Komentari

splicanistika.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • torino

    Nisam siguran šta si točno htio reći ovim tekstom ali to je strašno... Uspoređuješ homoseksualnost sa "ćelavosti", izruguješ se psihički bolesnima. Baš me zanima kako gledaš na borbu crnaca za njihova prava. Ni oni nisu birali boju svoje kože pa po tvojoj logici znači li to da nemaju pravo biti ponosni? Iz čitavog teksta zapravo nazirem jedan ogroman egotrip i pokušaj provokacije.

    avatar

    16.12.2007. (07:19)    -   -   -   -  

  • GERO

    A ja iz tvojih redaka nazirem glupana. Poanta teksta je kič, neukus koji vidim jednako u sudioniku Pride-a što drži transparent s dvi ukrštene kite i natpisom "GAY JE OK!" čuvan od pandura, koliko i u skinsu koji mu, priko tog istog pandura prijeti napit se pederske krvi. Poanta teksta je kič koji vidim jednako u stapanju Malcolma X-a, Martina Luthera Kinga, Nelsona Mandele, onog brale s Amistada te ostalih crnačkih mučenika u Oprah Winfrey i ogromnu gledanost, koliko u forsiranju Fiata 500 ko "nasljednika" Fiće - jer ima 7 zračnih jastuka i jeben ovjes pa zato nikad neće bit krcat kupusom, debelim strinama i jedva vuć uzbrdo kliškom cestom...

    avatar

    16.12.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • slovky

    A ja iz tvojih redaka nazirem glupana. Ahahahahahaha! Prejak-bija i osta!

    avatar

    19.12.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • davorka

    Stvarno nisam znala šta ću utipkat u google pa sam išla poćirit malo Splićanistiku nakon pustih miseci. Ovo zadnje šta si napisa me podsjeća na onaj tekst prije o invalidima. Ali slažem se da ima nešto trulo u tim ljevičarskim akcijama. Sad za ove izbore digla se buka oko reklame sa Nikom Kovačem, a to šta Pusićka i oni iz SDP-agovore da triba bit pozitivna diskriminacija glede nacionalnih manjina i da bi im tribalo omogućit glasovanje na dvostrukim listama, to ništa. To bi značilo da oni mogu dat glas nekome s liste za manjinu i nekome s državne liste (znači svemu livo od HDZ-a) - dva glasa!!! HDZ s dijasporom, SDP s manjinama. Ma nek idu u pičku materinu i jedni i drugi i dijaspora i manjine!

    avatar

    20.12.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • GERO

    Uf, kakvo izražavanje.. Biće moš glasno rutat i od jedne grijote?! Prolazim danas kraj popovske gimnazije i čuju se iznutra: "NIKO NEMA DVA ŽIVOTA, PA NEMAM NI JAAAA...", malo sam se zamislija i sitija tebe - kad ćemo se poševit, ali bez osobitih emocija?

    avatar

    21.12.2007. (02:43)    -   -   -   -  

  • boki

    Uooplaaa, opalili smo „kuhalo“ u komentarima? Srea sam danas Salu na peškariji, na ulazu je dilija 3ef letke o svjetskom izlovu plave ribe i baš me pita da šta mu nisi otiša na blog. Tija mi je dat letak al sam ga odjeba.
    Da sam žensko/ bija bi ka krava/ minus mliko/ svakome bi dava! A ko će nego (boki)

    avatar

    21.12.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • matija

    ja sam mislio da će se na ovom blogu puno više pisati o Hajduku pošto se zove Splićanistika. inače sam iz Đakova a tamo žestoko navijamo za "bile" i na Poljudu smo bili nekoliko puta. Tekst neću komentirati. mi takvih problema u Slavoniji fala bogu nemamo. piši o Hajduku obavezno! puno pozdrava od đakovčkih torcidaša

    avatar

    22.12.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  • GERO

    Vratija sam se izvanka i vidim ovo. Jel to ST-ćanistika postaje meka za kretene? Ma jebi se i ti i Plehovo i Torcida Plehovo skupa s Hajdukom. Hajduk ne volim, ide mi na živce s tim provincijalnim balunom punim pogrešnih pasova i svića na Kalinića šta se financiraju iz gradskog proračuna. A ti udahni duboko i napravi sljedeće: gurni glavu u svježe izoranu brazdu, reci u sebi: "Naprid bili!" i ostani tako - crnica dobro upija idiotizam. Svaki tvoj idući komentar brišem.

    avatar

    23.12.2007. (02:24)    -   -   -   -  

  • lily

    Znači i dalje guraš blog. Samo naprjed, uvjek treba kreativnih snaga koje znaju nasmijat i neka se ne gasi Splićanistika. Tebi, a i svima ostalima u redakciji Splićanistike (jer vidim da ih drugi zapostavljaju u komentarima) želim sretan Božić i Novu godinu! Za dva dana ću na skijanje ali prije nego odem zanima me koja je životinja na kraju pobjedila za "kopnenu beštiju godine"?

    avatar

    26.12.2007. (03:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...