Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borut

    VESNA
    kako to krasno zvuci NASA BANKA! Jedino mi je zao, sto u ovom primjeru, posvojna zamjenica -nasa- sluzi figurativno. Ali ja nikada nisam, niti ne zelim imati puno previse nego sto mi je potrebno za moj "prosto prosireni" nacin zivota. Mislim da ni prava vlasnica NASE banke, Shari Arison , nije puno sretnija od mene, ne , ja znam da nije. Nikada ne bih mijenjala svoj polozaj za njen. Neke vrijednosti zivota nisu kupljive novcem. Ali to su problemi bogatih.
    Ajdemo se pozabaviti onima koji to zele postati, a nemaju tatu za tatu pokojnoga Ted Arisona.
    Koko se desila pljacka banke u Nataniji?
    Jutarnja sjena radnika banke bila je docekana od dvije naoruzane i zakarubljene osobe koji su ih vezali , oduzeli kljuceve od sefa i novcem napunili cetiri putne torbe. U sefu je bilo jos novaca, ali oni su se zadovoljili kolicinom, kojom su se mogle napuniti njihove torbe, a to je iznos koji je Borut naveo. Kako su usli u banku? Jednostavno dan prije pljacke usli su zgradu banke, koju su ocito vrlo dobro poznavali, sakrili se ngdje u zgradi, proveli, prespavali noc bez udobnih postelja, docekali radnike i pokupili lovu. Zgrozene, zaprepastene radnike, oko 8 sati, odvezale su prve stranke koje su dosle u banku.
    Posljednje vrijeme, banke su na meti pljackasa. Nedavno su negdje na jugu Izraela, buldozerom "usli" u jednu postansku banku i pokupili cijeli sef. Bila su dva, oni su izbrali krivoga, praznoga. Mogu zamisliti njihovo iznenadjenje, jadni!?

    avatar

    23.11.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    klasicna pljacka...to san vidija na nikome holivudskome filmu...ako se ne varan...glumija je de niro...puno je love bilo u pitanju...ajde nima veze banka je osigurana...glavno je da ni bilo mrtvi...nes ti love...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    23.11.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Hahaha "naša" banka, ali dobro zvuči i slažem se da ta vlasnica sigurno nije sretnija od vas, barem ne zbog para, možda zbog čega drugog a to ne znamo.Ugodan vikend

    avatar

    23.11.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Banke su uvik na dobiti, lihvari u fino. Moram priznat da me uvik malo razveseli svaka pljačka, naročito ako nema povrijeđenih i ako ih ne uhvate. Znam da to nije u redu, al štaš ?!
    Vječna igra sa parama bez granica. Štediše se nikad nisam mogla igrat, samo dužnika s abnormalnim kamatama.

    avatar

    24.11.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...