Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • prof

    SDP- ako mogu dvije uplate u istom danu?
    Skužila sam da nisi pročitao moj kom na tvoju prethodnu ponudu tak' da sam ju sad samo kopirala i ulazim u današnju statistiku.
    SDP - baš je cool ulagati virtualnu lovu.
    I ja se nadam da će liberali pronaći komadić pametnih vijuga, ali ako su izbori pokazali da ni relativna većina u Hrvata nije došla k pameti po kojoj bi se ligici to trebalo desiti liberalima?
    OK, u nadi je spas. No, neki kažu da se NADA bavi najstarijim zanatom i pruža uslugu samo zbog vlastite a ne opće koristi.
    Dobro, dobro, ne kažem da se liberali prostituiraju,........ ali tak' bi moglo ispast. Ipak, lovu stavljam na SDP jer ak Zvone još poveća koeficijent a meni se posreći, sve vas vodim na virtualni dernek u birtiju pokraj ZViKla d.o.o. (prof 30.11.2007. 00:13)

    avatar

    30.11.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Može - pišem te za 2 x 100 kn ;-)))

    Derivacija je, doduše, Milanoviću još uvijek negativna, ali čujem neke zvuke iz hrvatskih sela da Friščićeva baza mrmlja na koaliranje s HDZom ...

    Pratiti ću ... ;-)

    avatar

    30.11.2007. (00:49)    -   -   -   -  

  • DOKTOR HOUSE

    1.15 ide u vagu sa 4.10 vidi se da u životu nisi uplatio listić klade
    e da znaš da mi milanović djeluju puno samouvjereniji
    stavljam soma kuna na 5.3 za SDP
    daj žiro račun

    avatar

    30.11.2007. (00:54)    -   -   -   -  

  • prof

    Evo, baš mi je pala na pamet ona priča o kolektivnoj svijesti. Tj. ak se svi zdušno zauzmemo (svak u svome mozgu) za ideju o možebitnoj SDP-ovoj šansi da sastavlja vladu, možda se to i obistini. No, u isti me je tren toljagom opalila po glavi misao da Hrvati (u Hrvatskoj) imaju problem baš sa kolektivnom pa i osobnom svijesti - nemaju je. Bojim se da nam je emigrirala izvan granica Domovine i izmakla se kontroli.
    Btw, ne favoriziram ja SDP, što i nije bitno ak se radi o okladi. Laka lova je slatka.

    avatar

    30.11.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  • druz

    jel mozemo povecati ulog na SDP? :)

    avatar

    30.11.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    SDP opet. Sreća da me modem zafrkavao sinoć, sada je veći koeficijent. :D
    Osim što Friščićevi, Pupovčevi i ini birači nešto negoduju na HDZ, negoduje i Friščić na demonstraciju sile i nepoštenje: (ajme, odakle mu takvo prezime, jedva ga uspijem napisati, a o izgovaranju da ne pričam): http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,11,29,vlada_zakoni,1 00028.jl
    :D
    @Zvone - ja se iskreno nadam da će se Čehok i Adlešićka dozvati sebi, sjetiti Vlade Gotovca i ne dopustiti da njegovo hvale vrijedno djelo na sljedećim izborima potone. Mada nisu oni potpuno krivi, zapravo, više je kriv Budiša. Ali, ako se dogodi da sada HSLS doživi sudbinu DC-a, onda su oni krivi, potpuno, i mislim da bi trebali to spriječiti, zatomiti osobne netrpeljivosti i razgovarati sa strankom koja je jedina liberalna u Hrvatskoj, a s kojom oni iz inata, mož' mislit', neće.
    A drugi razlog je Friščićevo mrmljanje na Sanederovu demonstraciju sile. Inače, mislim da će HDZ-ova vlada, ako ju slučajno uspiju sastaviti (a neće) pasti čim Sanader odbije timski rad.
    Frida

    avatar

    30.11.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    @Druz - dobro pitanje. Možemo li povećati uloge ako želimo?

