Komentari

renomateo.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ima nade

    Potpuno suosjećam s tobom , ja sam imao sreće da kad je moja odlazila , zaboravila je ponjeti djecu , ona bi ih sad htjela kad su veći ,pa da ih može iskorištavat za slanje u trgovinu i dodavanje stvari po kući (da se ne mora ustajat s otomana) ,a naravno u tom slučaju bi i dobila alimentaciju ( da se još 10 godina uopće ne mora ustat s otomana)

    U to vrijeme sam se osjećao izdano , ostavljeno , bio sam u stanju sve učiniti za nju ..... ova tvoja "Zašto zašto " su me podsjetila na moja . Tražeći odgovor po cijelom svijetu (internetom naravno) jedno vrijeme sam živio u iluziji da sam naletio na najgoru ženu na svijetu , najgore čudovište u ljudskom obliku ,koje živi za to da upropasti živote svih koji su joj bliski i zbog toga se osječa dobro (inače se uvijek osjeća loše) ....... pa kako baš ja?..... zašto baš meni? itd.
    Stvarno sam mislio da je moja bivša jedinstven slučaj ...... pa oduvijek su nas učili da su žene : nježniji spol , bolje od nas, požrtvovnije , privržene obitelji i kući , vole djecu, navodno rade nešto po kući , ........ moram priznati da ništa od navedenog nisam nikad doživio ni vidio ..... iz moje perspektive žena je nešto sasvim suprotno ovim stereotipima.

    Tako sam kopajući po psihologiji naletio na " borderline mother " , jednostavno sam doživio pozitivan šok , pa to je lični opis moje bivše ..... nevjerovatno , pa to postoji !!! Nisam jedini na svijetu!!!! Bio sam oduševljen.

    Nadalje sam istraživajući došao do zaključka , da američki termin "Borderline mother" nije ništa drugo nego psihopat ,koj je usput žena i majka(na žalost).

    Američki liječnik psihijatar Dr. Harre je izdao neku brošuru tj pojednostavljen način za prepoznavanje psihopata ,a ta " chek lista psihopatije" je zapravo identična opisu borderline mother.

    avatar

    16.01.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • Ima nade

    Ove reklame s desne strane (bar meni) prekrivaju dijelove teksta , pa tko želi pročitat u cijelosti što sam napisao , zaplavite si tekst (mišom) i kopirajte ga u npr. notepad , pa će te ga imat cijelog .

    avatar

    16.01.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • RINA

    bitno je da ste se svi dobro izjebali a dragi moji POSLIJE JEBANJA NEMA KAJANJA A VI TO UPRAVO RADITE NA NAJGORI MOGUČI NAČIN!nemojte misliti da vas ja nevolim i mrzim i ja imam dijete ali imam i ženu i jako se volimo a tu je vaša največa greška U VOLJENJU JEDNO DRUGOGA KUŽITE?MA KUŽITE VI MOJ KURAC BITNO DA VAM MOGU VIDJETI CIJELI ŽIVOT NA NETU A TO STE DRAGI MOJI TREBALI RAZMIŠLJATI PUNO PUNO RANIJE!TREBATE ZADRŽATI MALOGA PIŠU U GAĆAMA A NE UMOČITI U SVAKU PICU KOJU VIDITE!SAD ĆE TE SIGURNO REČI DA SAM GLUP KO KURAC ALI AJMO OVAKO,KOLIKO IMATE PRIMJERA OKO SEBE SVAKI DAN DA MOŽETE VIDJETI I ČUTI OKO SEBE DA SE NEKO RASTAJE I ONDA SE TO BAŠ VAMA DOGODI, MA NEMOJ ME JEBAT ! PA DAJ SE MALO PREISPITAJTE DRAGI MOJI FRAJERI I TREBE!!!!!!!!!!!!IMATE VIŠE MANJE SVE ŠTA VAM TREBA DA MOŽETE NORMALNO FUNKCIONIRATI U DRUŠTVU I ŽIVOTU,ALI NE TO NIJE VAMA DOVOLJNO VI MORATE IMATI VIŠE I JAČE IBOLJE VI STE SVI FRAJERI IFRAJERICE!!I VŠE MANJE KAO ŠTA KAŽE STATISTIKA U NAS HRVATA SVAKI DRUGI BRAK JE U KURCU A TU SU DRAGI MOJI VAŠAAAAAAAAAAAAAAA DJECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANĐELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PIČKE JEDNE JADNE I GLUPE DAJ SE VIŠE PROBUDITE IZ SVOJIH SNOVA I POSTANITE RODITELJI!!!!!!!!!!!11

    avatar

    13.11.2008. (01:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...