Komentari

spierdalaj.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jA

    Jes, jes:) Super je knjiga. Pećina predaka - T. Lobsang Rampa
    Lik prepričava sve što je naučio u Tibetu. Ovo je isto fora...kad je rekao učitelju da mu objasni telepatiju: "Ja to radim, ali ne znam kako"
    "Najjednostavnije stvari najteže je objasniti. Kako bi, recimo, objasnio disanje? Ti dišeš, svatko diše, ali kako da čovjek objasni sam proces disanja? Mozak je kao radioaparat, kao uređaj kojim onaj Macroni šalje poruke preko oceana. Skup čestica i električnog naboja koji sačinjava ljudska bića ima električni ili radio - moždani uređaj koji im daje naredbe što da rade. Kada čovjek pomisli da će pokrenuti neki ud, električna struja poteče odgovarajućim živcima i potakne mišiće na akciju. Na isti način, kada čovjek misli, radio ili električni valovi - ustvari oni koji dopiru iz viših dijelova radio spektra - zrače iz mozga. Određene naprave mogu otkriti ta zračenja pa i prikazati ih grafički, kako zapadni lječnici kažu "alfa, beta, gama i delta" valove. Senzitivne osobe mogu otkriti to zračenje i razumjeti ga. Blizanci često međusobno telepatski komuniciraju, pogotovo jednojajčani, kod kojih je mozak jednoga kopija mozga drugoga...(ali u današnjem svijetu to ni ne pripisuju telepatiji)"
    Ma fora je knjiga. Posudi si Alternativnu povijest od Sama Osmanagovicha ak voliš takve stvari, njegova teorija da je pola povijesti izmjenjeno i nametnuto je super, pogotovo ono za kršćanstvo...
    Jesam se raspisala:) samo da ne moram učiti:)))) Transport, špedicija i osiguranje....Fuj, bljak!

    avatar

    27.11.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • jA

    a da, ovo ste sve ljepo copy-pastali, ali nigdje ne piše di se treba doć:))

    avatar

    27.11.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...