Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • sewen2

    Ajme šjor Denise, odusta san na pola texta. Jesam majkemi.
    Ma biće da bi ga ja i pročita do kraja, ma san ispalija od svega ovih dana...
    Samo sam doša da se naklonim "genijalcu" - zaista poštujem vas i vaš rad... respect!

    avatar

    02.12.2007. (20:26)    -   -   -   -  

  • lolina

    i to komunisti, ništa manje nego građanski desničari... ;))) odlični tekstovi ;)) sve sami šarmeri bez pokrića. trebao bi to netko posložiti u romančić za čitanje na plaži.bolje likove ne bi izmislio ni h.robbins;))
    taman kad pomisliš da su dosegli prosjek za odapeti , oni odgoje nove.

    avatar

    02.12.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ova zadnje rečenica veće je prokletstvo od Zvonimirovog. Zbog nje će Hrvatska patiti još 150 godina, a onda će ionako Apokalipsa Now.
    Nego, evo anegdote:
    Bivši gradonačelnik Beograda Živorad Kovačević seća se jedne konferencije kojom je predsedavao alžirski predsednik Huari Bumedijan i velikog autoriteta predsednika Tita i njegovih diplomatskih manevara:
    "Ja sam jedini bio prisutan tom razgovoru, koji ustvari nije bio razgovor. Tito je video da je Bumedijan bolestan i nije ga pitao - kako ste putovali, kako se osećate itd, nego je mirno pušio svoju cigaru i pio viski i ja sam mu se pridružio. Bumedijan je ćutao. U jednom trenutku Tito je rekao Bumedijanu: "Molio bih Vas, dragi predsedniče, da sutra nešto učinite na početku." "Brate predsedniče", odgovara mu ovaj, "svakako." "Kad Malmijerka", kubanski ministar inostranih poslova, pošto je predstojala konferencija u Havani, gde je Kuba odigrala ulogu perjanice okupljanja antiimperijalističkog bloka - "počne nešto ovako onako" - tako je Tito rekao - "ne dajte mu!" Bumedijan je rekao: "Svakako." I na tome je završeno. I stvarno Malmijerka je u tri navrata tako odsečno bio prekinut od strane Bumedijana da je na kraju bio ljut, crven u obrazima i izleteo sa svim papirima sa Konferencije. Niko se, od onih koji su bili spremni da ga podrže, nije ni javljao za reč. Eto, tako se to radilo."

    avatar

    02.12.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    Iskreno i od srca ti se zahvaljujem na svakoj riječi potpore upućenoj meni i
    meni dragim ljudima.

    R.

    avatar

    03.12.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • odmak

    Pročitala sam do kraja, a rado bih da sam do pola kao mlađahni Sewen, i još bi potpisala njegov komentar, ali što ćemo - takva su to vremena bila, rekao je jedan od bivših, mislim kod Hloverke, pravdajući Goli.
    Zahvaljujem ti na lijepom komentaru. Tebi je već jasno da je to za mene poslastica. Žao mi je radi engleskog teksta, ali ne mogu tako što pročitati. Uz malo objašnjenje. Učila francuski u gimnaziji ( dosta i zaboravila) Dobro sam i prošla mogla sam dobiti ruski iako nemam ništa protiv tog jezika, privatno učila engleski i njemački. Kasnije otišla u Njemačku što mi je pomoglo kod znanja jezika. S engleskim sam, na moju veliku žalost, vrlo loša.

    Ali za sve svoje propuste, naravno, uvijek krivim komunizam i sve one iz Kuljiševa teksta i tvog komentara.

    avatar

    03.12.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Dream, molim, molim, kao što vidiš ipak se nešto napravilo.
    Odmak, ovaj sam Browneov tekst stavio jer je to peto poglavlje, vele, jedan od najboljih proznih tekstova engleske literature uopće.
    Drago mi je da ti se komentar Religio Medici svidio.

    avatar

    03.12.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    "... na krilima predsjedničkog "Challengera", u kojem tri čila postarija momka briju globusom u potrazi za skarednim društvom i sumnjivim prijateljima..." - ovo me nasmijalo do štucavice!

    avatar

    03.12.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Briljantan je Kuljiš, izvanredan, ovaj su tekst svi komplimentirali. Ti su tekstovi pisani za ovaj blog i Vaseljena je jedino mjesto u Hrvatskoj na kojem danas oni mogu biti objavljeni. To samo po sebi dovoljno govori o zemlji u kojoj živimo.

    avatar

    03.12.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • Ljubav,panika,navika...

    "Hrvatska odobrava samostalni razvoj nuklearne tehnologije za miroljubive svrhe"-lol,a te miroljubljive svrhe bi bile..odrzavanje mira???lol.Stipe je prejak!Citala sam nedavno clanak u jednima talijanskim novinama.Citiram;'iako je u istoj recenici po nekoliko puta kontradiktoran,narod mu neobjsnjivo vjeruje'.

    avatar

    04.12.2007. (01:27)    -   -   -   -  

  • qwertygost

    Nemanjo, od nedavno sam postao ovisnik o tvom blogu. Čitam prošle stranice da nadoknadim propušteno.

    avatar

    15.05.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...