Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • varosanka

    Dobro je napisala, mislim da i meni treba jedno takvo pismo, svi mi cini mi dodjemo u tako neki period zivota kada pomalo posustanemo! Tesko je bit uvijek jak, pun pozitivne energije, za to vec treba izuzetna snaga koju ne posjedju bas svi, onda kada im je potrebna su trenuci u kojima se osjeca izuzetno tesko, a tada je i tesko osjetiti pozitivnu energiju.
    Zato je dobro imati jako dobrog prijatelja koji ce ti ulijevati nadu da i sutra dolazi novi, i mozda ljepsi dan!

    avatar

    04.12.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Pročitajte moj prijedlog. PozzZ

    avatar

    04.12.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • Prozor

    Cudno...,i ja te tu i tamo pratim,koji puta i jako rado citam tvoj blog,a skoro identicni odgovor (na tvoja naricanja,vjecita negodovanja,toliku akumulaciju negativnosti prema svemu i svacemu!!),mi bio neki dan pod prstima.Steta!Usmjeri tu energiju i inteligenciju negdje drugdje-tebe radi.

    Tvoje drugo DRUGO JA

    avatar

    04.12.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Jedna lasta ne čini proljeće, ali ova iz posta zna što govori :)

    avatar

    04.12.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • mama44

    @Prozor: Ma, znaš...mislim da sam dovoljno kritična i samokritična, s naglaskom na samokritična, da dovoljno iskreno pišem, bacam van i preiskreno ono što mislim i osjećam, a radi toga sam i otvorila blog...e, a da bi mi netko, tko ne izražava sebe kroz nekakvo pisanje i o kome ništa ne znam, još dodavao sol na ranu...Svatko od nas, draga/dragi moj Prozore, ima svoju priču, svoj život. Netko će ga reći, izreći, kukati, naricati, plakati....u nemogućnosti da sam nađe rješenja, a ovdje pišući - zapravo tražiti savjet, podršku, toplu riječ...valjda.
    Volim pri tom znati o kome se radi, volim pročitati što ta osoba, koja me pecka ili kaže nešto lijepo, piše, misli, osjeća...ovako...ne znam.
    Koliko me pamćenje služi, a i s njim imam problema (opet naričem), u srcedrpateljnim postovima obično napišem da ne tražim ni žaljenje niti je to samosažaljenje...samo skribomanija koja mi pomaže. Ako pratiš postove, vidiš da raspoloženja osciliraju...bez zlatne sredine, koje i inače nema kod mene. Na moju veliki sreću - u korist vedrih napisa.
    I ne kužim, zapravo, a - što je tu čudno?
    Bilo bi mi drago znati da si možda baš ti osoba koja može upravljati svojim životom, bez obzira na objektivne okolnosti na koje ne možeš utjecati, da uvijek i stalno usmjeravaš svoju energiju i inteligenciju baš i upravo tamo gdje treba. Pa da se povedem za tvojim primjerom kao zvjezdom vodiljom.
    Kažu da je lako tuđim po koprivi lupat.
    I mislim da sam zapravo jako dobra i pozitivna osoba. Prije nego što ikome nešto kažem, napišem, dobro, ali DOBRO pogledam, prečitam, po mogućnosti i između redaka, o kakvoj se osobi radi. Da li joj je u tom trenutku potrebno peckanje, podrška, lijepa riječ, nešto šaljivo ili ...ma, izlišno je govorit, ali svaka stvar se može izreći NA BAR TISUĆU NAČINA. a da se pri tom osoba ne povrijedi. Ili povrijedi. A najteže je biti prorok u svojoj kući. Drugim riječima, drugome daješ savjete,a sebi ne možeš pomoć.
    A ovo, što sam shvatila kao cinizam, i to od nekog tko se skriva...ma, znam ja neke stvari i prešutit...Čudno!

    avatar

    04.12.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Pošteno je dozvoliti i sebi i drugima da iznose svoje mišljenje, i mislim da vrijedi biti oprezan sa ugodnim komentarima, baš kao što ni onima neugodnima ne treba pridavati veći značaj od toga da se radi o trenutnom i često puta površnom mišljenju osobe koja nas ipak i uglavnom ne poznaje. Mislim da je bitno razmisliti i pokušati biti dobar prema sebi i drugima, a samo ti znaš koliko si dobra prema sebi i koliko tu još imaš prostora za poboljšanja. Kritika i samokritika nisu ključ, ali nisu ni na odmet, bitno je učiniti najviše što se može i mislim da jedina osoba kojoj se imaš što opravdavati si ti sama. I ono u što sam siguran je to da prema sebi valja biti vrlo pažljiv i dobronamjeran, i to je ono što ti ja prvenstveno želim, jer tek dobar dan donosi miran san, a samo ti znaš što je tvoj dobar dan, tj. kada si ti uistinu ti, jer to je zapravo cijela tajna, biti ono što uistinu jesi :)

    avatar

    05.12.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........jutroooooo.................pročitala, u istim sranjima sam, hodam, tražim,čitam, razgovaram..........ali oni pravi put nikako da nađem....

    avatar

    05.12.2007. (06:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...