Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • freestyler

    to ti samo misliš kako je muškarcu lako naći cipele koje mu se sviđaju, ja sam imao sreće pa sam ove godine našao sebi dvoje i to jedna za ljeto i jedne za sada, ali isto tako zadnjih 6-7 godina nisam imao takvu sreću da nađem i kupim i nosim cipele koje mi se zaista sviđaju, no s cipelama ili bez njih svakako uživaj ....:))))

    avatar

    30.11.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ne bih ti predlozila da "skocis do trsta", mozda eventualno do ljubljane ili zg-a.
    a ove cipelice mi tako poznato izgledaju...
    e da, a internet kupnja??? bazaar.hr, ebay itd...

    avatar

    30.11.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • Helix

    Ove na slici su stvarno lijepe, jednostavne, elegantne, fine.. Skoči rađe do Zagreba, nisam baš sigurna u internet kupnju kad su cipele u pitanju. Ipak ih treba probati, nikad ne znaš kakav je kalup. (imaš slatke muke:))

    avatar

    30.11.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • tango

    Namam puno pojma o cipelama osim da ih ima raznih vrsta, na vezanje i onih jednostavnijih. Dalje,dijelimo ih na sportske,svečane,radne,cassual i pogrebne. Na kraju,puno ti sreće u potrazi uz staru tajvansku poslovicu:' ako nemaš cipele-hodaj na rukama. Bitno je stići.'

    avatar

    30.11.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • lory

    znas i sama da sam se ja odavno odselila s rijeckog podrucja pa nemam pojma vise di sta ima :), no potegni do trsta za svaki slucaj ;). sretno!

    avatar

    30.11.2007. (02:39)    -   -   -   -  

  • trill

    Joj cipele...kako to ne volim kupovati, a pogotovo za prigode. A kud ćeš veće i važnije prigode od vjenčanja :)
    Ne znam gdje ima ovakvih ili sličnih cipelica. Ako negdje vidim, odmah javljam :))

    avatar

    30.11.2007. (07:45)    -   -   -   -  

  • Reborn Me

    Ajme, meni. Ja sam uvijek mislila da nije bitno kakve cipele imas ispod vjencanice, da se to ionak ne vidi. Ali mi zene, ko da je bitno jel se vidi ili ne ako mi znamo kakve su. Pa necemo hodati u necem sto nam se ne svidja, pa taman samo mi znale sto nam je na nogama. :)

    avatar

    30.11.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    možda i nije lakše kad znaš što želiš. ovako, ti tražiš samo te i nijedne druge. proširi vidike.:))) ionako ti nitko neće vidjet cipele.:)))) a vjenčanicu si našla?:)

    avatar

    30.11.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Morma priznati da su mi jako lijepe te cipele.

    avatar

    30.11.2007. (12:34)    -   -   -   -  

  • anspik.

    uh, cipele nisu moja kategorija. možda da probaš potražiti na internetu. a sad gdje, opet ne znam. pa bih ti onda možda predložila da odeš do forum.hr, tamo postoje podforumi moda i vjenčanja gdje cure znaju sve o svačemu pa tako i o cipelama. sretno u potrazi.

    avatar

    30.11.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • zmaj sreće

    eh, što se tiće cipela,čizama ili ostalog nisam izbirljiva ali znam što hoću...tj. znam kad vidim!!
    doduše,mojoj sestri uvijek prvoj nađemo cipele:) to se već zna kad idemo kupovati nešto tako...voljela bih ti pomoći...no imam tužnu vijest! jednom sam vidjeal nešto tako slično gdje sam i sama kupila nešto ali...uvijek postoji taj jedan žalostan ALI!!! ne znam u kojem je to bilo dućanu!!!pozdrav

    avatar

    30.11.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • tweety:)

    I ja sam takva u kupnji obuće...znam što hoću ali toga nema....i onda mi ne preostaje ništa nego kupiti nešto najsličnije onomu što sam zamislila...pa i ti probaj tako...Ja nisam sa tvog područja ali ni kod nas u slavoniji nema nešto takvo ...