    avatar

    30.11.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • MasterMind

    Zvonček, znaš zakaj nema određenih "uplata"? Zato jer (pametni) kladioničar UVIJEK dobiva, mi ostajemo u pušioni na koga god tipovali. I "pametni" :))) ljudi to znaju. Isto kao što (pametni) političari zapravo sve već odavno znaju :(

    avatar

    30.11.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Ja sam i dalje neizlječiva optimistkinja. :D
    Frida

    avatar

    30.11.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • borgman

    Osobno i iz uvjerenja... SDP...piši tamo.
    a sada sam dobio i malo prostora za jedan komentar. Je li u pozadini ove "krize-hahahaha" ego jednog predsjednika, i njegovo osobno mišljenje i stavovi, ili, "teorija zavjere"... Mesić ZNA malo više od običnog puka kome bi trebao dati mandat? Zna li osoba koja se nalazi na čelu nekoliko obavještajnih službi, a zna ih i upotrijebiti, možda nešto, o čemu "patuljci pojma nemaju"? I je li mu se jednostavno gadi prvi križanac puran/kameleon na čelu "najjače" stranke?
    Zastrašujuće je kako Rončević "spraši" novce baš sada kupujući Kanadere (koje je jedina kupila Hrvatska u zadnjih 4! godine, tvornica Bombardier je već 2! godine zatvorena!). I "sjednica sabora" u starom mandatu koja "odlučuje" o ičemu... pa možda Mesić ipak nešto Zna.
    A predsjednik nam je po Ustavu veliki dio svog mandata nalik vrtnom patuljku na državnoj pozornici. Malo putovanja, malo dočekivanja ministara i premijera, tu i tamo koja poslanica... i JEDINO VRIJEME kada ima MOĆ je OVO. A pošto nema Vrhovnog Suda (koji je ipak u HDZ-ovom većinskom vlasništvu), nema suce (koji su "ajme meni"- imam insajdera), vojsku su mu rasformirali, a tajne službe su ostale na najpodobnijim/najnesposobnijim... ostalo mu je samo OVO... Borg s nama :-)

    avatar

    30.11.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Zvone imaš novu vijest za kladionicu, Milanović je kandidat za premijera (mandatara), naravno ako skupi 77 glasova, Ljubo je otpao, to bi trebalo barem malo podići SDP-ov koeficijent :-)

    avatar

    30.11.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    AUUUUUUUUU !!!!!!

    Denise, ako je to istina, onda EKIPA NAVALITE dok još ima (ovako visokih koeficijenata !). Bookmaker upravo kreće na put za Graz malo posjetiti punca, tako da ažuriranja koeficijenata neće biti barem par sati :-))))

    avatar

    30.11.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    AUUUUUUUUUUUUUUU - ISTINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Evo pročitao na index-u ...

    avatar

    30.11.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • dolinski

    HDZ - i danas, nebih štel bacat 100kn :)

    avatar

    30.11.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Ajme, Zvone, pa bankrotirao si!!! Rekoh ja - ako nešto dovoljno želiš, to će se i ostvariti... :D
    Čekaj da objasnim ovaj svoj stav. Sada Sanader ima sebi ravnoga. I samo sebi ravnoga.
    Frida

