Komentari

mylifemyproblems.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • aNdReA

    aaa...fensi priča...ljepo si to napisala... :))) ...al odavno je poznato da su muškarci gadovii..grrrr...ajde..pozz i kiss

    avatar

    03.12.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • Emil

    evo da i ja ostavim neki komentarčić. Super ti je blog i imas jako zabavne price,sam tak nastavi ....pozz

    avatar

    03.12.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  • neobitchna zona

    ej ljepotice!
    idem odmah pisat, da ne bi zaboravila sto sam htjela reć...
    možda je i bolje misliti razumom, a ne srcem. no ako će tu djevojku zauvijek pokretat razum, a nikada više srce što će ju usrećivat!?! kako će joj se ikad više iskreno srce ugrijat ako nikada nikome neće dopustit da joj priđe?!? zar nije ljepše imat nekog ko će te zagrlit kada je teško, ko će te poljubit i reć da si mu sve na svijetu!?! ja mislim da je!!! ne treba se zauvijek zatvorit, treba samo biti oprezan. no ne onako skeptično oprezan... treba i zaboravit neke stvari iz prošlosti kako bi mogli krenut dalje. očito je da nije prešla preko svega i ne može krenut dalje! nek učini što mora i nek onda krene dalje! pod ovim "nek učini što mora" podrazumijevam nek učini sve da zaboravi!
    sve je to samo za njeno dobro. sve je zabavnije u dvoje, a ak će ona cijeli život bježat od ljubavi onda će puno toga propustit!!!
    bila sam i ja puno puta povrijeđena, al ima jedna osoba koja me toliko usrećila nakon svih poraza i padanja. propustila bih previše da nisam riskirala ponovno!!! vjeruj mi kad ti kažem da sam više dobila nego izgubila! vjerovatno znaš o kome je riječ ako ne znaš reći ću ti na msn-u, neke stvari ipak ne želim sad tako javno objavljivat! on je bio najbolje što mi se dogodilo u ovih 17 godina i to ti jamčim!!!
    treba pustit stvari da idu svojim prirodnim tokom, ne mučit sebe i nekoga, al u svemu tome treba biti oprezna. istina je da ima kurvinih sinova koji samo žele iskoristit curu!!!

    eto ga... to sam sve htjela reć! uh... malo sam se raspisala, al dobro dugo nisam komentirala. naime, sjebala sam komp ono totalno... imam hrpetinu virusa i buraz mi je to malo sredio tak da sad opet sve radi kolko tolko, al opet sjebano.
    čuvaj se... i razmisli o mojim riječima!

    big kiss & pozz;)

    avatar

    05.12.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • cuba

    dečki su gadovi, svi se sele samo pojebat pa odjebat..il zbarit ak ne da..pa onda pričat da jesu...
    to ti je ono ko kad dečko pita curu: oćemo se sexat? ionako ću svima reć da jesmo!
    lol
    aje mala pozz kiss

    avatar

    11.12.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...