Komentari

bilonekad.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gustirna

    Da, dobra ti je dilema. Baš popodne, krajičkom oka ugledam na TV kako su na nekim golim leđima poslagani komadići raznog voća . I već mi je bilo dosta. Na aromaterapiji sam naučila kako djeluju eterična ulja i to mi je skroz logično i sve štima. Možda je to već zastarjela metoda, pa se više ne trude s ekstrakcijama eter.ulja iz biljaka i voća, nego : Čemu se truditi, idemo mi to odma poslagat po koži i na temelju toga složit cilu studiju i eto ti nove mode! A valjda su i eterična ulja nekome bila čista glupost prije 10-tak godina?

    avatar

    30.11.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • odgoj s osmijehom

    prvo pojesti pa onda kupiti anticelulitnu kremu :))).... no, eto, meni je jako važno imati kozmetiku koja mi odgovara jer imam malo problematičnu kožu. i pronašla sam kolekciju od koje ne odustajem. jesam li sretna zbog toga? zadovoljna sam. više o koži ne mislim kao o problematičnoj. :))) pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (09:37)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Zanimljiv jelovnik. ;-)) Angie, ako hoćeš da ti slika bude pokraj teksta, onda u onaj kod koji dobiješ kad uploadaš sliku ispred riječi alt ubaciš ovo: "hspace="17" vspace="9" align="left". Brojke 17 i 9 označavaju udaljenost slike od teksta, njih možeš mijenjati, a ono "left" -da će slika stajati s lijeve strane. Ako želiš da je na desnoj, promijeniš to u "right". Nadam se da si zadovoljna odgovorom. :-)

    avatar

    01.12.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • angie

    @gustirna - E to sam i ja gledala i pomislila da bi rađe sve pojela nego se valjala u tome. Jesi li ti aromaterapeut? To mog muža-puža jako zanima, jer jedna od njegovih struka je medicinski maser.
    @odgoj s osmjehom - A dok pronađeš pravu pomadu treba vremena...ja sam tu malo lijena pa mi kreme traju u beskonačnost.:)))
    @big blue - Baš ti hvala, pokušat ću to sa slikama, mada mi je dosta uzak prostor za postove. Thanks! Pozdrav:)))

    avatar

    01.12.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • gustirna

    A moglo bi se reć da jesan, čak mi to piše i u radnoj knj. Ja sam završila samo za obit.aromaterapeuta, iako sam i tu nešto naučila o aromamasaži, ali iman i dobre prijateljice-aromamaserke. Šta ga zanima-nek pita. :-)

    avatar

    01.12.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Zamisli da se sa svin ovin namažeš...... :-)))))

    avatar

    01.12.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Pa sad, ni meni nije jasno.....toliko toga ima da čovjek (žena, točnije rečeno) je ne u dilemi nego u multilemi :)))) Ja uglavnom sve to volim jesti, a jedino volim miris kokosa....mmmmm....podsjeća me na Coopertone (iz 80-ih, naravno)...hihihi.....
    Pozzz!

    avatar

    02.12.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • mama44

    mislim tako....da sam jedna od sretnika kojima su hakirali blog...i to prije 8 mjeseci...i ništa, no kad se stvar zahuktala, postupili su promptno:))

    avatar

    02.12.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...