Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sick of it all

    right :)

    avatar

    07.12.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Heretik82

    Ma dobro, to i nije neka greška, niti odražava informatičku nepismenost....Ja bih osobno rekao "zbirka tekstova sa bloga" ali malo sam mlađi od tih novinara, a u informatici baš ne vrijedi ono "što stariji to pametniji". O puno stvari s tog područja više znaju vrtićka djeca, nego prosječni 40godišnjak. A ovi ljudi vjerojatno ipak znaju što je blog i kako radi, samo nisu precizni s terminologijom. Što je za razumjeti, ako znaš da i jezikoslovci muku muče s pitanjem na koji način koristiti informatičke i ostale new age termine uvezene iz engleskog (blog, post, account, server, site, nickname.....)

    avatar

    07.12.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • zovkec

    Gospodine Šprajc,
    na samome početku, htio bih napomenuti da baš nisam u toku sa Vašim blogom i samom radnjom, jer sam za Vaš blog saznao sasvim slučajno. Moja znatiželja me nagnala da vidim Vaš blog. I doista, ostao sam bez teksta. Ovakav pristup javnosti nisam još vidio u svojem životu. Veoma me dojmio vaš stil pisanja i izražavanja. (To me još od prije "zarazilo", jer Vi ste jedan od mojih najdražih televizijskih novinara i voditelja.)
    Htio bih još pitati, ako nemate ništa protiv, gdje se može nabaviti Vaša zbirka objavljenjih postova??? Ako je ikako moguće, možete mi odgovoriti putem mojeg bloga. Adresa: www.zovkec.bloger.hr
    Unaprijed zahvaljuje,

    avatar

    08.12.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • free thinker

    pozdrav,
    evo kad je rijec o bankama,imas slobodan demo ulaz,pa javi iskustva :
    http://cromland.cromalternativemoney.org

    avatar

    09.12.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...