Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Marole

    Realno gledajući kakve korist Sanader ima od Laptala? Nikakve. Prvi radi nepošteno, drugi pošteno. Sukob interesa. Zašto bi Sanader pomogao čovjeku koji mu nije i nikad neće biti od ikakve koristi? "Pomoći" će gdje ima interesa. "Komunisti hoće izručiti generala Gotovinu, ja nikad neću" - rekao je dr. Ivo. Ostvareno. Jebiga žalosno je što je to tako i što, u ovom slučaju, Laptalo više nikad neće biti "normalan", ali on je grešan. Radi pošteno, a to je, ima biti u današnjem svijetu, grijeh. Ništa, the show must go on ili u hrvatskom prijevodu "idemo dalje". Volio bih da mu potpisi pomognu, iako sumnjam. Mogla se i Šuja malo više staviti, ali koja korist i njoj od svog sugrađanina. Ista kao i sa mnom, žao mi je što se stavljamo skupa u tu imenicu "sugrađani". Ja i Laptalo smo sugrađani, ona nije, iako će ući u povijest u Dubrovnika, kao osoba što je dovela Grad na najnižu razinu u Njegovoj povijesti. Ovo nema veze sa subjektivnošću, to je činjenica.

    avatar

    08.12.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Pitam se da li je Sanader ikome pomogao ako od toga nije imao neposredne koristi. Što bi mu onda trebao kapetan Laptal?

    avatar

    08.12.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • love

    Koliko primjera je potrebno nama, glupim i poniznim dupelizalicama da shvatimo da smo jedna velika zajebancija jedne velike EU?
    Koliko smo mi kapetana zatvorili u nas kad smo otkrili drogu u kontejnerima u Rijeci?
    Koliko garancija je potrebno od drzave za generala Gotovinu, a koliko i kakvih oblika garancija je uzela Karla iz haga da se 4 srpska osumljicenika brane sa slobode?
    Zar mi nismo u mogucnosti kao drzava traziti da nas se tretira kao drzavu, pa i da nasi ljudi ne cume u zatvoru jer nemaju nikakve veze sa transportom osim da sigurno uplove iz luke u luku?
    Nismo ni zasluzili nista drugo, uvijek smo bili dupelizalice i uvije cemo biti, a tek cemo se nalizat dupeta kad nas uvuku u EU. kad nam dodju bugari, rumunji i ostali narodi EU i zaposle se. Pitajte se sada gdje ce Vam djeca zivjeti, raditi i stvarati. Vjerovatno u jednom od zatvora EU.

    avatar

    08.12.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • elvismol

    Smranader je ulizica EU, koji nas konstantno "prce" svo ovo vrijeme. Ja se nadam da ce hrvatski narod vidjeti kakvo su zlo EU i NATO!

    Idemo dolje!

    avatar

    09.12.2007. (03:03)    -   -   -   -  

  • annora

    Ovo je prestrašno...

    avatar

    18.07.2008. (07:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...