Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • podravec

  Neka se prosvijetle Friscic i Adlesic pa da pridonesu da se zauvijek maknu ovi vladajuci lopovi, a da se konacno naprave neke promjene u ovoj zemlji - naravno na bolje.

  Svi smo pomalo nervozni i u velikom iscekivanju, ali nadajmo se pozitivnom rezultatu.

  avatar

  27.11.2007. (09:30)    -   -   -   -  

 • Živim fotografiju

  Tko je sljedeći? HSS ako potrči za foteljom. :-) Ali čini mi se da je i Friščić shvatio "HSP-ov poučak", pa vrlo oprezno obrazlaže. Gledala sam ga sinoć u Otvorenom. Stalno naglašava kako će prvo otići Sanaderu, jer je pred izbore rekao kako je za njega prvi onaj tko ima većinu u Hrvatskoj. Stalno je naglašavao kako će inzistirati na ne davanju šuma u koncesije. Dakle, stavlja naglasak na svoje principe, što meni govori da će sa Sanaderom teško moći postići dogovor.

  A i još nešto mi palo na pamet. Kako će Sanader voditi vladu u kojoj neće moći dreknuti i da svi zašute? Nije naviknut....
  Frida

  avatar

  27.11.2007. (09:47)    -   -   -   -  

 • M.

  Izvrsna analiza,bravo!.............M.

  avatar

  27.11.2007. (12:02)    -   -   -   -  

 • ljubavne i druge

  Da su barem Pusić i Čačić postigli bolje rezultate pa da se ne ovisi o Adlešić i Friščić.....nekako im ne vjerujem....

  avatar

  27.11.2007. (13:28)    -   -   -   -  

 • co_brays

  Iako će večina votera na ovome pull-u reći kako bi se HSS-HSLS trebali prikloniti SDP-u, činjenica je nešto drugo. Đurđa Adlešić (koja je, BTW, upropastila 2 najjaču stranku iz 90ih i početka 00ih) je sebična kučka koja samo trči za foteljom. Ni Friščić nije ništa bolji. Tijekom predizborne kampanje su izjavili jako znakovite stvari: "Koalirat ćemo s onima koji pobjede u Hrvatskoj!" Tijekom izborne noći su počeli okretati ploči i govoriti: "Koalirat ćemo s onim koji pobjedi, bez obzira na rezultate unutar HR ili s dijasporom!"

  Da su iti malo pošteni, i Adlešićka i Friščić bi rekli: "Koalirat ćemo s onima koji su nam najbliže po programima." Kako u žuto-zelenoj koaliciji gledaju samo fotoelje, dokazuje i naslovnica "Okupirane Južne Hrvatske", hoću reći "Slobodne Dalmacije", koja veli Jambo za SDP Friščić za HDZ.

  Jambo se nekoliko stotina puta opekao u Du županiji kada je koalirao s HDZom. Sada želi ići na malo pošteniju stranu, iako ni crveni nisu bog zna što... Ali ipak će od 2 zla izabrati manje.

  Friščiću je stalo samo do ministarske fotelje 50,000 kuna (ma što god Kosorica govorila) plaće, fotelje u nizu upravnih i nadzornih odbora i vjerojatno provesti pljačku kojeg PPK.

  avatar

  27.11.2007. (14:24)    -   -   -   -  

 • Njofra

  bilo bi super kada bi inzistirali da svojim programima primjerice proglašenje ZERP-a(makar ne ušli u Uniju zbog toga), ali živi bili pa vidili

  avatar

  27.11.2007. (14:33)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  SDP je doveo HSLS do loma s stvaranjem Libre koja se trenutno utopila u HNS-u. Europska pucka stranka drzi HSS za muda i nema se tu sto puno racunati. Ako se ne sastavi vlada, onda se ide na izbore. Ako se ide na izbore, ja sam uvjeren da ce nastati dvostranacje, tj. nestati HSS-HSLS i HNS, eventualno opstati IDS I HDSBB, a svi oni propali glasovi (uglavnom desni) ce otici HDZ-u, pa cemo imati 4 godine apsolutne vladavine HDZ-a.

