Komentari

opba.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Panzerfaust

    Hmmmm i nitko nije imao potrebu komentirati ovaj post? Premda se sirijski kemijsko/nuklearni program tesko moze mjeriti sa recimo programom ex Yu, ali s obzirom na nedavne prijetnje Njemackoj zbog vojnog angazmana u Afganistanu, realne mogucnosti koristenja biolosko/kemijsko kemijskog oruzja u nekim buducim teroristickim napadima, opceg stanja VJ tko drzi pod kontrolom skladista arsenala kemijskih otrova bivse YU?

    avatar

    23.01.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Panzerfaust

    Jesi li probao mail?

    avatar

    28.01.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • bbb

    jel tko od vasuspio kontaktirati na ove brojeve? ako jeste sta su rekli jer ja ne mogu

    avatar

    06.02.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • BLACKWATER

    Panzerfaust, sirijski takozvani kemijsko-nuklearni program je daleko od nuklearnog, a sve i da prijeti, za njegovu eliminaciju zaduzen je Izrael, sto je, jasno, vec nekoliko puta i ucinio uspjesnim zracnim napadima na sirijska postrojenja, a kako stvari stoje, isto ce Izrael napraviti i s iranskim nuklearnim programom. Podsjecam da je izraelska ratna mornarica polovinom srpnja ove godine prosla kroz Sueski kanal i vec je pred vodama Islamske Republike Iran. Rijec je o ratnim brodovima klase ELIAT i o podmornici klase DOLPHIN (njemačke proizvodnje). Brodovi klase ELIAT-a spadaju u moderne i u vojnom svijetu hvaljene raketne fergate koje u svom arsenalu imaju rakete dugog dometa (voda-voda i voda - kopno), te krstareće rakete TOMAHAWK, dok podmornica klase DOLPHIN izvrsnih podmorskih i ratnih perfomanci moze lansirati i rakete s nuklearnim bojevim glavama (!). Istovremeno, relevantni vojni analiticari iz svih krajeva svijeta smatraju da Izrael ima preko 300 nuklearnih bojevih glava. Zapad i Izrael su uvjerenja kako ce Islamska Republika Iran imati nuklearne bojeve glave u vremenu manje od godinu dana, te je, izgleda, ovaj prolaz kroz Suseski kanal i glavni razlog da pojedine arapske zemlje (Saudijska Arabija, Egipat, ...) zmire kad je izraelski udar na Iran posrijedi, jasno, uz asistenciju NATO-a, poglavito Britanaca i Amerikanaca, a kako se cini, ni Rusi nece previse cjepidlaciti. No, otom-potom.
    Prijetnje Njemackoj zbog njena angazmana u Afghanistanu su stvar proslosti. Pojedinci prijete i Britancima, Amerikancima, ... pa sto? Nista bitnog se nije, niti se moze dogoditi tim drzavama dok god imaju Saudijce, Kuvajcane, Egipcane i Jordance, te UAR na svojoj strani.
    Skladista arsenala kemijskih otrova bivse jugotitovine kontrolira, kako se cini - NATO ! Naime, ne neposredno, vec posredno. NATO je nazocan u BiH, Hrvatskoj, u Makedoniji i na Kosovu. U Srbiji postoje utjecajne proNATO-vske snage i preko njih NATO (i Hrvatska u njemu) imaju posrednu kontrolu nad tim otrovima, cini se.

    bbb, brojevi koji te zanimaju su: +38514846513, 098/9103667, 091/5983478, 092/2377644 i 095/8058126. Svi funkcioniraju. ;)

    avatar

    26.08.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  • zubo

    muči me samo to što moram dati 250.00 kuna za nešto što nema garancije dali ču uopče biti kontaktiran s njihove strane i neka mi netko odgovori da li je ko s tim ljudima stupio u kontakt i da li je tko uspio

    avatar

    31.08.2009. (21:43)    -   -   -   -  

  • sitsvega

    kako doći do nekoga iz ove organizacije!? i zna li netko koji su uvjeti,mislim na opće uvjete(godine,str. sprema,vojna obuka . . .)!?

    avatar

    27.12.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Brle

    Na date brojeve se niko nejavlja. Molim nekoga tko zna kako stupiti u kontakt sa posrednikom da objavi na koji broj treba zvati.

    avatar

    22.01.2010. (10:53)    -   -   -   -  

  • CRO

    Danas sam išao potražiti navedene adrese i na ni jednoj od spomenutih (Ilica 14 i Ilica 42) nema nikoga, odnosno ne postoje nikakvi uredi, ni posredništva!
    Svi od navedenih 4 broja mobitela su "trenutno isključeni", a na fiksni broj telefona se javlja ženski glas. Kada sam nazvao ponovo i pitao zovu li je često ljudi vezani za ovo, odgovorila je da zovu, ali da ona ne može ništa poduzeti, jer da je dobila novi broj, koji je "vjerojatno netko prije koristio"!?
    Malo sumnjivo, ali sami izvedite zaključke...
    Inače, ako se želite BESPLATNO prijaviti, ukucajte u tražilicu "Blackwater" ili "Aegis" i pronaći ćete "pristupnice" koje trebate ispuniti. Imate i prijevode na Hrvatski, ali nije baš sve jasno i razumljivo. Malo je komplicirano, ali potrudite se i uspjet' ćete...
    Ako ste bili u ratu i još k tome se služite Engleskim jezikom, mislim da su vam šanse da vas pozovu poprilične!
    Još jednom dobro promislite i odlučite!
    SRETNO I DRŽ'TE SE!

    avatar

    02.03.2010. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...