve manje imam poriva pisati o politici. U početku pisanja bloga, nisam dugo ništa o politici pisala. A onda sam se "navukla". A čini mi se da ću opet prijeći na apolitične teme :) Jer, kako vidimo, sve je to - "trla baba lan"... Što se rakova tiće, znam da se moraju spremati živi, nikad neću zaboraviti one velike rakove koje smo ubacivali u kipuću vodu, pa su ostajali onako "skuhana" pogleda. No brzo sam zaboravila, kad sam se za stolom bacila u akciju. Kad jedem rakove i ribu, moram zasukati rukave i masna sam do vrata i laktova :) Na našoj tržnici na svježe možeš naletjeti samo jednom tjedno i to moraš doći rano. Ali razlika je ogromna, kako kažeš. Pozdrav :)))
17.12.2007. (16:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Irida: i ja sam takav. Rado ih pojedem kad mi se spreme... Sekice: Samo se trebaš javit na Bunarini i sve bu sređeno... Manga: bitno je da si ti nahranio svoju osobnost... Fanika: znam ja da je naša generacija pametna, samo me ipak svako toliko treba podsjetiti... Da se ne zaboravi... Otočanko: Zar u ovu uru???
17.12.2007. (23:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
o, bože, bože!!! i sad ja trebam otić u miru spavati u ovaj kasni sat! a ja bih koziceeeeeeee!!!!! gdje da ja to nađem usred slavonije??!!! gdje, o gdje?! a trebao je ovo biti post o konjima....i sve bi bilo u redu. konjetinu ne volim. a možda mi se posreći, pa makar usnem san o kozicama....samo da se ne probudim sva ispikana krivom sortom kozica!
17.12.2007. (23:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
svetogrđe!!!!!
svetogrđe!!!!
ili ti to mene možda zavodiš????
pa znaš li ti da ja ne mogu odolit ni škampima, ni kozocama...nikakvim rakovima????
(ok...ok...jastozi veći od kile mi nisu primamljivi!
evo sam se cila izbezumila....a taman sam ručala :-(((
15.12.2007. (14:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wish-master
Za kaznu imaš sljedećih sto postova pisat o hrani iz mora !!!! :):):)
Jede mi se ( dobro si pročitao ), gladan sam, oću kozice, škampe, rake, jastoge.......
Koji Barbijeri baci se na posal ......:):):)
15.12.2007. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kvadar
ti nogati monstrumi mi uopce nisu privlacni:PPP ja bi koji dobar komad ribe sa gradelaaaa)))
15.12.2007. (16:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetlo u tami
Što koji Barbieri?!! Koja Ana, koji Rene, koji Almo, koji onaj što uporno govori "kuhavši" (nemaju lektore u toj TV kući!!), ma koji bilo tko - živio najveći kuhar Mediterana i malo šire - Alkion !!!
15.12.2007. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Volim sve što je iz mora. I uvijek u svemu od morskih plodova prepoznajem i osjećam onaj miris i okus. Iako kozice nisam dosad pripremala, ali ako ti kažeš da su bolje od škampa, vjerujem da ću probati recepte. Da li će ih tko osim mene jesti, nisam sigurna, ali iskreno, baš me briga :)
Još bi nešto mogla dodati, ali, neću kvariti ovako lijep gurmanski post - politikom, a i znam da ti to ne voliš, no jedva sam jezik svezala :)
Pozdrav :))))))
15.12.2007. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
Svjetlo u tami....ma on se samo tvojim perjem kiti...mi to znamo ...al se pravimo blesavi :-)))
15.12.2007. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svjetlo u tami
Ely - vjerovala ili ne - pojma nemam odakle mu ovaj recept, ja to nikad nisam vidjela, ni luk jela ni luk mirisala, a bome ni kozice s rižom, špinatom i ... čime ono još?
Kvadar - nit su nogati nit su monstrumi, ne znaš što propuštaš.
15.12.2007. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Blue
Čini mi se da osjećam glad... :-o ;-)
15.12.2007. (22:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Veco: nema beda, ja jednostavno ne jedem riblje produkte. Škampe lovim ali baš ih i ne jedem, a kozice su tako rijetki ulov da ih jednostavno nosim doma i završe kao na fotki s tavom...
Viš: nema teoretske šanse, men... ova rićeta je prepastana s nekog tamo članka na netu uz male izmjene - skoro neprimjetne (ono znaš, zarezi, točke i tsl...)
Kvadrice: napokon netko ko slično razmišlja. Prosto dođem na ideju da mi je žaj što san uteka kad si bila spram Splita...
Svjetalce - ljubavi duše i tijela mog, ti SVE znaš... ???????????
15.12.2007. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Fanyka: Mislim da se mogu kupiti cijele ili samo repovi. Nažalost zamrzuti su i nemaju niti okus niti konzistenciju kao ovi koji su netom ulovljeni. Inače kažu da svi rakovi trebaju biti živi prije pripreme - puno su boljeg okusa...A o politici ja izbjegavam pisati na blogu. Ti naravno piši koliko god osjećaš potrebu...
