Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • tragicnamisao

    Podržavam prijedlog više-manje.
    Meni se atmosfera na Sveučilištu, u domovima, u SC-u činila strašno nekompetitivnom, s nekim egalitarnim sindromom. Bolje i uspješne studente treba na sve načine nagrađivati.
    Ja sam bio redovni student s visokim prosjekom ocjena, a čak ni dom nisam uspijevao dobiti koji je bio prepun likova što idu na Upravno pravo 9 godina.

    avatar

    22.11.2007. (10:49)    -   -   -   -  

  • DOKTOR HOUSE

    ja sam zapeo na Amber Evans i nisam ni čita dalje...

    avatar

    22.11.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    da, to je pošteno.

    avatar

    22.11.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • turimti

    ...Bespravna gradnja ruši se od temelja, a ne od krova....je samo jedna stavka iz programa kojim sam protrčala zahvaljujući linku....ovo je prvi program koji sam pročitala i uvećini stavova se slažem..

    avatar

    22.11.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Idemo dalje...se toliko: razmahao....razgalamio....raširio...nametnuo...da iritira toliko da me je sram što sudjelujem u tome. Onda razotkrivanje muljaže, bez srama i granica (pa prelaze i prek grane po glasove koje mi plaćamo) je toliko očita da je van pameti da to rulja pase!

    Ako nam odzvoni, zaslužili smo!

    avatar

    22.11.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Samo jasno napisani programi mogu biti početak rješavanja problema u ovoj državi. Kad su oni jasni i na "papiru" onda se vladajuće svaki dan može "bombardirati" onim što NE rade, a rekli su da hoće (i obrnuto - rade, a rekli su da neće). I tako se ne mora čekati četiri godine da bi se vidjelo je li nešto napravljeno ili ne (to je ipak previše vremena u životu čovjeka, kad mu se radi o sudbini). I HDZ i SDP zato ostavljaju prostor u svojim programima - da se kasnije mogu vaditi na sve moguće načine (čista muljaža). Zbog čega SDP nije rješavao pitanje pljačke u privatizaciji kad je bio na vlasti? Ko zna šta bi im HDZ pronašao u istom tom poslu (ko zna koliko je lijevih išporkalo ruke, a je... Linić, Opačić, Bandić... Sve visokopozicionirani). HDZ ima užasno jaku kampanju jer su i sami svjesni koliko nam je država potonula u njihovom mandatu. Upravo zato HNS-u treba dati šansu. I stalno biti u "stanju pripravnosti" da se svaki odmak od obećanja kazni urlanjem "na sva zvona". Šteta je samo što HNS nema veću snagu u kojoj bi u nekoj budućoj koaliciji imao jači utjecaj. Čačiću spočitavaju sukob interesa (i treba). Ali ako HNS usporedimo s HDZ-om i SDP-om po tom pitanju, može se zaključiti da to i nije neki argument kojim se HNS može degradirati (hoću samo reći da se toga puno više nakotilo u drugim strankama da je to za te stranke postalo kao normalno). Na kraju krajeva, imali smo i HDZ i SDP na vlasti, red je da im se srežu krila. Da su bili pametni u svojim mandatima napravili bi ko Estonija, odrekli se zakona RH (koji sestalno nešto "usklađuju"), prihvatili zakone EU i u pravo vrijeme ušli u Zajednicu. Ovako i kad uđemo, nema više love kao nekada za zamlje ko što je naša, pa je jasno kako su nas neki vodili i kako su nam ukrali vrijeme u kojem su samo oni profitirali.

    avatar

    22.11.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    I da.... dobro je kad završi orgazmom ;-)))

    avatar

    22.11.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • kemikica

    moj zvonac, pa nije valjda da si tek sad shvatio da je HNS jedina stranka u Hrvatskoj ZA koju može glasati jedan mladi, obrazovani, urbani liberal? ;)

    avatar

    22.11.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja sam jedna studentica - doktorskog studija. Sve obveze i na magisteriju, kao
    i sada na doktoratu - izvrsavam na vrijeme ....No, pomoci niotkud...Sve troskove -
    od magisterija nadalje - snosim sama!!! :((((
    Zvone, je li to pravedno?! Pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    23.11.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @luki 2 - naravno da nije !!! Ili, preciznije, država bi ti trebala dati povoljan kredit da to sve isfinanciraš, a koji bi kasnije trebala bez problema vraćati većom plaćom (što bi kao dr. titula trebala nositi ;-)

    avatar

    23.11.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti, Zvone! Pratim Tvoje postove! Odlični su!
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    23.11.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • lion queen

    jesi li i ti platio školarinu za svoj studij?

    avatar

    23.11.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ako nisi, vrati pare državi!

    avatar

    23.11.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • studentica

    Frustrirajuće je studirati među hrpom prosjecnih, nezainteresiranih studenata koji na kolokvije dođu samo prepisivati..Ja mislim da bi plaćanje školarina trebačo uvest svim studentima, a onda kao i u Italiji, onima koji su dobri te novce vratiti..a ne poticati da oni koji su u srednjoj na lijepe oci dobivali dobre ocjene i onima koji su se na racun tatica koji su bili u ratu upisali bez placanja a sada se sprdaju svima koji nesto rade na racun..

    avatar

    24.11.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...