  Pa onda sto je bolje ? HDZ u koaliciji s nekim ili HDZ sam ?

  avatar

  27.11.2007. (14:58)    -   -   -   -  

 • fanny

  Sanader kaže - da ne bi smjelo biti trgovine(!!!). Pitam se onda zašto sve rješava - nuđenjem fotelja.
  Bliskost i ostvarivost programa je najbitnija za koaliciju, a ne fotelje. Potkupljivost malih stranaka (na žalost to su postale sve osim dvije najjače) dovela ih je do ruba prelaska praga, sami su si krivi. Ako dosad nisu ništa naučili, neće ni sada, bojim se. A nama ostaje - da kusamo. Pa tamo negdje za 4 godine...

  avatar

  27.11.2007. (16:09)    -   -   -   -  

 • www.HDZ.eu zna

  Odlična analiza, nadajmo se samo da će i Friščić to shvatiti pa da ovi konačno odu u povijest što i zaslužuju.

  avatar

  27.11.2007. (22:37)    -   -   -   -  

 • jedna mala tipkovnica

  Vjera u Boga i seljačka sloga. - HSS u koaliciji sa SDP-om koji je planirao izbaciti vjeronauk iz škola , podržava istospolne zajednice ... ???

  ...Dragom Bogu je zbilja sve moguće !

  avatar

  28.11.2007. (01:21)    -   -   -   -  

 • barba

  gospodar satova kupuje vrijeme

  avatar

  28.11.2007. (01:34)    -   -   -   -  

 • draganacijo

  Dodao bi samo jednu malu sitnicu...Sanader u prošloj vladi koalira s umirovljenicima, kojima vrati dugove...s time poentira na ovim izborima...i nestade umirovljenika...

  avatar

  28.11.2007. (01:58)    -   -   -   -  

 • mandarina.bloger

  Tipkovnice, osim što si komentirala izjavu jedne članice SDP-ea o njenom stavu ili mišljenju za vjeronauk molim te da mi argumentiraš po čemu je to službeni stav SDP-ea. Podsjetio bi te da je malo jedan Tesla za sav Hrvatski mrak koji je nastao pod diktaturom HDZ-ea.

  avatar

  28.11.2007. (12:53)    -   -   -   -  

 • jedna mala tipkovnica

  mandarina - To jest njihov san, bio i ostao... dok nisu shvatili da je zbog Međunarodnog ugovora sa Vatikanom to - neizvedivo!

  Da jest izvedivo - vjeronauk bi izbacili iz škola.

  PS. SDP ovi omladinci slave uz pjesme Od vardara pa do triglava , Druže Tito mi ti se kunemo , Na Kordunu grob do groba ... itd,itd...

  Umirovljeničku stranku je _zeznio- SDP.

  Osnovala se njihova stranka umirovljenika i ljudi se izgubili....Ovo su riječi HSU .sada bivšeg čelnika .Jordana.

  avatar

  29.11.2007. (02:27)    -   -   -   -  

 • mandarina.bloger

  Tipkovnice, očito nemaš argument.
  San SDP-ea je ukinuti vjeronauk, san HDZ-ea je obezvrijediti prodati i opljačkati Hrvatsku.
  Sanjali tko šta lijepo u ovoj zemlji!

  avatar

  29.11.2007. (11:30)    -   -   -   -  

 • davor

  nisam HDZ-ovac, ali meni ne bi bilo prirodno da HSS-HSLS idu s ljevicom, budući su već Tomčić i Budiša rastjerali lijevo orijentirano članstvo i priklonili se nacionalno-konzervativnoj opciji (dobro, Tomčić nacionalno-trgovačkoj).

  avatar

  29.11.2007. (15:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...