Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


 • Dream_Maker

  Sretna zbog toga jer niti tvoj odabir nije tišina pozdravljam te.

  R.

  avatar

  28.11.2007. (14:57)    -   -   -   -  

 • jimbo

  Nema to veze s hakerajom.
  No-life balavurdija...

  avatar

  28.11.2007. (15:05)    -   -   -   -  

 • levant

  ne znam što da komentiram. u pravu si sve što si rekao.

  avatar

  28.11.2007. (15:13)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Imam i ja anonimaca, ustvari više isfrustriranih anonimki, čiju nijednu riječ nismo nikada pročitali, a usuđuju se nabacivati kritike i, još gore, savjetovati me o čemu bih trebala, a o čemu ne pisati. Znaš što sam skužila? Najveće pogrde će pisati oni koji se u tvom tekstu nekako prepoznaju, u nekoj opasci ili kritici i sl pa se neugodno iznenade nad vlastitom šupljinom i jedino kako znaju reagirati je napasti te. Ne tebe konkretno, nego općenito blogera kojeg anonimno komentiraju :o)
  A ovo za rušenje blogova, ja se ne razumijem ni u taj 'hackerski' posao, a ni u posao uredništva blog.hr-a kako to spriječiti, no valjda hoće. Svima nam je to u interesu. Cipelofetišistu ;o) :-PP

  avatar

  28.11.2007. (15:16)    -   -   -   -  

 • Destination Unknown

  anonimc esam odavno zabranila, nevjerojatno kako neki ljudi nemaju život... :(

  avatar

  28.11.2007. (15:21)    -   -   -   -  

 • sanja_45

  u svemu te podržavam, što si napisao u svom postu.. ima i onih, koji nisu anonimni, ali rade veliko zlo iz čiste zlobe i svoje neke kronične duševne bolesti..Može ih samo sram biti, što uništavaju tuđi trud i muku i jako dobre blogove.. sa njima ne bih bila u rukavicama,!Neću biti prosta, ali im sve po spisku.

  avatar

  28.11.2007. (15:24)    -   -   -   -  

 • DJ Da Force

  Idiota ima svukud, kod mene anonimci zabranjeni stalno! :-)))

  avatar

  28.11.2007. (16:26)    -   -   -   -  

 • simply

  zanimljivo... ti me anonimci podsjećaju na sintagmu "prosječni čovjek".. koliko si samo puta čuo: "prosječni gledatelj ne želi gledati emisiju o umjetnosti" ili " prosječan građanin ne želi biti zatrpan problemima svijeta", "ONI žele zabavu, ONI žele užitak"... Ne samo da im nitko nije podario mandat da nešto žele i za nečim žude, već takav se "prosječan čovjek" ne može naći čak i da prevrneš zemaljsku kuglu.... postoji samo jedan, ma kako artificijelan način da se postane "prosječan", a taj je: zamijeniti riječ za tijelo... oprostite na teatralnosti... pozdrav

  avatar

  28.11.2007. (16:28)    -   -   -   -  

 • mmirkec

  u potpunosti se slažen sa tvojin poston.

  avatar

  28.11.2007. (16:44)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  ja volim natašu.

  avatar

  28.11.2007. (18:00)    -   -   -   -  

 • Uranova pikula

  ma presladak si :))

  avatar

  28.11.2007. (19:10)    -   -   -   -  

 • propheta nemo

  Ne znam kako se buniti protiv onih koji se već bune i to skroz nekoordinirano. Takve treba navući za uši. Dovoljno su mladi za to.

  avatar

  28.11.2007. (19:30)    -   -   -   -  

 • OakGoblinfly

  Uh gadno izgleda hacking...mora da su bijedne kukavice ti likovi...

  avatar

  28.11.2007. (19:40)    -   -   -   -  

 • skaska

  najgora je moguća kombinacija "frustrirana budala". jer, budala sama po sebi nemre bit frustrirana i ovaj oksimoron prije ili kasnije dojde glave one na drugom kraju rijeke

  avatar

  28.11.2007. (20:01)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  netko se sigurno i zbog mene živcira, a ja o tome nemam pojma. naravno da su kukavice, ali takve uvrede njih ne dotiču

  avatar

  28.11.2007. (20:04)    -   -   -   -  

 • echoe

  aaaaaa!!!!! :(((

  avatar

  28.11.2007. (20:12)    -   -   -   -  

 • deranged

  slažem se za štrajk!

