Komentari

delphina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • slatko grko

    Nažalost ovo je problem većine fetivih, a što ću ja i sebi i tebi kad smo ođe rođeni, kad volimo ovaj grad a ništa ne možemo,nažalost.
    Neću te žalit jer nemam zašto, ali moram reć da ovake stvari ostavjaju gorak ukus u ustima, ali glavu gore jer drugačije ne može.
    Moji su sami riješili pitanje zaposlenja s nečim sučijem bi ja vojela da što manje rade i da pređu na nešto drugo, ali,ali.......znaš što rade i mislim da se slažeš da to nije poso za cijeli život.

    avatar

    01.12.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    puno je niki drugi igraca sa drugin pravilima igre...nije ni vino a nije ni bevanda...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    01.12.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Lindolina

    čitam ovo i usuđujem se reć: znam kako ti je. prošla sam sve to. završila školu koju sam htila, stažirala godinu dana, usuđujem se reć da sam dobro radila. imala sam super mentore koji su mi zbilja pomogli, pokazali puno toga, naučili. al nakon toga sve nizbrdo krenulo. pokušala upisat fax koji sam htila, al nažalost..... pritisak je na tom faxu bio prevelik. traži posa u svojoj struci, al di god došla.... il im nitko ne treba, il traže sa iskustvom, il ti kažu vrati se tad i tad, pa te izvozaju, il ti daju probni rok pa te nakon toga pošalju doma da su razmislili i da njima u biti nitko ne treba (a posli doznam da bi tako iskoristili ne znam koliko ljudi, bez da išta plate, pa bi ih potirali)...... tada sam se totalno izgubila.
    na kraju sam se trgla. nema šanse da stojim doma. upisala fax koji nema veze sa mojom strukom. drago mi je da sam se upisala jer je to bila samo moja odluka. olakšanje mi je bilo kad sam vidila i prijateljicu iz srednje škole na tom faxu. prošla je isto što i ja. malo pomalo, navikle se mi na fax, nove predmete, upoznale nove ljude, krenulo to polako. još malo pa gotove i ona i ja. a nakon toga.... idemo dalje!
    još ovo da ti kažem. neću te žalit, jer ni ja ne volim kad mene netko žali. al nemoj mislit u stilu "zar ništa ne vrijedim". znaš jako dobro tko si i što si. što sve možeš, koliko toga možeš. i to nemoj nikad zaboravit. glavu gore i idemo dalje!

    avatar

    01.12.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    @slatko grko: mozda to njima nije za cijeli zivot, ali je sigurno dobar temelj za eventualno sto drugo "ozbiljnije" u buducnosti...ja se uvijek slazem s ovakvim inicijativama mladih...neka, ja isto volim poc tamo ;)
    @dalmacija: a mi sitne ribe idemo u krug i kao ribe bi trebali zaboravljat i krenut dalje... :)
    @lindolina: pa puno je mladih slicnih iskustava kao moje-evo moja najbolja prija je cisti primjer....ma znam ja koliko vrijedim (ne moze mi nitko oduzet moju tastinu), ali kad te uhvati malodusje onda ti svakakve gluposti padaju na pamet..dobar primjer kod tebe, mislim da cu tako nesto i sama napravit, na neslaganje moje okoline... :)

    avatar

    02.12.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    @Suziiii: znas koliko mi je ljudi tako nesto slicno reklo-nema druge nego da vjerujem, i nije smijesno ni glupo, znam da ce stvari doc kad tad na svoje mjesto, ali strpljenje mi bas i nije vrlina... :)

    avatar

    03.12.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • b1

    JA SE NEZELIM VISE NIKOME DOKAZIVAT, NE ZELIM DA ME NIKO OCJENJUJE, MJERI, DA MISLI DA MI JE NEKO NESTO DAO....................JA SAMO ZELIM EVRE:):):)

    avatar

    03.12.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...