Veco: ne kitim se ja ničijim perjem. Napokon ja sam već preko nekoliko puta potvrdio da je vrhunac moje kulinarske sposobnosti: jaja na tavi s malo uja i otvaranje butilje vina...
Svjetalce moje predrago: Vć gore negdje pojasnit kako se radi o resavskoj metodi - prepisah recept s neta...
Bigice: glad se najbrže zadovoljava mrkim pogledom na frižider i njegovim pustošenjem nakon takvog pogleda. Pogled mora biti takav da se i frizer mora zalediti od njega...
15.12.2007. (23:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
exPataren
koliko me sjećanje služi....čovjek se napati dok dođe do jestivoga dijela...i mora pojest barem 5 kila da bi bio sit!!!!
P.S.
i fakat ne znam čemu više to pretvaranje???? te riba..te rakovi..te blitva......budite iskreni: dalmoši jedu NAJMANJE plodova mora!!! to je caka za nesretne goste kada vam dođu u posjet. a kada gosti odu, navalite po mesini!!
P.S.2
lovostaj je na plavu ribu
16.12.2007. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
maAlkione....ti ne shvaćaš da meni sline cure dok ti gledam post!!!!
ne znam čiji je post gori: tvoj ili moj!
neću misliti na ..... e baš neću
16.12.2007. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
i neću!
(ne mogu čekat ...čeka me čokoladna torta u frižideru :-))...a ovo br 13 :-))))
16.12.2007. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SuT
B]exPataren[/B]:prvo i drugo: pojma nemaš! Treće: kakve veze ima lovostaj? Kozice nisu riba, a kamoli plava!
16.12.2007. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Patarenko: Nešto si pobrkao. Ovdje se oklop vrlo lako i jednostavno skida, a koliko se mora pojesti to je naravno u direktnoj vezi s osobom i veličinom potrebe (stomaka)...
PS 1. naravno da nema bolje ribe od praseta izvađenog iz mora i dobro pečenog na ražnju...
PS 2. samo je lovostaj na srdelu dok su inćuni i sardoni dozvoljeni (to je tzv. sitna plava riba)
Veco: e sad u izboru između kozica i čokoladne torte??? definitivno dobar komad janjetine ili prasećine... Kolače samo ako baš moram. Još s čokoladom i nekako ali sa šlagom ama baš nikako. Jednostavno tu sapunicu moje nepce ne podnosi...
Svjetalce moje: znan ja tko mene najvoli i najbrani... ljubim ga u glavicu prepametnu...
16.12.2007. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Irida
mmmmmm, mogu svi plodovi mora, nisam izbirljiva, samo da mi ih netko drugi spremi....
16.12.2007. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
woolf
e baš dobra ideja za ručak :) - danas smo jeli filet od lista, asutra --koziceeeee :))
16.12.2007. (18:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
012 STATION posada
Uh... ti znaš čovjeku ujutro najranije natjerati vodu na usta ;)))) Eto sad moram ići nešto pojesti ;)))
17.12.2007. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
012 STATION posada
Evo i da znaš samo, tek sada idem po nešto preko. Šta zbog suzbijanja poriva, što zbog nedostaka vremena ;)
17.12.2007. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Sve manje imam poriva pisati o politici. U početku pisanja bloga, nisam dugo ništa o politici pisala. A onda sam se "navukla". A čini mi se da ću opet prijeći na apolitične teme :) Jer, kako vidimo, sve je to - "trla baba lan"...
Što se rakova tiće, znam da se moraju spremati živi, nikad neću zaboraviti one velike rakove koje smo ubacivali u kipuću vodu, pa su ostajali onako "skuhana" pogleda. No brzo sam zaboravila, kad sam se za stolom bacila u akciju. Kad jedem rakove i ribu, moram zasukati rukave i masna sam do vrata i laktova :)
Na našoj tržnici na svježe možeš naletjeti samo jednom tjedno i to moraš doći rano. Ali razlika je ogromna, kako kažeš.
Pozdrav :)))
17.12.2007. (16:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čiovka
Mmmmmm... uh... i ja san ogladnila! ;-))))
17.12.2007. (22:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Irida: i ja sam takav. Rado ih pojedem kad mi se spreme...
Sekice: Samo se trebaš javit na Bunarini i sve bu sređeno...
Manga: bitno je da si ti nahranio svoju osobnost...
Fanika: znam ja da je naša generacija pametna, samo me ipak svako toliko treba podsjetiti... Da se ne zaboravi...
Otočanko: Zar u ovu uru???
17.12.2007. (23:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
o, bože, bože!!! i sad ja trebam otić u miru spavati u ovaj kasni sat! a ja bih koziceeeeeeee!!!!!
gdje da ja to nađem usred slavonije??!!! gdje, o gdje?!
a trebao je ovo biti post o konjima....i sve bi bilo u redu. konjetinu ne volim.
a možda mi se posreći, pa makar usnem san o kozicama....samo da se ne probudim sva
ispikana krivom sortom kozica!
17.12.2007. (23:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JJ
ja ti ne volim te morske ribe i sve sto vuce na ribe ( to jest pliva :P ) ali ovo mi izgleda primamljivo :)))
18.12.2007. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...