Komentari

delphina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dalmacija moja inspiracij

    dubrovnik te gusi...virujen ti...pogotovo kad vidin one guzve usrid lita...di je vrhunac...?...

    dalmacija moja informacija

    avatar

    29.11.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    ..jos se ne nazire...vidjet cemo tek kad dobijemo autocestu....nego ne gusi mene ljeti nego zimi..cudna ludna neka... :))) ako se ko pita zasto me gusi...ovim je moj brat puno toga rekao...

    avatar

    29.11.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    @Suziiii: nije, nego razmisljam postat jedna od njih... :)

    avatar

    29.11.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • B1

    Da mi smo freakovi; nas Dubrovnik ne gusi ljeti nego zimi kad je silok, jugo, pada kisa, nema nista i cekamo Novu Godinu....a onda nam ajme cuda stave one iste instant borove (koje otvore poput kisobrana s prikacenim kuglicama i trakama) na istim mjestima. Prije si im se veselio, sad su ti vec monotoni,.... isti ukrasi po palama. Suica je kriva, spiko!
    Nego B, brodovi su ovisnost i nikad ih se nemozes rjesit, pa i kad si daleko oni te sustizu, grizu, kopkaju i zoooovu:). Ali nebi dala taj dio svog zivota za sve pare ovog svijeta! Nego, gdje cemo na skijanje?. Cujemo se.

    avatar

    29.11.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • B1ironicno.

    Procitah ono od daysleepera: svi mi pusimo.
    Jucer naletim na 1 primjerak dobijanja posla preko veze:
    Cura, mladja od nas, u drzavnoj isnstituciji, stav: sve znam, ja sam glavna, para nosom oblake, na kosulji oko rukava se zuti od sporkece (da, i to primjetim), lupka noktima od uredski namjestaj, iritira, ona ce ti kao nesto pomoc. Sa strane stoji mladic, vidno inteligentan, nas, digne se i sve nam napravi, isprinta, nadje, smanji, sredi, pokaze. Ona samo paradira ali.... prima placu. Nezna nista.....ali jos je drze. Iako se trudi ;najednom joj izleti rijec, zaboli me uho, onaj naglasak kojim dubrovcani nikad nisu govorili. Zgadi mi se zivot. I pm. jos mi tarlaha kosom, zavodi mi Iva.....popiz. bi bila, iskopala joj oci.:).
    Ali mi smo ljepse i imamo manje celulita.:)

    avatar

    29.11.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Veče sugrađanko, ugodno si me iznenadila, vazda mi je drago kad naletim na "naše" blogere i blogove.
    Prelegala sam ti malo blog i iskreno puno poznatih faca a ne mogu se sjetit imena, generacija sam tvojih roditelja a moja djeca su tvoja generacija, doduše neka imena i znam i drago mi je jer po društvu vidim da ste krasna mladost, mislim da se poznate s mojima, za jednog muškog znam sigurno da je prijatelj s mojima jer mi je bio doma.
    Drago mi je da si mi se javila, napreskoke sam pročitala tu i tamo koji post i zbilja me gusta, ovo ne govorim tek iz kurtoazije.
    Pjesme su krasne, pogotovo prva, a imaš pravo što se tiče našega Grada, guši počesto ali što ćeš, ja sam prestara da bi neđe išla.

    avatar

    29.11.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • D e l p h i n a

    B1 je legenda koja me opet uspjela nasmijat po ovoj juzini! :)))
    @slatko grko: i meni je drago vidjet nasu celjad ovdje :) mislim da znam tko su ti (vam-sad ne znam kako cu pisat) sinovi-ova dva starija, i skuzila sam gdje stojis po onim slikama (ipak cesto onuda vrludam)...drago mi je da ti (vam) se svidja moj blog-tu stvarno ima svega i svasta, dam si oduska, iako vec svi znaju za Delphinu i znaju ko sam ja...citam tvoj (vas) blog vec neko vrijeme, svidja mi se taj leprsavi nacin pisanja i osvrt na tekuce dogadjaje...ali nemam uvijek inspiracije za komentirat pa sam odlucila izac iz prikrajka ;) ...pjesme jesu prekrasne, ipak su to nasi Maestrali koji su za mene jedna od najboljih klapa...eto, citamo se i dalje... :)))

    avatar

    30.11.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...