Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • lonewalker

  He,mamić,uvijek gledaj čak i onaj mali postotak vedrine. Bitno da si ti ovdje. Šaljem ti pozdrav i veliki osmjeh!

  avatar

  26.11.2007. (09:20)    -   -   -   -  

 • avangarda

  pusa mojoj vjernoj blogo-prijateljici,
  gužva je bila strašna, nisam dolazila!

  avatar

  26.11.2007. (13:06)    -   -   -   -  

 • Suncokretic

  Cccccc.....ne prihvaćam! Ne prihvaćam loše raspoloženje! Jok! Lova? Pa tko danas ima love? Malo njih. Mi nemamo. Imaju jedino oni koje sad jako brine postotak. I mene bi da sam na njihovom mjestu. Ali, njih je oko 130-140 a nas 4 i pol milona, ne računam dijasporu jer i oni imaju :)))))) dakle, spadaš u većinu!!!!! Muž? Pai najbolje ti je ne pričati sa njim, ako ne pričaš onda se i ne svađaš! Tako je kod mene. I trenutno. Prijeti eksplozija, doduše, ali do tada se neću zamarati!!!! Dijete? Moj brat (čije je dijete jedva živo ostalo nakon 7-8 operacija do prve godine) bi ti rekao: Jel ti zdrava? Kile? Ma, daj! Pa zaamisli da si anoreksična! Užas! I da znaš, žene koje počinju dobivati bore su ljepše ako su malo punije!!! Kad su mršave onda su i bore dublje pa izgledaju staro i izmučeno!!!! Jel tako? Tako je!!!!
  Dakle, ne priznajem loše raspoloženje! Ljubim te! Cmok!!!!

  avatar

  26.11.2007. (14:06)    -   -   -   -  

 • Suncokretic

  Zaboravila sam ti reći, gledala sam nekad Oprah. Jedno vrijeme su pisali Dnevnik zahvalnosti. Na kraju svakog dana zapišeš 5 stvari koje su ti se dogodile taj dan i na kojima si zahvalna. Super je, natjera te da u svakom danu pronađeš lijepe događaje i zaspeš sa njima! :)))))

  avatar

  26.11.2007. (14:08)    -   -   -   -  

 • ista kao prije

  ovaj zadnji komentar od suncokretić mi se sviđa....

  avatar

  26.11.2007. (17:00)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Uživo se ne družim s tobom, a trenutno ipak proživljavam jedno od najgorih razdoblja u životu... Kako to objasniti... :o(

  avatar

  26.11.2007. (22:27)    -   -   -   -  

 • Irnan - NPZ

  Ma, znaš što, unatoč svim tim postocima koje si navela, ali ti me uvijek oraspoložiš svojim postovima i šalama! :)
  Što se tiče ostaloga, probaj ne brinuti...vjeruj mi, slični problemi muče mnoge od nas...od financijskih pa do obiteljskih...
  A tvoja tinejdžerica (kao i moja) bit će dobro...sada su te godine lude, kada im se svijet okreće naopačke i kada se još uvelike traže, manje ili više neuspješno. Samo je ti i dalje tako bezrezervno voli i sve će biti u najboljem redu.

  Pusa! :)

  avatar

  27.11.2007. (09:22)    -   -   -   -  

 • avangarda

  i ti si meni falila..... da znaš!

  avatar

  27.11.2007. (09:42)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Dobro došao Majkić. Vidim, voljni moment je zaokrenut na 90%. Čuvaj se i nedaj se draga. Kisiiiićina.

  avatar

  27.11.2007. (11:48)    -   -   -   -  

 • Uranova Pikula

  Unaprijed se ispričavam što nisam pročitala post, ali ovdje se radim o problemu svih nas blogera, i treba djelovati odmah!
  Ovo se tiče i tebe!
  Već par blogera je zaskočio hakeri blogovi su samo nestali, a help desk nije želio pomoći!
  Molim te!
  To se sutra može i tebi dogoditi
  dođi na ovaj link i samo daj svoj potpis
  treba minuta vremena a doći će do odjeka
  Hvala

  Prava na očuvanje bloga

  avatar

  27.11.2007. (16:54)    -   -   -   -  

 • Sanja ...

