Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • vasa

    evo, da se i ja malo javim... prvo da kažem da se igralo danas u fortuni, i da je neko divljački, ali divljački zavinul 3-icu to još nisam vidio... gotovo da nije prelomljena... a tako dobar stol... gazda je obećal to zamijeniti do turnira...pa nadajmo se... što se igranja tiče... tak tak... čujem da vama ide bolje, a ja imam dojam da svi nekak padamo...bilo nas je inače 5, tak da je svako igrao na svakoj poziciji...
    TIHI - po neznam koji put igrač večeri. obranio mi 90% udaraca, i čak i ono što sam dobro pucao izgledalo je kao da sam jučer prvi put vidio stol. igrao je i u napadu, i to puno bolje nego inače...
    SAŠA - prolazno... osrednje, ali solidno... neka sredina uglavnom, dosta je zabijao i branio, ali zna on biti i bolji...ima puno volje, i u paru tihi-saša vidim najveće iznenađenje kad počnemo zaozbiljno...
    EMI - dobar, odma poslije tihija... iako ne baš zamjetljiv napadački, branio je solidno, no nije imao previše motiva...
    MISHO& MISHO (iliti vasa) - loši obojica... nisam zabio gotovo ništa, peticu ko da i nisam imao, izlazile mi van, 10-15-tak stativa, totalno... onak kak me ide (uz iznimke) već 3 i pol mjeseca...no, imam volje, želje, i proradit ću, nedam da me to pokosi, igram svaku loptu ko da je zadnja...ono kaj me više muči je misho... nejde mu baš... nema "ono" nekaj u zadnje vrijeme kaj je imao nekad... mogao je braniti udarce i gledati u oči napadača...no što je najbitnije, bio je lud, pun želje, drhtao je za svaku lopticu... možda je to samo ova večer, i radni tjedan i sve to skupa... ali nisam danas vidio ni iskru onoga od nekad... nema duha... to me najviše boli... nadam se samo da ćemo se "naći" do turnira, jer ovako, biti ćemo kanta za napucavanje( i to krivicom jednog i drugog)...
    evo, tolko zasad od mene....
    p.s. @stojko : pridružujem se pozivima da dođete u međimurje i prije turnira... siniša je ionako obećao da će voziti, pa nabacite još jedan par otraga, najavite se bar dan ranije i svakako dođite... garantiramo dobar stol i još bolju igru...

    .......računajte na nas............

    avatar

    30.11.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    postovani!

    bilo je jucer napeto u gameu... cak zid ni kriv ni duzan snosi posljedicu darjanove sake (tako mi antonio reko) :D
    no htio sam reci kako me ujutro probudila saka, ups, poruka s pozivom na stolni, a vidim da to ovdje nije objavljeno, uglavnom danas petak, oko 16 sati u GAMEu, naravno svi ste pozvani.

    avatar

    30.11.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • stojko

    Ha, vidim igrate za sat vremena. Pa nek vam je dobar provod :-)
    Ispravak za onu sliku gdje su "Sven i Lac". Lac je Branimir. Nemam pojma otkud se Lac stvorio :-) A Sven isto ne znam otkud, jer za mene je on Emanuel.
    Ja cu valjda dat neke prijedloge da odigramo u nedjelju no jos sam zabijen u posao pa ne dizem glavu ...

    avatar

    30.11.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • dominik8

    lol domeniko :)))) Da bilo je svašta jučer u gameu. Par izgubljenih i par dobivenih megajumbica, puno dobrih golova i jos vise manje dobrih, hrpetina pravih psovki, pokoji uplašen igrač biljara i rupa u zidu. Da bilo je u najmanju ruku napeto :))))

    avatar

    30.11.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • Darjan

    Da da bilo je napeto, tenzije u zraku, navijački neredi, da postoje crveni kartoni, ja bi ga prvi dobio :) Al to je sve dio igre, bolje nego kad nema motivacije (a jučer je mislim nikome nije nedostajalo) pa se samo napucava lopta.
    Danas je opet pao kvalitetan tening, kojih pet sati u komadu. Drago mi je da je šira publika malo upoznala Mišu i uvjerila se u njegove obrambene sposobnosti i kako kad se zainati sam može dobit partiju iz obrane.
    Pozdrav svima i nadam se da se vidimo u nedjelju!

    avatar

    30.11.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Vidim da se svasta desavalo ovih dana na stolnonogometnoj sceni. Svaka cast decki ,tako treba, iskoristiti svaku priliku i dobro se zabaviti. Mozemo se naci u nedjelju u mateu u 18 sati, pa da odigramo koju.
    pozdrav.

    avatar

    30.11.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • myway

    da, dogovor je za NEDJELJU..moze i oko 6, 7..ali ne u mateu, jer tamo je samo jedan stol a sigurno ce bit vise od 8 zainteresiranih, a onda nitko ne moze uopce doci do stola. Ifcha je obecao da ce pogledati u jedan birc dal ima dva stola dovoljno dobro, a ja idem sutra pogledati u ponti ili m da vidimkakva je tamo situacija. nije problem donjeti wd pa malo podmazati rucke, glavno da ima mjesta za sve nas...

    avatar

    30.11.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • vasa

    ja u nedjelju dolazim... uopće me ne zanima... naći ću partnera i dlozim, samo mi javite gdje i kad

    avatar

    01.12.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • myway

    :)) evo cim saznam tehnikalije javljam. ps:donesi loptice

    avatar

    01.12.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • vasa

    ok, onda se vidimo...

