Komentari

lifeisasong.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ARMADA 1987

    jeee dobih prvi priliku vidjet blog i komentirat :) pozz

    avatar

    25.11.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • shadowmaker

    eh, da sreća je sve ovo ča si nabrojala, i sve ša imam za reć je da se slažen u potpusnoti, no ja sada nisam happy, pa neću moć ništa optimistično reć, sorrry..
    eh stize kraj prvog polugodista, ah sta da ti kažem lijepo je to kada ukrase grad i onda kada noću prolazis i gledas sva ta svijetla iznad tebe, svijet je ljepši, a naravno ako te za ruku drži neka voljena osoba, onda svijet ne može biti bolji.
    hm smrc... da u zadnje vrijem tj. ovih dva dana ja sam u q.... i ovaj znas zasto pa te gnjavit s time neću, nego pozzdravljam te...
    pusse

    avatar

    27.11.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • ~o~kLaRa~o~

    ...ejla...ne kuzin zac tebi nece puscevat komentari...ali ok...ovaj da...zanimljiv postic...jos zanimljiviji komentari...i tako to...ovaj da...opet ti nowi blog...e nije to dobro...nije...vec si ih koliko promijenila, a nijedan ti nije slavio prvi rođendan...daj bar da od ovog imamo neku korist...moze??...hehe...idem ja...pa-pa...pusica...

    avatar

    27.11.2007. (22:20)    -   -   -   -  

  • ~o~kLaRa~o~

    ...iman nowi postic...dojdi...pusa...

    avatar

    29.11.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • ..!vana..

    IVICHAAAAAAAAAAAA!!!!! JEEE....... novi blog... joj bas mi je drago... =)... postič ti je super... i blog.. i nadam se da češ s ovim uspjet... hehe... joj.. neznam ša da pišem... :P... bas mi je drago hehe... joj niš, samo valjam gluposti... ae pa se čujemo, i čitamo!! pusa.. pozzzzz.... =)))

    avatar

    29.11.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...