Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Irida

    ljudiiiiiiii......., štrajk je prestao, ali odsada ćemo zauvjek znati da se oko nekog problema možemo okupiti i zajednički ga rješavati.... pišite angažirane tekstove kadgod se za to ukaže potreba....vi koji se dopisujete s blogerima u svijetu, prevedite BLOGERSKI MANIFEST i raširite ga po svijetu....više nikada nećemo šutjeti u svojim malim zakutcima!

    pisanjem daj smisao svemu što se događalo!!!!!!!!!!!!!!
    nešto se ipak dogodilo, dogodili su se blogeri!

    aha i meni i najmanja klimatska promjena, a smjena godišnjih doba pofotovo, totalno poremeti ravnotežu....

    avatar

    03.12.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Uh, Irida, meni je jaaako drago što si sretna, ali molim te da razumiješ ako ne dijelim tvoje revolucionarno oduševljenje. Možda sam previše individualist i čudak, ali ja sam peticiju potpisao samo zato jer si me ti pitala. Inače je možda ne bih ni vidio. Baš kao što sam radi ljubavi glasovao na izborima, radi ljubavi sam, malo drugačije vrste, podržao protest. Nisam od onih koji vjeruju u štrajkove i prosvjede, i volio bih kad se ti i drugi ne bi naljutili na mene radi toga. Za razliku od revolucionarnog zanosa, ja bih apelirao na smirivanje, jer mi smrdi da bi sve skupa moglo iskliznuti u nepotrebnu histeriju. Sugerirao sam da admini zaposle još jednog čovjeka koji bi se brinuo baš o blogerskim problemima, i oni su to učinili. To je dobro, bez obzira je li to radi sugestije ili su se sami sjetili. Ili su bili pritisnuti. sasvim svejedno.
    Manifest je predugačak i preemotivan, mjestimično nejasan. Ja bih ga drastično skratio i sasvim sigurno drugačije napisao, ali ja ne pišem manifeste već dvadeset godina.
    Postoje načini da se zaštitimo od hakera, postoje, na koncu, i drugi blog servisi, i sve to skupa ne treba prenapuhavati. Drago mi je da su se stvari pokrenule i da su se neki konkretni problemi riješili, ali ne treba gubiti osjećaj za realnost.
    E, sad, tko to govori, čovjek koji je češće u području oko Oriona nego ovdje na zemlji. :)))))))))))

    avatar

    03.12.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    eh ..i meni je laknulo...znači nisam samo ja ... zimska hibernacija je kriva ...hvala ti umni prijatelju :-))

    avatar

    03.12.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • Reader

    Lullaby of the universe

    December, besides the Sirocco that opens the doors of the north, also brings hibernation, the miraculous manner of surviving winter death. But sleep is, as is well known, death's vestibule, and for millennia man has been unsure what really happens in winter: does nature die, or only dream?

    Thus my unusual pattern of insomnia by night and overslept days is not totally unreasonable. I am hibernating. The days are dark, short and inhumanly cold, however much global warming may have relieved things. Maybe I exaggerate, but there is no essential difference between day and night, however far we may be from the polar circle.

    And so with eternally sleepy joy I greet my winter sleep. It is a great miracle and blessing and the single irrevocable proof of nature's greatest law: balance. Goodnight, Universe!

    Istino je da zimski su dani vrlo kratki, ali trenutak je zimskog sunca čudo, kao otkritanje da nismo napustili.

    avatar

    04.12.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...