Komentari

vivace1.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Vražja posla

    O, bogme je kod tebe puno događaja i ne čudim se što nisi stigla pisati.

    avatar

    26.11.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Draga moja, podhitno moraš napraviti nešto za sebe. Potrošit ćeš se u tolikoj mjeri da više nećeš moći funkcionirati. Bori se za sebe! Sretno!

    avatar

    26.11.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ja sam zbog neaktivnosti druge strane nedavno stavila kriz na jednu visegodisnju pricu..pa nek si sad misli i on......sve ima svoju granicu, a kad jedna strana grca od posla i zatvaranja financijske konstrukcije, a drugu bas boli sto se dogadja oko nje, puknes ko kokica. Motiviraj ga da nesto ucini, nisi mu ti mama da mu dajes dzeparac za pljuge, a ako nije u stanju skrbit za svoju obitelj, ozbiljno porazmisli s kakvim si to covjekom u braku zapravo..Preteska mi je to tema..

    avatar

    27.11.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    pa vi ste tek godinu dana vjencani ???!!!! draga moja, teski su to problemi o kojima pises a brak je tako mlad. mrzim tvoju svekrvu. moja se ponasala isto tako, sve dok me jednom nije nazvala a ja joj rekla da joj nedam maloga i onda joj jos ispricala sve sto ju ide i sve sto me smeta. sad je divna :))). tesko je za ocekivati da ce se sin usuditi suprotstaviti mami.
    grozno je ubijati se od posla a druga strana lagodno trosi ono sto si ti zaradila. neznam sto ti mogu reci, sve si sama rekla. sve ti je ionako jasno. samo skupljas hrabrost za tesku odluku. a taj netko tko se pojavio, ne bi se bio pojavio da ti je u braku sve stimalo.
    puno ti srece zelim. borac si i vjerujem da ces se uskoro izboriti za svoju srecu.

    avatar

    27.11.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • bloganje

    ah te svekrve...o njima u slijedećem postu

    avatar

    27.11.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovo za svekrvu je takav bezobrazluk, odvratno. Kakve su to riječi da ona više voli unuka nego ti i da bi se bolje brinula?!? Žao mi je što kroz to prolaziš i još nemaš Bucinu podršku i imaš potpuno pravo jadati se i biti nezadovoljna. Financisjki problemi sve mogu samo dodatno zakomplicirati, a obiteljski (s tatom) još više. Nemoj se osjećati krivom što nisi s tim dijelom obitelji jer i ti imaš svoj život, a tvoje prisustvo ne bi mnogo pomoglo jer je problem u njegovoj glavi, a ne u ljudima koji ga okružuju.
    O čovjeku s kraja teksta... hm... razmisli. Ni negativno ni pozitivno, ali razmisli. Nisi ga bezveze spomenula :o) Šaljem ti veliki zagrljaj da ti barem malkoc bude lakše :o)

    avatar

    28.11.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Najprije ću potpisati Kinky od riječi do riječi.....a slažem se i sa Lipom Mare da se taj čovjek ne bi ni pojavio.....
    Svekrvi zaista moraš reći što ju ide. Znam da se ne želiš svađati, jasno mi je i zašto, a očito i nisi tip za svađanje (kao ni je koja sam tek nedavno, nakon 18 godina braka svojoj rekla što ju ide) ali......nema to smisla, ti se živciraš i grizeš a ona ni ne zna za to! Ako se naljuti, neka! A neće dugo jer ipak ona ne može bez svog sineka i unuka! A tebe (kao ni moja mene) ionako ne voli. Ovako će bar imati razlog.
    Pozdrav ti šaljem!

    avatar

    28.11.2007. (12:23)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Kad covjek pocne pucati po savovima, tad se najlakse greske naprave, zato dobro razmisli prije nego sto budes donosila krupne odluke. Utjeha je taj bebac, kad se sve smraci, makar imas njegov osmijeh. A ja iskreno vjerujem, da ce se stvari popraviti :) anna

    avatar

    28.11.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • rossanna

    vjerujem da tesko gradis taj zid izmedju sebe i tog covjeka, on je dosao kao nesto novo, svjeze, kao neko skloniste, vjerovatno mu je i svaka rijec na mjestu, ali ipak...ako ne napravis taj zid izmedju vas svjesna si jos gore situacije. ne cini mi se ok po tebe da, zbog krivih postupaka drugih i njihove bezobzirnosti, ti jos vise srljas i komplikujes sebi zivot. ja kako god okrenem vidim da je sve nekako na tebi, pa kad je vec tako, zasto onda ne dodati na listu i lagano "otvaranje ociju" tvom muzu a za tvoje dobro, on mi se cini kao korijen problema. lijep pozdrav, rossa.

    avatar

    29.11.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Ajoj, nešto ćeš očito morati napraviti, jer ćeš na taj način stvarno i popucati po šavovima. Možda da se ne praviš da je sve u redu, možda da s mužem otvoreno porazgovaraš, da i on bude svjestan koliko je tebi teško, da se i on angažira oko vaše zajedničke svakodnevice.
    Možda bolje pokušati nešto napraviti na taj način nego s ovim novim muškarcem, koji će, imam osjećaj, ako mu se prepustiš, izazvati samo još više petljancije...

    avatar

    29.11.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • studentica22

    uživaj sa svojim bebačem...nadam se da ćete probleme koje imate riješit;)...pozzz

    avatar

    29.11.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • vivace1

    VRAŽJA-i više od napisanog:)

    ASTRODROM-borim se, ali izgleda ne dovoljno.

