Komentari

ankhorus.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Lorelija

    Ella speaking... Zanimljivo da bas i ti o tome pises, jer sam ja bas na tu temu pisala skolsku zadacu iz hrvatskog i gotovo iste primjere navela :)
    eto great minds thing alike, jel tak :D

    avatar

    23.11.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • Pjesnikovi Memoari

    pozdrav, Mislim da ti nikad nisam rekao da si većinom u pravu :-)
    p.s. mislim da će svijet biti bolji za puuuno godina nakon što ga mi napustimo

    avatar

    23.11.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Phyxius

    @ Ella : yea, pa kad smo mi olmajti, hehe

    @ Pjesnik : nisi mi rekao...uh, ponekad nevolim biti u pravu, znas.
    ali u ovom slucaju - indeed :D :))
    inace, mislim da kao covjecanstvo postajemo sve vise svjesni da postoji nesto vise od bezglave jurnjave za lovom, fensi odjecom i prijateljima koji to i nisu, ta neka duhovna dimezija postaje sve naglasenjia i da, ima nade :))

    avatar

    24.11.2007. (01:04)    -   -   -   -  

  • Pjesnikovi Memoari

    slažem se s ovim iznad :-)
    I drago mi je što ti se sviđaju moje pjesme ( iako me to ne iznenađuje jer ipak sam to ja lol)
    :D
    pozz

    avatar

    25.11.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • Samo ja

    Ne gledati na sve tako crno...
    Sloboda je relativan pojam koji se ispunjava (ili ne ispunjava) ovisno o našem gledištu. Lastavica može reči da je slobodna kad leti, ali istodobno nije slobodna jer njom upravljaju zakoni prirode i kad dođe jesen mora otići u toplije krajeve jer bi se ovdje smrznula... je li slobodna? Kužiš...
    Kaj se ljubavi tiče slažem se, na starom sam blogu komentirala tu temu... ne može se točno definirati ljubav jer po meni ona ne postoji onakva kakvom je se proglašava... možda je jedina takva ljubav majka-djete, ali to opet nije u svim slučajevima.
    A dan kada će svi biti sretni nećenikada doći ako se (opet) ne pomakne naš pogled na svijet i odnos prema tom pogledu, prirodi i nama samima... sjebano, al mislim da je tako. Možda sam zlobna, ali vjerujem da će daljnji "napredak" uništiti sve slabo. Trebat će se napredovati i li će se biti pokošen (tad će prvo pasti Omega :P)...
    Dobar post... pusek!
    Samo ja

    avatar

    25.11.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Prvi puta sam na tvom blogu..ne i zadnji put,jer,sviđa mi se način na koji razmišljaš...o mnogočemu.Osmjeh zadovoljstva pročitanim ostavljam kao pozdrav!I do slijedečeg čitanja!

    avatar

    25.11.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Phyxius

    @ samo ja : heh, pa sad, kad malo razmislim, ljubav majka - dijete i nije bezuvjetna, ipak roditelji se brinu za svoju djecu s motivom da imaju nekog da se brina z a njih u starosti...dakle opet je tu neki interes....htjeli oni to priznati ili ne.
    jos nesto - cesto se brka ljubav, zaljubljenost i privlacnost. po meni su to 3 razlicita svemira koji su sadzani u onom prvom (dakle ljubav) ali nemogu opstati sami za sebe jer, nakon nekog vremena, samo sebe "pojedu"...(aymo dva prsta u zrak tko me kuzi =) )
    a o to kad ace svi biti sretni - ovisi kako definiras srecu :))) po meni je onaj osjecaj koji sam spomenula, da postanemo svjesni da cim imamo mogucnost razmisljanja / vizualizranja / kontemplacije :))))) imamo sanse biti sretni....tj, traziti srecu u sebi a ne izvana. to je kao ona prica - ako ti zivot da limun, napravi limunadu. ili ga posadi pa ces imati drvo limuna :)))

    avatar

    25.11.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Pjesnikovi Memoari

    molimo novi post da napišeš :-)

    avatar

    26.11.2007. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...