Komentari

freespeed.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vrag_s_licem_andjela

    Kao da čitam tekst iz filozofije ;)
    Mi smo ljudi u današnje vrijeme presebini, ne prihvačamo druge ljude i nemamo dovoljno tolerancije. Težimo ljubavi i ne spremni smo je dati ili se imalo žrtvovati za nju!
    POljubac*

    avatar

    03.12.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Adden.

    Istina..
    Slažem se sa Vražicom, jednostavno nemamo dovoljno tolerancije. Želimo svu tu silnu ljubav, a nismo spremni nešto žrtvovati za to.

    avatar

    04.12.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • emanuele

    prvo moramo srediti i prihvatiti sebe, zavoljeti se, tek onda moći ćemo drugu osobu, jer zaista sve proizlazi od nas samih. za sve je ponekad potrebna žrtva, pa tako i za ljubav, ali kad vidiš koliko dobrog ti donosi tada to i ne gledamo kao neku žrtvu.
    Drugim rečima, svi zahtevaju da budu voljeni, a retko ko se zapita da li i koliko istinski voli. ..poptuno se slažem s ovim, jer nekada puno tražimo i zahtjevamo, a tako malo dajemo ili smo spremni dat. koliko damo toliko nam se vrati, tako bi trebalo biti.
    veliki pozdrav ti šaljem

    avatar

    05.12.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • h@ppy

    ja se slažem sa svime navedenim u komentarima. i mislim da ću si copy-paste ovaj tekst, zato što mi se jako sviđa i staviti ga u kućnu zbirku sa sličnim stvarčicama. danas smo raspravljali na njemačkom: sve je snaga volje. čovjek može ostvariti svaki cilj koji si zacrta, samo ako ga se drži i ne odustaje od njega. zašto bi s ljubavi bilo drugačije?
    pozdrav

    avatar

    05.12.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...