Komentari

iznadsvega.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pg

    zauvijek svoj, oh da. ali zauvijek tvrdoglav i ponosan - zauvijek sam i hladan... znaš ono, veliki krevet za dvoje i raširene ruke prepune praznine... osjećaj ponosa. (ovo je tek odnedavno moja filozofija, ali nekako... bar znaš da si dao sve od sebe. a sve ostalo spada u jupi ili jebi ga. ali znaš da više od sebe nemaš. s ponosom znaš samo da njega imaš. i zaveži ga tu. i da si u krevetu sam, oh da.) :) reci joj, jebo te. tek tako ćeš biti svoj!

    avatar

    27.11.2007. (02:44)    -   -   -   -  

  • Osmijeh bola

    Ah. Što da kažem? Najgore je tako silno željeti voljeti nekoga, nekoga tko te neće povrijediti, i u isto vrijeme pokušati zaboraviti onoga tko te tako abnormalno povrijedio. Ljubav je gadna stvar. Ne vodi ničemu dobrom. Ako hoćeš biti sretan moraš biti glup. Inače ništa od željenog postignuća. Ljubav te učini pojedincem kako si i sam rekao, u tome i je problem. Izdvoji te iz skupine. Ostaneš SAM. I nitko te ne može shvatiti jer koliko god se slično osjećamo nitko se ne osjeća isto jer nitko ne može znati kako je onom drugom. Svačija bol je najveća. Svačija tuga je ogromna. I svatko pati na svoj način. Ljudi smo, moramo patiti. Svrha postojanja je upraavo patnja. "ZAUVIJEK TVOJ" - vrlo, vrlo dvosmisleno.
    *Dala bih ti msn ali mi je komp otišao u kurac. Kad ga popravim, možda ti i javim. Bol? Od nje sve otupi. Meni su najviše otupjela osjetila i osjećam se kao u vakuumu. Shit. Lako se zavaraviti kad si okružen ljudima. Lako se na silu smijati pred drugima. Kad si sam tad je najgore. Koliko god sebe htio zavarati, kad ostaneš sam sa svojim iluzijama sve se sruši. Svaka laž izblijedi. Nadam se da si me shvatio. Možda ja malo previše filozofiram, tj. serem.
    pozdrav

    avatar

    27.11.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • tvrdoglav i lud i opet i opet :-D

    MA KAKVO SRANJE...
    stvarno bi pisao i odgovarao ali sutra idem na korčulu u 5 ujutro a poglech koliko je sati moram ići spavati tko će voziti do tamo u petak sam nazad do tada filozofirajmo zajedno ali ne i skupa hehehe ko sad filozofira

    avatar

    28.11.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • ded čiken

    stvarno si u kurcu. vidis sad sam i opsovala

    avatar

    02.12.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • Gospodarica lažova

    Jebo te pas. Ljubav je za kurac.

    avatar

    02.12.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...