Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Dream_Maker

    Sretna zbog toga jer niti tvoj odabir nije tišina pozdravljam te.

    R.

    avatar

    28.11.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Nema to veze s hakerajom.
    No-life balavurdija...

    avatar

    28.11.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • levant

    ne znam što da komentiram. u pravu si sve što si rekao.

    avatar

    28.11.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Imam i ja anonimaca, ustvari više isfrustriranih anonimki, čiju nijednu riječ nismo nikada pročitali, a usuđuju se nabacivati kritike i, još gore, savjetovati me o čemu bih trebala, a o čemu ne pisati. Znaš što sam skužila? Najveće pogrde će pisati oni koji se u tvom tekstu nekako prepoznaju, u nekoj opasci ili kritici i sl pa se neugodno iznenade nad vlastitom šupljinom i jedino kako znaju reagirati je napasti te. Ne tebe konkretno, nego općenito blogera kojeg anonimno komentiraju :o)
    A ovo za rušenje blogova, ja se ne razumijem ni u taj 'hackerski' posao, a ni u posao uredništva blog.hr-a kako to spriječiti, no valjda hoće. Svima nam je to u interesu. Cipelofetišistu ;o) :-PP

    avatar

    28.11.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    anonimc esam odavno zabranila, nevjerojatno kako neki ljudi nemaju život... :(

    avatar

    28.11.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    u svemu te podržavam, što si napisao u svom postu.. ima i onih, koji nisu anonimni, ali rade veliko zlo iz čiste zlobe i svoje neke kronične duševne bolesti..Može ih samo sram biti, što uništavaju tuđi trud i muku i jako dobre blogove.. sa njima ne bih bila u rukavicama,!Neću biti prosta, ali im sve po spisku.

    avatar

    28.11.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Idiota ima svukud, kod mene anonimci zabranjeni stalno! :-)))

    avatar

    28.11.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • simply

    zanimljivo... ti me anonimci podsjećaju na sintagmu "prosječni čovjek".. koliko si samo puta čuo: "prosječni gledatelj ne želi gledati emisiju o umjetnosti" ili " prosječan građanin ne želi biti zatrpan problemima svijeta", "ONI žele zabavu, ONI žele užitak"... Ne samo da im nitko nije podario mandat da nešto žele i za nečim žude, već takav se "prosječan čovjek" ne može naći čak i da prevrneš zemaljsku kuglu.... postoji samo jedan, ma kako artificijelan način da se postane "prosječan", a taj je: zamijeniti riječ za tijelo... oprostite na teatralnosti... pozdrav

    avatar

    28.11.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • mmirkec

    u potpunosti se slažen sa tvojin poston.

    avatar

    28.11.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    ja volim natašu.

    avatar

    28.11.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ma presladak si :))

    avatar

    28.11.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne znam kako se buniti protiv onih koji se već bune i to skroz nekoordinirano. Takve treba navući za uši. Dovoljno su mladi za to.

    avatar

    28.11.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • OakGoblinfly

    Uh gadno izgleda hacking...mora da su bijedne kukavice ti likovi...

    avatar

    28.11.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • skaska

    najgora je moguća kombinacija "frustrirana budala". jer, budala sama po sebi nemre bit frustrirana i ovaj oksimoron prije ili kasnije dojde glave one na drugom kraju rijeke

    avatar

    28.11.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    netko se sigurno i zbog mene živcira, a ja o tome nemam pojma. naravno da su kukavice, ali takve uvrede njih ne dotiču

    avatar

    28.11.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • echoe

    aaaaaa!!!!! :(((

    avatar

    28.11.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • deranged

    slažem se za štrajk!

    avatar

    28.11.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja mislim da je to zapravo slicaj pishinga a ne hakeraja.
    ali je svinjski u svakom slucaju

    avatar

    28.11.2007. (23:49)    -   -   -   -  

  • skiceSlavonije

    BLOGERSKI MANIFEST
    1. Ako ste vlasnici, vodite računa o svom vlasništvu i onima koji tom vlasništvu daju vrijednost i smisao, jer svaki bloger uvećava vašu imovinu i vašu dobit.

    2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš, želimo da se to primijeni i na blogere. Mi smo oni koji stvaraju blogosferu! Mi radimo za vas bez plaće, budite barem fer!

    3. Kada postavimo neko pitanje, želimo na njega čuti i odgovor. Ne želimo vikati u gluhu tišinu.

    4. Kada zamolimo informaciju, želimo je i dobiti Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Ako tražimo pomoć, onda je i trebamo, a svojim radom je i zaslužujemo.

    5. Dosta nam je jednosmjerne komunikacije s adminima. Budite barem toliko pristojni da odgovorite na postavljeno pitanje!

    6. Mi smo jedina besplatna radna snaga.Bar ponekad ne mislite samo na sebe. To nije ništa strašno. Molim vas da se naviknete na to da na pitanja treba odgovoriti, to je stvar osobne kulture, čak i u virtualnom svijetu.

    7. Ako blogeri pišu svaki dan, nađite i vi vremena za oodgovore na njihova pitanja.

    8. Nema nikakvog zadovoljstva u tome da te ignorira netko tko živi od tebe. Predlažem štrajk u pisanju blogova na tri dana.

    9. Kad postavljamo pitanja, ne radimo to samo zato da vas gnjavimo.

    10. Imate dovoljno koristi od našeg pisanja, nemojte nas tjerati da molimo. Nemojte ignoriranjem sami sebe dovoditi do financijske propasti, jer naš rad nije nikakav dokaz naše ljubavi prema vama! Radi se o razmjeni: vi nama prostor, mi vama sliku, glazbu i riječi, no ako komunikacija ne bude dvosmjerna, mnogi će odustati, mnogi već jesu.

    11. Mnogi imaju i po nekoliko blogova.I bloger zbog kojeg nastaje ovaj manifest ih je imao čak četiri, zar ne zaslužuje pomoć?

    12. Jednostavno je odgovoriti na upit. Odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

    13. Kada imaš problem, prirodno je zamoliti za pomoć i prirodno je očekivati odgovor i rješenje. Ne tražimo sažaljenje nego korektnu suradnju.

    14. Frustracija ubija volju za rad, a izostanak odgovora budi revolt i vodi odustajanju i kad su manji problemi u pitanju.

    15. U ovom manifestu nema ništa što se može dvojako tumačiti.Bloga bez blogera nema, a bez suradnje blogeri bi mogli odustati.

    16. Svi vlasnici vide samo profit! Samo dalekovidni vide i kako ga održati i još uvećavati.

    17. Mi blogeri očito volimo pisati i biti čitani, kao što vi volite novac koji ljudska potreba da se izrazi donosi.No, ako vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!Jednostavna logika.

    18. Kada vas nešto pitamo odgovorite!

    19. Nemojte nas pitati da li nam se blog sviđa! Kada ne bi bilo tako, većina nas ne bi bila tu gdje jesmo!No, ako želite i da ostanemo tu i privučemo još blogera, potrudite se malo kad zagusti.

    20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, ponudite nam najjednostavnije rješenje, odgovorite nam , makar to morao biti i negativan odgovor!!!

    Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više blogova, da napokon i jednom zauvijek admini i vlasnici portala uspiju razumjeti blogere!

    MI STVARAMO BLOG!!!

    avatar

    29.11.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • Mladi Bogart

    Tko ne postavi taj prethodni komentar na najmanje 20 internetskih mjesta, taj će doživjeti (još) 12 godina Sandarove vlade...

    avatar

    29.11.2007. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...