Komentari

dugave1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • laughing granny

    Dragi Tomislave, pretpostavljam da me pozivas na slusanje ove pjesme, za sto cu morati pricekati da odem na Grahamov komp, jer ja nemam brzi internet, pa nis ne cujem ni ne vidim na ovoj mojoj kanti.... ali svakako ti puno hvala na pozivu, i cestitam na jos jednom blogu, ali kako, kako ti to sve uspijeva???!
    Sutra cu u neko doba u grad, - mozes mi poslati tvoj broj molim - da te nazovem ako slucajno mozes doci na kratki susret? Puno pozdrava i laku noc, lg

    avatar

    28.11.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Baja moj dragi cvelferski, fala ti na voj lipoj pjesmi. Imam kolegu Bunjevca. Puno put smo ju on, pa koće drugo no jedan cvelfer iz Drenovaca i ja poslije kojekakvih sastanaka i seminara zapjevali.
    Eto nađe ja tebe i u voj drugoj galaksiji. Ko traži nalazi. Vod mi je malo lakše jer ipak nemoram znat japanski.
    Fala ti na lipom komentaru. Doista je bilo politike. Treba se vratit našoj slavnijoj i znanoj prošlosti. Neka ti je, baja moj dragi, laka i mirna noć, neka ti osvane dan ljepši od današnjeg! Puno te i lipo pozdravljam!

    avatar

    28.11.2007. (01:05)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ...a tambura tako lipo svira...

    a da mi zapjevamo, T?

    avatar

    28.11.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  • laughing granny

    Otvorila sam sliku Kyoto eki, sa strane: i mene je jako impresionirala ta stanica i napravila sam puno slika - nekako me fascinirala ta razlika između tradicije i hipermoderne arhitekture.
    Odsjeli smo u lijepom novom hotelu upravo tu iznad same stanice - fenomenalno, usprkos lokaciji nije se osjetio niti najmanji glasic niti vibracije ... nevjerojatni su Japanci!
    Vidim te na slici naravno lijevo - s vrecicom TZZagreba? Licitarska srceka? Pozdrav ...

    avatar

    28.11.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...