Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Stelina mama

    Naravno da bi se trebalo i moralo, ali to uvijek ide presporo, a potrebe su velike. Moja je mala nećakinja rođena sa - čini mi se da se zove gastrošiza, to je kada se bebica rodi sa crijevima izvan trbušne šupljine i odmah nakon poroda je morala na operaciju te je ležala u bolnici više od pet mjeseci. Njezina mama živi u Lipiku i nije mogla svaki dan dolaziti u bolnicu, a ovdje za nju nije bilo smještaja. Sada je curica sva sreća dobro i kod kuće, te moraju s njom redovito na kontrole. No bilo bi puno bolje da je te mjesece mama mogla biti s njom, zar ne? Pogotovo što nije iz Zagreba.

    Kako je naša mala Anjica danas? Je li zdravstveno stanje poboljšano?

    avatar

    10.12.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • Što nam nosi sutra

    Mi kad smo bili sa Petricom u Munchenu imali smo smještaj uz bolnicu. Imaju mali kompleks soba sa tuševima i sa zajedničkom kuhinjom. A uz nju smo mogli biti od 8-14 i od 14.30 do 21 sat. Razmišljala sam bi bilo super da i naše bolnice izdvoje sredstva za tako nešto. Znam da je dr. Nela Sršen pokrenula jednu takvu akciju za kupnju kuće za boravak pratitelja u Padovi.
    No i ovo što se pokrenulo je neki korak...

    Pusa Anjici, a mami i tati pozdrav ..

    avatar

    11.12.2007. (07:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Naravno da bi bilo potrebno što više takvih
    akcija! No, nažalost :(((
    Drago mi je da je Anja bolje; te da će uskoro
    svojoj kući :))))
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    11.12.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • kisica

    To je jako lijepo. Sjecam se kad je moja seka bila mala, imala je 2 godine i bila je u bolnici u Sisku. Nisu imali nista. Znam da je nasla neku igracku koja se vuce po podu i stalno se igrala sa tim jer je malo igracaka bilo. A soba za igranje, je bila za sve pacjente i djecu i vece klince, ma za sve. Onda su ti maleni smetali onima vecima. Ma grozno.

    avatar

    11.12.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...