    avatar

    30.11.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Freestyleru, dobro u tome je da si ipak sad odjednom kupio dva para. :)) @Viola i ostali koji ste spominjali druge gradove, za neke net-varjante nemam previše vremena. Ne bih baš da tresem hoće li mi cipele doći ili ću morati bosa. :)) U Ljubljanu i Trst me ne vuče nimalo. U Zagreb bih rado, posebno jer jedan salon ima nešto što bi mi trebalo. Zapravo, mogli bi mi napraviti, ali i za to treba vremena, novaca, volje itd. a nisam sigurna da će svega toga biti. :) @Suzi, probala sam, ali ništa. @Antonimka, spremna sam na kompromise, najviše zato jer nemam izbora. :) Ima puno cipela koje mi mogu proći, koje nisu savršene, a nisu ni špićoke. Jedini je problem što nema boje. U zimsko doba godine gotovo svugdje postoje samo tamne boje elegantnih cipela. Vjenčanicu nemam, ali oprava u 3 dijela mi je gotova. :) @Anspik, da, malo sam bila na forumima (i prije vezano za druge teme). Istina je da tamo čovjek može saznati PUNO korisnih informacija.

    avatar

    30.11.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Cipele su baš lijepe. I sama volim slične, ne volim previsoku petu i ljepše su mi zaobljene. :-) Ono što sam ti rekla - držim palčeve da uskoro nađeš svoje savršene cipele u kojima ćeš lakim korakom zakoračiti u brak. ;-)

    avatar

    30.11.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Neki dan smo radili po kući veliko spremanje. Kako se nakon odmora uskoro opet spremam na put treba malo napraviti reda da dragu ne bi, kad se ponekad preko vikenda vratim doma, zamarao sa pitanjima gdje mi je ovo i gdje mi je ono. Spremajući cipele primijetio sam da se u međuvremenu, dok me nije bilo, moja draga raširila po čitavom ormaru a moje cipele, papuče i tenisice su bile porazbacane na sve strane. Nakon kraćih pregovora, odlučili smo presložiti ormar. I da vas ne zamaram sa pričom, izbrojio sam u drage preko dvadesetak pari cipela i čizama ne starijih od dvije godine (mi doma imamo običaj redovito čistiti sve stare stvari). Je li ona sretnica da ih ima toliko ili sam ja sretnik što sam opet dobio svoj kutak u ormaru?

    avatar

    01.12.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • delnice

    fala ti, bože, šta san muško.. :)

    avatar

    01.12.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Pokušavam zamisliti ali u svakoj kombinaciji mi fali treći dio.:))) Kakva je ta oprava?:))) Daj fotku.:))))

    avatar

    01.12.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • odgoj s osmijehom

    najteže je pronaći kad znaš šta tražiš :))))) u nadi da ćeš naići na nešto što ti se sviđa ...pusa i pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • emanuele

    najteže je nešto pronač kad unaprijed znaš što tražiš. tako je i kod mene..uvijek imam u glavi točno ono što želim i nema šanse da pronađem ili se prije toga dobro izmučim. nadam se da će tebi ipak bit lakše. i dobro si rekla muškima je nekako sve to lakše...nisu toliko ni izbirljivi, ulete u prvi dučan i gotovo...:-)))
    lijepe su mi ove sa slike...

    avatar

    02.12.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • Run

    nažalost ne bih ti mogao pomoći gleda ovog problema... ;)

    avatar

    02.12.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    uh... to je malo veći problem.
    ipak, mislim da bi u zagrebu možda mogla pronaći tako nešto. ne znam kakav je izbor u rijeci, ali isplati se pogledat svugdje, pa možda nabasaš na nešto...
    sretno ;)

    avatar

    02.12.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • daj SANJAJ

    ....u Hercegovini - al to ti je malo podalje:)))
    nadam se da ćeš ipak nešto naći ...
    pusa i SRETNO sa spremanjem....

    avatar

    02.12.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    da ima u Hercegovini, ja bih ti rado potražila, ali sumnjam! :)) ja uvijek sve nađem u Zagrebu, možda da ipak skokneš? jer, jeftinjak i plastičnjak najčešće nije udobnjak, a ne bih htjela da ti taj dan muku stvaraju odveć neudobne cipelice... sliku opravice ću, nadam se, dobit bar na mail, ako nam se već nećeš stavit na blog! ;)) usput, koji broj cipela nosiš? (ako naletim na nešto...)

    avatar

    02.12.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Joj, jadna ti! Ne mogu ti pomoći. A ja mislim da problem postaje upola veći ako znaš šta hoćeš. Tako je bar meni. Nikad ne nađem ono šta tražim. Sretno ti u potrazi!

    avatar

    03.12.2007. (07:03)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ajme, ja sam si tražila jesenjske čizme pa sam ludila zbog blesave ponude, rijeku ne znam, al vidim da ćeš se 100 puta naživcirati prije nego ih nađeš. ali sretno!! :)

    avatar

    03.12.2007. (13:08)    -   -   -   -  

učitavam...