    SNOOPYSHIST-tako ga je mama odgojila, samo sam to prekasno skužila. Nadam se da ću nešto uspjeti promjenit:)

    LIPA-da, tek godinu, a kao da smo sto, svega je nestalo.Pokušala sam joj nekoliko puta objasniti, ali ništa. A nisam tip od povišenih tonova, hoću sve lijepo riješiti. Istina, ne bi nikog primjetila da mi je potrebni zagrljaj i lijepu riječ uputio onaj od kojeg sam očekivala, a ne neki stranac.

    MOKRA-jedva čekam post:)

    KINKY- hvala na zagrljaju, to u zadnje vrijeme strašno priželjkujem. I kao što sam rekla Lipoj pružio ga je čovjek s kraja teksta...

    SUNCOKRETIĆ-izgleda da ću morati oštro:)

    ANNA-razmišljam i važem jako puno. Da, da mi nema osmjeha sa četiri zubića odavno bi se prestala boriti za brak.

    ROSSA-da, sve je na meni. Možda nekom zvuči da preuveličavam, ali zaista ne, situacija je očajna. Ja svim srcem želim sretan brak sa Bucom i trudim se, ali nikako na zelenu granu. Svaki moj pokušaj razgovora pretvori se u šutnju. On kaže da je njemu super samnom. E pa i meni bi bilo malo bolje da podjelimo obaveze i užitke. Znam da bi mi veza van braka još više zagorčala život i ne želim to, borim se. Ali u ovom trenutku ta me osoba razumije, iskreno, znam to i zato mi je još gore. Uh, jesam zapetljala ovaj komentar, ma valjda kužiš kaj hoću reći:)

    JUSTWOMAN-pokušavam razgovarati, ali on kaže da je sve u redu. Pokušavati ću i dalje:)

    STUDENTICA22-s njim jedino i uživam, on me potpuno ispunjava

    avatar

    29.11.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    Čitam kroz sve moraš prolaziti i skroz sam ljuta. istukla bih najradije ovu tvoju svekrvu. No, one često puta svoju frustraciju riješavaju kroz iskaljivanje na nevjesti, jer ne mogu to reći svom sineku. Stvarno ti skidam kapu koliko stvari trpiš i pokušavaš na sve stići. Najgore mi je od svega toga što nemaš Bucinu podršku. Jer s njegovom podrškom i ljubavlju ne bi te bilo briga niti za svekrvu niti za poslove koje radiš - sve bi bilo lakše. Pokušaj, po stoti put ako treba, razgovarati s njim, možda uvidiš da je useless, i konačno ti se poslože kockice i uvidiš što je najbolje za tebe i facu, a možda se i promjeni nabolje....A što se tiče stranca koji je ušao u tvoj život - sigurno nije slučajno, ali opet, dvaput razmisli i odvagni. drži se

    avatar

    30.11.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • lucasova mama

    razumijem sve tvoje probleme, a ono što tvoja svekrva radi nije lijepo... "baka te voli više od mame...." ja bi mojoj skočila u oči da takvo nešto kaže... ti imaš svojih razloga zašto toliko radiš - moraš pokriti taj jebeni minus s kojim se by the way i ja jebem ali ne uspješno... žao mi je zbog tvog oca, ali možda i čovjek ima svojih problema koje ne može ili ne zna kako riješiti... možda da probaš porazgovarati s njim... ali opet kao da sve pada na tvoja leđa.... želim ti puno sreće da se sve vrati na svoje mjesto i da se svi problemi riješe.... pozz

    avatar

    03.12.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Sretan i blagoslovljen Božić tebi i tvojoj obitelji!

    avatar

    25.12.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • klik012

    moj savjet: duboko udahni,spakuj kofer ili njegov kofer (bolja opcija),dete za ruku i teraj dalje sama.ne dozvoli sebi da mislis da ovako moras da zivis.bila sam u slicnoj situaciji pre par godina,potpuno te razumem i veruj da ti moze biti samo bolje,trebas biti samo hrabra a sve ostalo se poslozi na svoje mesto...verujem u tebe...zelim ti srecne praznike

    avatar

    26.12.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    Sretan ti Božić i sve najbolje u 2008.;)))i da sve bude bolje

    avatar

    27.12.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • triesduja

    Pozdravljam te I obaviještavam…

    Info:

    Na mom blogu: Roman „Triesduja“ otvara pitanje o životu današnje mladeži.
    Pokrenimo javnu raspravu o problemu današnje mladeži, društva, odgoja i svijeta u opće...
    Uključi se I ti u raspravu! :) Reci I ti svoj stav!
    Dobrodošla su različita mišljenja - i što više njih!
    ...zbog pokretanja jednog projekta o kojem će svi bloggeri biti pravovremeno obaviješteni.

    Pozz!

    avatar

    23.02.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    29.10.2008. (01:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...