Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ljubav,panika,navika...

    zelim brzi oporavak :) a za prijenos,moras s neta skinuti taj program,zove se tvuplayer i on ima puno kanala.Ne hrv ali je bio prijenos tekme :)

    avatar

    22.11.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Je, medicina danas čini čuda, najmanje se razvija tamo gdje meni triba. Prijateljici želim da transplatacija uspije.
    Borute, javio mi se Matko Mihaljević - živi u Austriji i zamolio da te puno pozdravim. Čita te redovno, možda se i javio mail-om. topli pozdrav - tj. evo mrvicu zatoplilo i u nas.

    avatar

    22.11.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Držim fige, naš prijatelj također ima presađeni bubreg.

    avatar

    22.11.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • alkion

    E, da i mene je to iznenadilo. Imam prijatelja kome je prije par godina presađen bubreg i vrlo se dobro osjeća, čak i ribari dalje. Kad smo vrlo dobrog raspoloženja i kad se šalimo onda ga zezamo da on svoje bubrege drži u stomaku (doduše samo jedan a drugi mu je normalno na mjestu samo što i dalje slabo radi)...

    avatar

    22.11.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • Moje inovacije

    Pridruzujem se zeljama za brzim oporavkom. BTW., ako je Ivan Klasnic dvaput morao presadjivati bubreg i uspio se vratiti na nogometne terene, onda... Stvar je upornosti i zelje.

    avatar

    23.11.2007. (05:18)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    Medicina...Na moju zalost,vec pet godina puno svoga vremena provodim po bolnicama, zdravstvenim institutima i institucijama Kad sam 2002 bila jos veoma zdrava, uclanila sam se u udrugu ADI - donatora tjelesnih organa post mortem. Ne dugo poslije toga, 02/2003, zapoceo je moj susret sa bolescu, odnosno borba za zivot i to traje jos i danas. U medjuvremenu sam naucila puno toga sto nisam zeljela znati, ali i pino toga sto je obogatilo moj zivot . Shvatila sam vrijednost zivota, svakog svog dana i potrebu i zelju da mi svi buduci dani budu ugodni i meni i svima sa kojima ovaj zivot dijelim.
    Prekjucer kad sam se vracala sa akupunkture iz Natanije, zbog kupovine obisla sam dva malla (ne znam kako se nazivaju hrvatski, jer dok sam ja tamo zivjela osim NAME nije bilo drugoga). Na ulazu u oba, bila je obavijest o prikupljanju uzoraka krvi za banku kostane srzi za oboljele od leukemije isl. Bilo mi je veoma milo srcu kad sam vidjela koliko ljudi, uglavnom mladih, pristupaju uzimanju uzoraka. Kako moja krv ne moze biti koristena u te svrhe, dala sam svoj novcani prilog u toploj nadi, da barem na taj nacin mogu doprinjeti ovoj humanitarnoj akciji.

    avatar

    23.11.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...