  avatar

  28.11.2007. (23:28)    -   -   -   -  

 • Viola (sul palco)

  ja mislim da je to zapravo slicaj pishinga a ne hakeraja.
  ali je svinjski u svakom slucaju

  avatar

  28.11.2007. (23:49)    -   -   -   -  

 • skiceSlavonije

  BLOGERSKI MANIFEST
  1. Ako ste vlasnici, vodite računa o svom vlasništvu i onima koji tom vlasništvu daju vrijednost i smisao, jer svaki bloger uvećava vašu imovinu i vašu dobit.

  2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš, želimo da se to primijeni i na blogere. Mi smo oni koji stvaraju blogosferu! Mi radimo za vas bez plaće, budite barem fer!

  3. Kada postavimo neko pitanje, želimo na njega čuti i odgovor. Ne želimo vikati u gluhu tišinu.

  4. Kada zamolimo informaciju, želimo je i dobiti Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Ako tražimo pomoć, onda je i trebamo, a svojim radom je i zaslužujemo.

  5. Dosta nam je jednosmjerne komunikacije s adminima. Budite barem toliko pristojni da odgovorite na postavljeno pitanje!

  6. Mi smo jedina besplatna radna snaga.Bar ponekad ne mislite samo na sebe. To nije ništa strašno. Molim vas da se naviknete na to da na pitanja treba odgovoriti, to je stvar osobne kulture, čak i u virtualnom svijetu.

  7. Ako blogeri pišu svaki dan, nađite i vi vremena za oodgovore na njihova pitanja.

  8. Nema nikakvog zadovoljstva u tome da te ignorira netko tko živi od tebe. Predlažem štrajk u pisanju blogova na tri dana.

  9. Kad postavljamo pitanja, ne radimo to samo zato da vas gnjavimo.

  10. Imate dovoljno koristi od našeg pisanja, nemojte nas tjerati da molimo. Nemojte ignoriranjem sami sebe dovoditi do financijske propasti, jer naš rad nije nikakav dokaz naše ljubavi prema vama! Radi se o razmjeni: vi nama prostor, mi vama sliku, glazbu i riječi, no ako komunikacija ne bude dvosmjerna, mnogi će odustati, mnogi već jesu.

  11. Mnogi imaju i po nekoliko blogova.I bloger zbog kojeg nastaje ovaj manifest ih je imao čak četiri, zar ne zaslužuje pomoć?

  12. Jednostavno je odgovoriti na upit. Odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

  13. Kada imaš problem, prirodno je zamoliti za pomoć i prirodno je očekivati odgovor i rješenje. Ne tražimo sažaljenje nego korektnu suradnju.

  14. Frustracija ubija volju za rad, a izostanak odgovora budi revolt i vodi odustajanju i kad su manji problemi u pitanju.

  15. U ovom manifestu nema ništa što se može dvojako tumačiti.Bloga bez blogera nema, a bez suradnje blogeri bi mogli odustati.

  16. Svi vlasnici vide samo profit! Samo dalekovidni vide i kako ga održati i još uvećavati.

  17. Mi blogeri očito volimo pisati i biti čitani, kao što vi volite novac koji ljudska potreba da se izrazi donosi.No, ako vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!Jednostavna logika.

  18. Kada vas nešto pitamo odgovorite!

  19. Nemojte nas pitati da li nam se blog sviđa! Kada ne bi bilo tako, većina nas ne bi bila tu gdje jesmo!No, ako želite i da ostanemo tu i privučemo još blogera, potrudite se malo kad zagusti.

  20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, ponudite nam najjednostavnije rješenje, odgovorite nam , makar to morao biti i negativan odgovor!!!

  Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više blogova, da napokon i jednom zauvijek admini i vlasnici portala uspiju razumjeti blogere!

  MI STVARAMO BLOG!!!

  avatar

  29.11.2007. (00:17)    -   -   -   -  

 • Mladi Bogart

  Tko ne postavi taj prethodni komentar na najmanje 20 internetskih mjesta, taj će doživjeti (još) 12 godina Sandarove vlade...

  avatar

  29.11.2007. (00:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...