    avatar

    30.11.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kako nisam "kockarski" tip ni u real life, tako neću biti ni virtualno.
    Bilo kako bilo,srcem sam za promjene, tako sam i glasala, ali razum mi govori nešto drugo.
    Ako ništa drugo, ova trakavica oko davanja mandata, bar nam na pladnju pruža sliku ovih malih strančica (HSS i HSLS, o HSP-u i HSU- u neću, jer su smiješni) i njihov trenutni stav. E bem ti stranke koje do sada nisu shvatile čiji program je bliži njihovom (jest da je HDZ ostavio malo vremena za proučavanje izloživši svoj program - pet do dvanaest). To će platiti u budućnosti.
    Mesić ima posljednju priliku da nešto učini sa svojim Ustavnim ovlastima i da ne bude samo fikus, a nadam se da je zlopamtilo.
    Moja prognoza je - idemo dalje, pa neka se veliki šef bakće s obećanjima koje će dati partnerima, neka on pokuša uspješno voditi koaliciju i održati je četiri godine i još k tome voditi zemlju u boljitak. A znamo da je tip koji voli vladati da je njegova prva i posljednja.
    A uz to sve slijedi : proglašenje ZERP-a, donošenje proračuna, inflacija, vanjski dug i sva ona hrpa stvari koju su zbog izbora zatvorili u prostoriju s hrpom smeća, drloga i navrat-nanos nabacanih stvari koja se nije čistila 4 godine.
    E pa, mislim da će se od siline nabacanih stvari ta vrata otvoriti i sve ono što je tamo nagurano i nakupljeno bez reda - ruknuti van.
    Eto, to je moje skromno mišljenje - bijesne domaćice.
    Pozdrav :)))
    I ako još netko misli da se sada politička scena bipolarizirala, ma tek će se (ako ne prije) na slijedećim izborima bipolarizirati. Omjeri se polagano, ali sigurno mijenjaju. Pogodi, tko će imati većinu???

    avatar

    30.11.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    Zaboravih, potpisujem Fridu - Sanader sada ima sebi ravnoga, nije na to navikao, otuda silna zapjenjenost i nervoza :)

    avatar

    30.11.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • Heretik82

    Evo dajem sto kuna na SDP, jer mi je pun kua Sanaderove ružne face.

    avatar

    30.11.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    Mogu li ja 5x po 100??? Zato što sam: bikica+bosanka+po korijenima malo dalmatinka + malo hercegovka = za ono u što vjerujem ginem a vjerujem u SDP i Milanovića. A i u predsjednika Mesića zato što će sada iskoristiti priliku i natjerati HDZ-ovce da progutaju sve one bahatosti i arogantluke (ajme izraza, sama sam sebe zadivila ) koje su si dopuštali ove 4 godine

    avatar

    30.11.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • dummy

    Zaboravih .. na encoding ..

    (120 x 5) + (115 x 3) = 945

    avatar

    30.11.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Evo, baš dr. Ivo pizdi, gledam na HTV-u...
    Da ima većinu, rekao bi dr. Ivo da je svjedno tko je kandidat SDP-a jer on ostaje...
    Očito je nema, nervoza raste u kleptokratskom taboru...

    Stavljam šolde na SDP!!!

    Prihvaćaš?

    avatar

    30.11.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • fanny

    Zvone moj, očito nam preostaje otkrivati ono što se događa iza zatvorenih vrata - po facama naših političara. Ako ćemo po tome suditi, možda pogazim principe i uložim neku lovicu, a sad čekam naglu promjenu koeficijenta :)))

    avatar

    30.11.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • DOKTOR HOUSE

    ZViKla d.o.o bi moga lagano plutat po savi ako ne ispuni svoje obveze prema uplatnicima....

    avatar

    30.11.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • prof

    SDP-opet
    Bacila oko na TV, pa sve mislim, idem uvalit još 100 kuna kod Zvone dok je koef. povoljan.
    Čini mi se da bi onaj dernek mogao uz pivicu imati i nešto za omastiti brk, a ak' se Zoki stvarno održi na nogama bit će love i za oko počastiti kakvom rasnom trbušnom plesačicom.
    (Cigo će valjda kidat uljevo!?!...:-)))..)

    avatar

    30.11.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Ja se samo nadam da Zvone neće koeficijent promijeniti prije ponoći. Ja se nemam više pravo danas kladiti, dakle, moram čekati 00.01 da bih mogla sljedećih sto kuna staviti na pravog. :D
    Frida

    avatar

    30.11.2007. (23:26)    -   -   -   -  

učitavam...