Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Herostrat

    Hvala ti na ovom osobnom osvrtu a hvala na informaciji da je njegova žena uvjerena u krivnju. I to ponešto govori....

    avatar

    11.12.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • tyche

    Samo se nadam da ce dobiti sto je zasluzio, postupak prema Vama i Vasoj obitelji je sramotan. A nadam se da ce mu se dokazati i ako je ucinio i druge stvari za koje ga se tereti.

    avatar

    11.12.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Dakle Vama ostaje žena.. :)

    avatar

    11.12.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    zamiljiva priča. ali zadnja rečenica ti je gnjusna, svi smo mi na kraju krajeva samo guske u magli

    avatar

    11.12.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Robija, nečista duša, mnoštvo veza, pokopana prijateljstva, nesvršen studij, ugodan stas i glas.....Ima sve što treba imati jedan hrvatski političar...odnosno ljigavo đubre.

    avatar

    11.12.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Uvijek na stvari treba gledati s vedrije strane. Mogao je i tebe silovati, pa što bi onda? Ha?!

    avatar

    11.12.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    možda vi ne vjerujete da je silovao, no ja bih volio da to rasvijetli pravosuđe...Kako kaže Herostrat, ako mu je žena uvjerena da je silovatelj, a tko ga bolje poznaje od žene?

    avatar

    11.12.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • nitko i ništa

    to ti je HDZ, pozeri obični. bili i ostali. ruka na srce...kreveljenje...vozili bi se u kočijama i imali kmetove da mogu. oni su "stvorili" domovinu, vjerovatno i svijet. šteta što je milošević bio veće zlo, pa je narod morao od 2 zla birati manje, barem za nas hrvate. a HDZ je imao svoj rat: protiv radničke klase. to su štreberi, pozeri i nekrofili, a takvima da bi opstali trebaju robovi ili kmetovi. vidio sam vukojevića jednom u mostarskoj katedrali, usput.

    avatar

    11.12.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    @Ponoćna strina - to doista nije istina. Ali kad sam vidio koliko je ljude veselilo kad je mene Vice oklevetao - trebali ste to samo vidjeti - od onda vjerujem samo ako se dokaže na sudu. Moje parnice, jer ja sam zbog klevete tužio odmah 1992. do danas nisu završene i pitanje je hoće li biti za mog života.

    avatar

    11.12.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    veoma cudni post,moram priznati. a jos je cudnije sto vi,kao ,znate sto njegova zena misli,pa zaboga da tako misli vjerojatno bi se rastala od njega? do sada nisam na blogu procitao ovako nesto u kojemu se netko pljuje intimno i privatno,no u svakome slucaju ne bi se petljao u vase privatne odnose ali me jedno zanima,naime,vaša recenica:

    "Nikakve linije opskrbe. pa ni najnužnijim namirnicama. Nije bila organizirana ni zdravstvena ni bilo kakva druga zaštita. Sve je bilo prepušteno zapovjednicima na terenu i njihovoj snalažljivosti. Ogorčen time dao sam krajem kolovoza 1991. Nedjeljnoj Dalmaciji intervju u kojem sam opisao stanje i rekao da HDZ treba što prije skinuti s vlasti."

    koja je tada bila alternativa,da dodje sdp ili hsp na vlast koji su tada osvajali po 10-ak posto glasova??
    hdz je tada bio opceprihvaceni pokret sirokih masa,i ne znam kakve veze ima politika sa opskrbom na terenu,valjda su bili nesposobni pojedinci koji su to trebali omoguciti,a ne hdz?

    cini mi se da je cijeli vas post obojan osobnim animozitetom,iako ne poznajem vukojevica osobno,cisto sumnjam da bi se covjek koji je prosao sve ono sto ste nabrojali (otmice udbe,mucenje,maltretiranja...)spustao na takve nivoe,ljudi koji takvo nesto prođu uglavnom su idelisti...

    vaš post moze se podijeliti na dva dijela,jedan koji pise afirmativno o vici,i onaj drugi koji se prelama nakon recenice,

    "No to nije bio isti Vice kojeg sam poznavao do 1971.
    Bio je sada zagriženi hadezeovac."

    cini mi se da je to sto je postao "zagrizeni" hdz-ovac njegov najveci grijeh,a zalosno je to prijateljstvo (ako ga je i bilo) ako ga zagrizenost jednoj stranci cini covjekom non grata.

    to je moje viđenje,ovako ovlaš gledajući vas post,mada ne poznajem ni vas,ni njega pa ne mogu biti objektivan ali eto..

    avatar

    11.12.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Ni ja ne mogu biti objektivan. Razumijete? Previše sam involviran.

    avatar

    11.12.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    razumin,ali blog je javni medij i tu se mogu ocekivati razni komentari koji onda intimne,ili privatne stvari razvlace i pljuju poput lesinara,moram priznati da nikada ne bi o svojim "bivsim" prijateljima na takav nacin pisao..

    avatar

    11.12.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • babl

    Ne bi se štel mešat.

    avatar

    11.12.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • NjofraNjofra

    Vjerujem u onu "Svaka rit dojde na šekret". Ali da je takav tip bio sudac Ustavnog suda RH, e to je već moguće samo u ovdje (i u Gabonu), pa sada nikakva normalna reakcija nije svrsishodna. Osuditi ga - kakva korist za nas i za njega? Pustiti da sve prođe a ne reagirati - kakva korist za nas i za njega. Nisam pametan, takvi tipovi jednostavno iskrsnu od niotkuda, na sreću isto tako i nestanu.

    avatar

    12.12.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • podravec

    eto, kad tad se otkrije pravo lice osobe kakva jest. najgore je sto mogu biti tako licemjerni i podlo skrivati svoje pravo JA. Fuj. Vi ste ipak veci covjek nego sto ce taj lik ikada biti. Pohvale na odlicnom postu i moralna podrska. Lijep pozdrav:)

    avatar

    12.12.2007. (10:23)    -   -   -   -  

  • misko

    Ako njegova žena vjeruje...pa to mi mnogo govori o Vici kao osobi ...

    avatar

    27.12.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...