Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • šarli

    pik spas za mene. mislim da je T.T. prispodobu s lišćem prodala u Danasu pišući o Branku Mikuliću. pozdrav.

    avatar

    01.12.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Moguće.
    Knjiga mi je tih kolumni - listao sam ih prije par godina i pomislio: Bože, iz ovih je tekstova, za razliku od današnjih, stvarno moguće rekonstruirati onodobne događaje i duh vremena - kod stare. Vidjet ću sutra, prekosutra. Ako me ne preduhitrite.

    avatar

    01.12.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • šarli

    Ma nije bitno, to je samo uzgred. Slučajno se sjećam da je bio Branko Mikulić. Inače, ajde sad kad sam već tu, poznajem (opet slučajno) glavnog gospodarskog američkog savjetnika Ljube Jurčića. Znam za savjetnika i mislim da onda mogu reći i za Lj. J. da su pošteni ljudi. I zato i inače, mislim da je problem drugdje. Te stoga nemam što dodati postu osim čestitki.

    avatar

    01.12.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hvala stari. Vidim da stalno dolaziš i da i inače komplimentiraš ove analize, pa, bio bi red da ti javno na tim pohvalama i preporukama i zahvalim.
    Da, problem je drugdje. Žao mi je Ljube Jurčića, jer slažem se: pošten čovjek!
    Mada ja i dalje mislim da će mandat za sastav vlade dobiti Sanader: logika je same stvari takva i zaista mi se čini da je ovo samo divna prigoda da se stvori još jedan lažan dojam, nakon lažne kampanje: dojam o svađi dva zgbrda: Pante i Griča. Nema tu svađe: to je kao s patkom, na površini je mirna, ispod površine vesla! Ovdje je samo inverzna stvar, u ova izborna vremena: na površini sturm und drang, ispod površine nevjerojatan sklad. Uostalom, ja ne znam kako će se svi započeti partnerski poslovi odvijati, ako mandat ne dobije Ivo?! Jebate, pa što ćemo s Rivijerom, primjerice? Taj privid najbolje je razgrnuti metonimijski: uzmimo dakle odnos Jakovčić - Sanader. Mogu oni biti ideologijski (mada, privatno, nisu čak ni to!) suparnici i politički protivnici, ali poslovno, to je isti, zajednički interes! Dakle!?

    avatar

    01.12.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • lolina

    Dakle , nije to sam tak , još se nekaj iza brda valja osim poniženog Ljube.Poslovi idu ovak i onak.Provjereno.
    Ima tu politike , u toj priči i te koliko.
    Postovi su super.Stvarno.Samo ja uvijek mislim kontra.
    a kaj možeš;)

    avatar

    01.12.2007. (02:31)    -   -   -   -  

  • šarli

    aktap? ok, samo tu prestaje moje shvaćanje. to mi ne leži, ne znam dovoljno, ne razumijem. i ne mogu uopće zamisliti koje sve trgovine mogu nastati. a kad dođu lokalni izbori, što li ćr tek onda biti ...

    avatar

    01.12.2007. (02:34)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    Ljubo Jurčić je pošten čovjek i nije mu mjesto tamo gdje se (slučajno) našao.
    U stvari, mislim da je ovo najbolje što mu se moglo dogoditi. Bilo kako bilo, Ljubi puno sreće a Zokiju hmmm, bolje da odšutim!

    avatar

    01.12.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...