Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • vasa

    konačno da je netko progovoril... :) evo ifcha, iako se ne poznamo još osobno, vidim ti sliku...hehe... antonio mi je baš poslal i folder... impresivno moram priznati... i definitivno se slažem s tobom da treba pucati u zvijezde da dobijemo bar nešt malo...nadam se samo da mogu na puno vas računati na turniru u čakovcu, pa bude tu onda i prilika da i uživo raspravimo o tome... imam spreman tak i neki formalan govor, a ideje bumo još razradili...ništa, proučil bum sad malo taj materijal...a u međuvremenu, molim da razmislite i odlučite dali dolazite na turnir ili ne... antonio i ja dogovaramo datum, pa kad se objavi, ja se nadam da će napisati u postu, da se pribilježe sigurni parovi... tek tolko da otprilike znamo...

    avatar

    05.12.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • myway

    o turniru vjerojatno slijedi post drugi tjedan... tak da do onda bar razmislite malo, ne treba sad nist ishitrenog...
    nego kaj se tice ovog maila - svaka cast na trudu i dal se slazemo il ne to nije bit, bit je da li se VI slazete... pa, navalite

    avatar

    05.12.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    ej, u subotu sam opet u ZAGREBU pa ako je netko za koju partiju stolnog mogli bi se naci oko podne u Centru..

    Ajde, javite se... jos barem trojica hehe....

    avatar

    05.12.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • stojko

    Mozda ja upitam Sinisu ili Davora ili obojcu. Mozda mi cak subota i bolje pase, a u nedjelju se posvetim poslu.

    avatar

    06.12.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • sinisa

    poruka za vasu i ostale fanove balasevica: moja zena je sada telefonski razgovarala sa djoletom. on je sada u Pragu kod kumova moje zene. Kaze da bi rado napravio koncert u HR ali ne u velikim dvoranama, vec u manjem prostoru za manje drustvo.
    Sto se tice stolnog nogometa nisam siguran da li cu moci u subotu, tj potrudit cu se da dodjem, samo javite gdje je druzenje. pozdrav.

    avatar

    06.12.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • myway

    opa... pa nek dodje svirat za nas u fortunu na dan turnira!! :)))) (da mi je znat kakvo je to "manje drustvo")
    ... eh. a ja ne mogu sutra nego nesto sam u vidu opet imao nedjelju navecer. ma nije bitno - glavno da se igra. sad se skoro svaki dan igra u gameu..darjan vlado somi domeniko gogo ja..npr. danas.
    nesto se ne javljaju puno ljudi..svi procitaju i to je to..kak cemo onda znat dal je ovo za ozbiljno..ovo s klubom mislim...hm... grrrr... dobro dobro..bude post i na tu temu pa onda da vas vidim ima da pise kad se ucita stranica 30-ak komentara.. sutra slijede izbori pa nadam se da cete ozbiljno ovo shvatit da se cim bolje organizira...

    avatar

    06.12.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    ifcha, svaka cast! :D odlican tekst, koji one bez nade tjera iznad zemlje one s nadom preko zvijezda..bla. uglavnom napisite sto osobno mailom sto preko bloga, ono sto pojedinac moze mora napraviti kako bi to fino krenulo.

    pozivam sve na ugodno druzenje u nedjelju u Pontiju od oko 19 sati pa nadalje. sigurno dolaze kiko, lac i ja, darjan je takoder za, antonio u nedjelju dolazi iz cakovca pa ce se kasnije pridruziti. probati cu zvati jana... eto biti ce nas opet gro :)))

    avatar

    06.12.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • dominik8

    Da se i ja izrazim što se tiče kluba. Mislim da bi najbolja opcija bila da se osnuje neki klub u Zagrebu i da kao takav broji dosta članova, tipa nas 10ak sa ovog bloga. To mi se čini puno bolja opcija nego da se osniva 3-4 kluba, mislim da to nece dugo izdrzat, a i pogledajte koliko nas ima ustvari. TIpa ono što je Antonio govorio za plan susreta 2aju klubova pa cak 3 od 8 igraca se nije pojavilo. Po meni bi jedan klub bio savrsen. Pod klub mislim na neko mjesto sa 2-3 kvalitetna stola gdje ce se ekipa moc nac i odigrat nesto, te slozit neka liga ili turnir. Kasnije ako se pokaze dovoljno velik interes, lako se osnuje jos nesto.

    avatar

    06.12.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    moze Zeljko.. bas bi bilo dobro da se nadjemo pa da odigramo koju..

    hm, vidim da "ovi" iz Gamea nisu zainteresirani ili nas se boje hehehe :))

    cujemo se preko mob jos..

    Daj ak je netko jos za neka se javi Antoniju pa ce mu dat moj br. ili neka ovdje napise da je za..

    avatar

    06.12.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • myway

    za dominika - pa da, bio bi to samo jedan formalni klub, i svi bismo mi "s ovog bloga" bili dio tog kluba, ne desetak nego svi, kao pripadnici,a neki i kao obnasatelji nekih obveza. a ti ostali "klubovi" od po 4igraca - to bi bilo fiktivno, zamisljeno samo u mjeri da se mozemo sami među sobom nekako rangirati i sukobljavati.
    Onda i kao neko takvo formalnije tijelo zahtjevati mozda i neki prostor, neke sponzore, ..bla bla... mada sumnjam da ce nam bilotko ista poklonit ako se ne budemo sami za nesto pobrinuli...ali ifcha me uvjerava da je to moguce, pa tko sam ja da sumnjam :)
    po meni ce se najjasnije vidjet to i na ovom turniru koji bi po meni trebao biti zasad najorganiziraniji susret svih nas, a i ostalih ljudi pretpostavljam najvise iz međimurja.

    avatar

    06.12.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • davor

    Evo gospodo dam vam broj mobitela Zeljka iz Rijeke. Taj broj je on meni dao na t-mobile turniru, nakon što su on i kolega osvojili turnir:

    Željko: 099 21 433 66

    Stojku sam rekao da može računati na mene u subotu oko podne za susret s Matijom. Pa nek show počne :)
    Stvarno ste se aktivirali svi...skoro da mi se igra kao nekoć :-)))

    avatar

    07.12.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  • myway

    hvala na broju..poslat cu poruku, pa da vidimo dal ima reakcije.

    avatar

    07.12.2007. (04:10)    -   -   -   -  

  • vasa

    siniša!!!! nemoj se tako igrati s mojim osjećajima... šmrc... reci đoleu da pokre mene u kombiju uvijek ima mjesta, obići će cijelu hrvatsku, a pjevati u malom prostoru... :) ne daj stvarno, ti to ozbiljno... ajde ako stvarno imaš takve veze, ajde meni ( kao definitivno najistaknutijem đole fanu) sredi nekakav kontakt... mail, adresu, broj, bilo što... to da imam, pa da mogu umrijeti sretan :)

    avatar

    07.12.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • vasa

    siniša!!!! nemoj se tako igrati s mojim osjećajima... šmrc... reci đoleu da pokre mene u kombiju uvijek ima mjesta, obići će cijelu hrvatsku, a pjevati u malom prostoru... :) ne daj stvarno, ti to ozbiljno... ajde ako stvarno imaš takve veze, ajde meni ( kao definitivno najistaknutijem đole fanu) sredi nekakav kontakt... mail, adresu, broj, bilo što... to da imam, pa da mogu umrijeti sretan :)

    avatar

    07.12.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...