    avatar

    01.12.2007. (00:55)    -   -   -   -  

  • stojko

    Ja isto podrzavam nesto gdje su 2 stola. Mada moram priznati da ono kad nas je bilo 5 parova u Graciji, ali do 3 gola i nije bilo tako lose. No preko 10 je vec previse cekanja. Mozda Sinisa i ja i jos poneko se nadjemo u Mateu i malo zagrijemo pa onda navratimo u Ponti ili gdje vec. Ali za rucke nije spas WD nego neko gusto ulje kao sto je strojno. WD je preslab. I naravno ako nisu krive. A i tamo je zeton 5 kuna. Nadam se da ce Ifcha naci neka 2 stola za manje para ...
    I dobro je da hvalite Misu. Prije nekih 2,3 godine oprao me pojedinacno 3 puta tko prvi do 5 pobjeda i onda sam to pricao nekome od dobrih, a ovaj rece "Ha, od Mise, pa nije on nesto". Mislim si, kako nije nesto, a mene je dobio ;-)

    avatar

    01.12.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • stojko

    Eh i opet sam zaboravio pohvaliti post i slike u njemu. Pa evo :-)

    avatar

    01.12.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • myway

    idem sad pogledati taj ponti dal bi se uopce dalo tamo igrati...a sto se tice para, na jednom stolu su mi domeniko i jan pokazali fintu kako igraju besplatno, a i misel bi donio kojih 10tak loptica pa bi i to ubacili poskrivecki :)) a onda to nije problem.

    tu u zgu nemam ulje,, samo wd, pa mozda neko ko ima bi se za to pobrinuo...

    a za somija- definitivno jedan ob najboljih obrambenih, mozda cak i najkonkretniji sto se tice broja golova koje daje iz obrane. recimo da mislim za sebe da dobro zatvaram protivnicke obrambene, al ima par ljudi koji se jednostavno predobro prilagode i moj zadatak postaje skoro nemoguca misija.

    a nije mi nesto ako budemo na dva fronta igrali, tak igramo "svaki dan". zato se teba pobrinuti da nadjemo nesto bolje.

    ps: zasad kolko znam dolaze::: darjan, dominik, domeniko, sinisa, zeljko, misel, rusani, ja... i to je ono minimalno, jer nisam siguran za vladu, sokija i mnoge druge. pa bi bilo zgodno da se najavite tu svi-i oni koje sam spomenuo i one koje nisam. pozdrav svima.

    avatar

    01.12.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Davor, Zeljko i ja smo danas bili u mateu i odigrali 14 partija. Igrali smo jedan protiv dvojice, tako da je svaki igrac imao priliku igrati sam protiv dva igraca i dati sve od sebe. Zeljko je uspio jednu pobjediti, a ja sam odigrao tri remija. Davor nije imao zvucni rezultat ali daleko od toga da je lose igrao. On je velikim dijelom zasluzan sto oni moji remiji nisu pobjede. Tako je proslo nase druzenje i vjezba za sutrasnji okrsaj. Javite gdje cemo igrati i kada. Sto se tice ulja ja ga imam.
    Pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • myway

    oj... evo ja stigao doma i odmah javljam da moze SUTRA u 7 u PONTI !!!!!
    isao sam pogledati i stolovi su dobri, ali rucke treba podmazati... zato sam i rekao konobaru da dolazimo samo ako se pobrine za stolove i obecao mi je da ce biti rijeseno... ja cu za svaki slucaj donijet wd, a ti sinisa onda ulje...pa se vidimo!

    avatar

    01.12.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Ok. Onda u 19 u Ponti. Samo da mi neko pokusa objasniti gdje je to. Dolazim sigurno i donosim ulje.
    pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • ifcha

    Ponti se nalazi na kraju Masarykove ulice (prije križanja s Teslinom i Preradovićevom, evo i linka - 'DI JE TAJ PONTI?'). Kad vidite veliki kip N. Tesle i iza njega slastičarnicu Zagreb, okrenete glavu za više od 90, a manje od 180 st. (ne znam točno kolko, al bogme je neki tupi kut :) i spazili bute velku crnu ploču na kojoj žutim slovima piše Ponti i na vrhu se bahati neka crvena kruna. E fino, onda ušetate u vežu i nakon 20m nalazite se pred štengama i ulazom!
    Nisam napomenuo, pa sad koristim priliku, da nema parkiranja u Masarykovog (i čak mi se čini da je nedjeljom popodne zabranjeno za sve osim za službe 92, 93, 94, 970 i stanare (probal sam se jenput napravit grbaf da sam stanar i u žurbi al jebemu natrčal sam baš na murjaka koji zna čitat i efikasno derat kožu s ledja (u toj prilici mog) novčanika - kaj, naravno, nije propustil napravit s čak pretjeranim oduševljenjem!)
    Zato - protegnite nožice i plućica prije dimne zavjese u Pontiju^^
    viđamo se

    avatar

    02.12.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • stojko

    Ispravak za Sinisu. 14 zetona, ali 15 partija ;-)
    Mene je uhvatila jucer gadna ozljeda na stolnom. Imao sam vec prije lakse istegnut misic ispod lijeve lopatice, a na stalnom se iznenada pogorsalo i lijevom rukom sam imao puno problema na petici. Nocas nisam ni dobro spavao. U 7 sam u Pontiju, ali ako me bude bolilo necu dugo ostati :-[

    avatar

    02.12.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • pele

    DOLAZIMO PO PEHARE.KAD VAM JE TAJ TURNIR I GDJE?

    avatar

    08.01.2008. (23:17)    -   -   -   -  

  • pele

    j

    avatar

    13.01.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • Kreso_

    ja se nemrem vise snac ovdje komentirao sam jos i prije al nemrem nac taj post

    avatar

    16.02.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...