Komentari

tempovelegrada.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nino777

    Pozdrav, tema je ok. Nije loše ali moram sugerirati da sve što je napisano je istina, no da toga nema nikad ne bi ni postojao ljudski rod, s nekim razlogom su žene takve a muškarci takvi, zamislite da su oba spola ista, da im je sve identično. Kakav bi to bio svijet, u tome i je čar ovoga svijete u njegovoj različitosti, zato ne treba biti niti glumiti nešto što nismo treba samo naučiti živjrti s onim što ti je Bog podario i život donio, i skoristiti što bolje možemo život i ono što nam donese i uspone i padove, neovisno jesmo li muško ili žensko, na kraju ćemo moći reći živio sa msvoj život što sam bolje mogao, nemam se čega sramiti, niti se kajem zbog nečega, tko tako bude razmišljao u starosti ali i život tako proživio moći će mirno umrijeti.

    avatar

    29.11.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • Bitter

    Odličan post! Iako moram priznati da se ne bih mijenjala ni sa jednim muškarcem. Sviđa mi se biti žena. Čitamo se, pozdrafff!

    avatar

    29.11.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • Irida

    u komentarima na jučerašnjoj naslovnici blog.hr, ispod teksta o blogerima s almost cool liste, blogerski manifest je nekoliko puta napisan umjesto komentara, a danas je to sve obrisano...uredništvo ignorira manifest potpuno...., ništa novo na blog.hr!
    oprosti što ne komentiram tvoj post.....

    avatar

    29.11.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • zanzarela

    jako volim sto sam zensko bice...mada ponekad, rijetko pozelim biti musko....onaj veliki kamiondzija:)

    avatar

    29.11.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...