Komentari

maddogsh.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • World Eater

    HEHEHE...BUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMM, negdje u mojoj svjesnosti, i onda je sve nestalo, a u daljini su pjevali gavrani"...kak taubeka dva"...mada bi se mogao zakleti da ih je bilo vise.

    avatar

    28.11.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • MadDog

    @Svjatojed: Ovaj... ja pišem svašta... ali tebi se zalomi, pošteno ti se zalomi... anyway, hvala.

    avatar

    28.11.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Mali savjet čitateljima: Ne čitajte ovo na pun želudac :-)))))))))))))))))). U nosu mi je od smijeha :-)). Ili mu je dosadno pa je odlučio izaći na pozornicu :-)))))))))))))))))))))))).

    avatar

    29.11.2007. (01:56)    -   -   -   -  

  • MadDog

    @Zlica: Hehehehe... da sam zloban, rekao bih da mi je post tako loš da ti se bljuje... :-P Unatoč siromaštvu duha mog, skužih što htjedoste reći, o poštovana, o Zlica, o Od, o Opaka, o bogamu, o ne, o mogu, o se, o osloboditi, o tog, o o, o i, o zareza, o...

    avatar

    29.11.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Još malo pa ćemo imat i mjuzikl :-)))) Sve čekam scenu gdje Maurice i Gabriel podmazuju glasnice s nekim čudnim sastojcima :-)))))

    avatar

    29.11.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • MadDog

    @Nessa: No, no, no, no... ovo jest blog neprimjeren maloljetnicima, nemojmo ga napraviti neprimjerenim nikome... vidiš da je Zlici zbog napisa želudac u nosu, sad si i ti počela sa održavanjem glasnica putem čudnih sastojaka (jaje vele obavezno)...
    Sorry... ne, mjuzikla neće biti... ili... možda ipak hoće... ovaj... ako bude, ti si kriva!

    avatar

    29.11.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    Maestro, maestozno! I u trenu kada nekoga od tvojih junaka ponajmanje očekujem, ti ga uvedeš onako... punkerski vehementno... 'samo odjednom'... Klanjam se i sklanjam (po padežima, a i šire u tom smislu) :)) Pozdravljam te, velepoštovani prijatelju!!!

    avatar

    30.11.2007. (08:09)    -   -   -   -  

  • La Boîte noire

    Još jedna veoma zabavma priča koja odaje pisca kompleksnih moždanih vijuga hahaha uživla sam Mad.Vidim nisi odustao od ljubavi prema plavokosim pjevačicama poluduge kose, haha svaka nalikuje jedna na drugu od kad te znam (zvučim ljubomorno hehe) :*

    avatar

    30.11.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • MadDog

    @Adwocatus: Uz duboki naklon, zahvaljujem na komentaru i pohvalama. Nadam se da je "ono" kod tebe samo privremeno priklanjanje ostalim "guskama u magli", no pun intented.
    @Crna kutija: Ti baš želiš da sada otkrijem tvoju mračnu tajnu? Pjevati znaš... inteligentni neka zaključe ostalo ;-) Hvala ti na dolasku, komentaru i na tvojim predivnim izuzetno lijepim i kompleksnim pjesmama :***

    avatar

    30.11.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • L.I.T.O.

    ČESTITAMO!Nalazite se na drugom počasnom mjestu moje vip liste kao najvjerniji komentator i savršeni pisac dakako :)

    avatar

    01.12.2007. (07:54)    -   -   -   -  

  • L.I.T.O.

    Blagdanski pozdravi za tebe dragi moj blogeru :) pusa!

    avatar

    22.12.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Vječno pitanje, "tko piše Pisca?". Anyway, ne moram valjda obojicu ponižavati floskulama tipa "savršen dijalog", "besprijekorno vođenje tematike", "bla bla, truć truć"... Ma to se sve podrazumijeva... Ali ipak moram: napali me kad ovako neke obične fraze ožive kod tebe, poput "padanja na pamet" ili "prenesenog značenja"... Zbilja te opizdi ekstaza kad tako nešto čitaš; obožavam riječ iscjedak u svim svojim padežima. Btw, imam svoj stari blog natrag!! :))

    avatar

    22.12.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...