  I bez tebe postotci su nam svima slični...zato, zbog onog, svaka ptica svome jatu leti...ostani tu!

  avatar

  28.11.2007. (08:15)    -   -   -   -  

 • Euro

  hehe Stef i Ivek na skijanju su predobri...
  Nego glavu gore...

  avatar

  29.11.2007. (08:07)    -   -   -   -  

 • Suncokretic

  blog@blog.hr

  BLOGERSKI MANIFEST

  1. Ako ste vlasnici, vodite računa o svom vlasništvu i onima koji tom vlasništvu daju vrijednost i smisao, jer svaki bloger uvećava vašu imovinu i vašu dobit.

  2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš, želimo da se to primijeni i na blogere. Mi smo oni koji stvaraju blogosferu! Mi radimo za vas bez plaće, budite barem fer!

  3. Kada postavimo neko pitanje, želimo na njega čuti i odgovor. Ne želimo vikati u gluhu tišinu.

  4. Kada zamolimo informaciju, želimo je i dobiti Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Ako tražimo pomoć, onda je i trebamo, a svojim radom je i zaslužujemo.

  5. Dosta nam je jednosmjerne komunikacije s adminima. Budite barem toliko pristojni da odgovorite na postavljeno pitanje!

  6. Mi smo jedina besplatna radna snaga.Bar ponekad ne mislite samo na sebe. To nije ništa strašno. Molim vas da se naviknete na to da na pitanja treba odgovoriti, to je stvar osobne kulture, čak i u virtualnom svijetu.

  7. Ako blogeri pišu svaki dan, nađite i vi vremena za oodgovore na njihova pitanja.

  8. Nema nikakvog zadovoljstva u tome da te ignorira netko tko živi od tebe. Predlažem štrajk u pisanju blogova na tri dana.

  9. Kad postavljamo pitanja, ne radimo to samo zato da vas gnjavimo.

  10. Imate dovoljno koristi od našeg pisanja, nemojte nas tjerati da molimo. Nemojte ignoriranjem sami sebe dovoditi do financijske propasti, jer naš rad nije nikakav dokaz naše ljubavi prema vama! Radi se o razmjeni: vi nama prostor, mi vama sliku, glazbu i riječi, no ako komunikacija ne bude dvosmjerna, mnogi će odustati, mnogi već jesu.

  11. Mnogi imaju i po nekoliko blogova.I bloger zbog kojeg nastaje ovaj manifest ih je imao čak četiri, zar ne zaslužuje pomoć?

  12. Jednostavno je odgovoriti na upit. Odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

  13. Kada imaš problem, prirodno je zamoliti za pomoć i prirodno je očekivati odgovor i rješenje. Ne tražimo sažaljenje nego korektnu suradnju.

  14. Frustracija ubija volju za rad, a izostanak odgovora budi revolt i vodi odustajanju i kad su manji problemi u pitanju.

  15. U ovom manifestu nema ništa što se može dvojako tumačiti.Bloga bez blogera nema, a bez suradnje blogeri bi mogli odustati.

  16. Svi vlasnici vide samo profit! Samo dalekovidni vide i kako ga održati i još uvećavati.

  17. Mi blogeri očito volimo pisati i biti čitani, kao što vi volite novac koji ljudska potreba da se izrazi donosi.No, ako vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!Jednostavna logika.

  18. Kada vas nešto pitamo odgovorite!

  19. Nemojte nas pitati da li nam se blog sviđa! Kada ne bi bilo tako, većina nas ne bi bila tu gdje jesmo!No, ako želite i da ostanemo tu i privučemo još blogera, potrudite se malo kad zagusti.

  20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, ponudite nam najjednostavnije rješenje, odgovorite nam , makar to morao biti i negativan odgovor!!!

  Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više blogova, da napokon i jednom zauvijek admini i vlasnici portala uspiju razumjeti blogere!

  MI STVARAMO BLOG!!!

  avatar

  29.11.2007. (10:35)    -   -   -   -  

 • kikicarodjkica

  Draga moja, ja čitam kod tebe- sve u svemu 80% u ×urcu, eh, da je meni bar ovih 20%... Ja sam tamo 100%!!!!!!!!! kako promijeniti da iz njega pređem na njega? :) Pusa i drži mi se

  avatar

  02.12.2007. (00:28)    -   -   -   -  

 • Qylax

  ruke u dzepovima, prema samo ogradu i vrata na koja je dala about refurbished laptops

  avatar

  01.10.2009. (07:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...