Komentari

doctrina.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    zanimljiv blog. kadulju cesto koristim ali nisam znala za vecinu napisanog. trenutno dojim i receno mi je da kadulja suzbija proizvodnju mlijeka te da ju trebam izbjegavati.

    avatar

    26.11.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • zamkolovac

    pametan i iscrpan log. jos dodajem i salvia divinorum (iako je ljekovito nebitna i izuzetno rijetka)

    avatar

    26.11.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Ivana iz Bjelovara

    Jako mudro zboriš...zanimljiv ti je ovaj dio oko završnih riječi autora...pa koliko ti imaš godina kada to sve znaš??? Od kuda ti toliko znanja???

    Ivana iz Bjelovara

    avatar

    28.11.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • kontrash

    postovani,vidim da puno znate o prirodnoj medicini,i da se ne doticete kvazi medicine tipa reiki i slicno...ponukan clankom,serijom zapravo,u jutarnjem listu,gdje se naglasava krivi put suvremene medicine u vidu uloge s farmeceutskim kompanjiama... koliko ima istine u tomu , neznam, ali da ima nesto neosporno je, ne bi se doticna knjiga prodavala na halve- 15 milijuna prodanih primjeraka cak... da ne duljim zanima me kako mogu doci do elitnih travara u Hrvatskoj koji su poznati po svojem djelovanju a pritome ne spadaju u korpus likova a la globalno sijelo....bio bi zahvalan na odgovoru.Srdacan pozdrav.

    avatar

    29.11.2007. (06:56)    -   -   -   -  

  • apsolventica

    Da li bi mi mogli reći gdje ste pronašli sliku morfološkog prikaza kadulje? Trenutno pišem diplomski o kadulji i taj podatak bi mi puno značio. Hvala puno unaprijed!

    avatar

    30.11.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • Ljekovito bilje i njegova primjena

    Poštovani hvala na lijepom odazivu, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno se i dalje obracajte. Sto se tice pitanja vezano uz travare, nebih znao jer nisam imao kontakata sa velikim esperktima, ali po onome sto cujem, vecina jako dobrih travara nalaze se u Bosni i Hercegovini, a poglavito Srbiji, pokusat cu se malo raspitati. Vezano uz morfološki prikaz bilja, dovoljno je da upisete pod google latinsko ime biljke i izbacit ce vam i to. Pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • Łic@@........ =)*

    hey...ja sam dijete....imam 13 godina.......uzela sam informacije o kadulji.....

    avatar

    04.06.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • Nina

    Svaka pohvala za opis kadulje. Da li mi možete preporučiti koliko bi bilo najbolje dozirati eteričnog ulja u bombon koji bi se nalazio uvijek pri ruci na putovanju, pri prehladi i slično?
    Pozdrav
    Nina

    avatar

    15.07.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • igehgrp

    Kak ose tocno kuha kadulja, nije mi vise nista jasno jer sam cuo tisuce razlčicitih nacina. Uglavnom, ja je stavim u hladnu vodu, i cekam dok prokuha, a potom je na laganoj vatri pustim da kljuca 3 minute, je to to ili?

    avatar

    02.05.2010. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...