Komentari

notunderstood.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Girly girl

    Mi nemamo takva okupljanja i iskreno... uopće ne žalim zbog toga. I nismo bili neki razred. Jedino sam u kontaktu s najboljom frendicom, a prijateljice smo još od osnovne. To mi je jedino i najčvršće prijateljstvo iz tog razdoblja. Bitno je da si se zabavila i vidjela stare prijatelje. Znam da nešto slično mi nikad nećemo organizirati.
    Pozdrav! ;)

    avatar

    04.12.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • bloganje

    nemamo ni mi nikakva okupljanja. ovo ljeto se skupio razred iz srednje škole na večeri, ali ja nisam mogla doći jer sam radila

    avatar

    04.12.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • luche

    bas sam jucer pricala o tome s frendicama iz osnovne..svi pricaju da bi se okupili, vec smo zavrsili srednju a nismo se nikad okupili, niti pokusali okupit..svi bi kakti htjeli ali nitko nista ne poduzima.. a kaj se tice osoba iz osnovne, najbolje prijateljice su mi jos iz osnovne, s vecinom ljudi sam na bok, ali ima i onih s kojima se niti ne pozdravljam... kao da je 8 godina nista..za razliku od 4 god srednje..kad sretnem nekog sve frca "emocijama"..ipak smo u srednjoj zreliji i sva prijateljstva su intenzivnija i jaca...iako mi je fakat jadno proc kraj osobe iz osnovne i niti se ne pogledamo..a prakticki smo zajedno odrastali 8 god..fkt zalosno al istinito..

    avatar

    04.12.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • kutak za rasterećenje

    mi nazalost toga nemamo, a i ne znam gdje bi to trebala ici kad sam promjenila tri osnovne. ali fora je!

    avatar

    04.12.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • Doll

    yo! ja se sa razredom iz osnovne uopće ne nalazim..nikad se nismo ni nalazili..no, društvo iz srednje je posve druga priča...nađemo se svakih par mjeseci..jest da dođu većinom isti ljudi, al opet doznamo novosti i o ostalim, vidimo se po gradu...lijepo je to..bude se sjećanja na te dane..kako nam je dobro bilo.. :)

    poZZz

    avatar

    06.12.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • one sweet doll

    ei mala... hvala na komentaru... navrati koji put... super blog ;) pusaaa

    avatar

    06.12.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...