Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Sefica

    Dobar post, nema sta:)Dobro jutro radni narode!

    avatar

    22.11.2007. (07:55)    -   -   -   -  

  • NINA

    Zgodno! Steta da HDZ nije snimio i spot sa novom umirovljenicom Steficom koja bi nam porucila da ce zbog svoje 10 kn povecane mirovine i boljeg zivota sto joj te kune pruzaju glasati bas za HDZ i dr. Ivu. Mozda tijekom slijedece cetiri godine dobije jos 10 kn vise!

    avatar

    22.11.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • slaven178

    glasam za HDZ!

    avatar

    22.11.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • sv.rok

    glasam za sdp i nadam se da će u sisku i petrinji pobjediti.
    Ali se isto tako nadam da će na lopovluk koji vlada u gradu petrinja i gradskom poduzeću komunalac petrinja sdp reagirati i pokušati nešto učiniti. da se spriječi samovolja i bahatost gosp.ljubanovića koji sasvim slučajno je direktor tog poduzeća i donedavno vlasnik firme koja se bavi pogrebnim uslugama i klesarstvom(sad mu je sin vlasnik) i on nije u sukobu interesa.
    moš mislit! cijelu garnituru ljudi koji su tamo zauzeli mjesta treba maknuti, a valjda će te to vi moći. nekad imam osjećaj da je neko ugasio svjetlo na kraju tunela

    avatar

    23.11.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • TRIXY

    Glasam isključivo za humanost ,pravičnu i raspodjele moralne i materijalne diobe za bolesne za starije, za siromašne i pravične ljude ili pojednostavljeneno za LJUDE. Teško je izraziti usmeno/pismeno koliko gorčine ima u svima NAM Akoju se mogu pronaći u ovim retcima.
    Koliko je toga već izgovoreno, napisano a rezultirano je NULOM. Razmišljam, pa opet prekidam razmišljati uzmem koju tabletu za smirenje i samo "vozim" i "vozim" pa dok ide ide,,,,,,
    Osvrćući se samo ko u snu na temu bolesni, gladni siromašni obeštećeni,,,,, Ma koga je briga ali IZJEDNJAČAVANJE "STARIH I TZV. NOVIH UMIROVLJENIKA" TO mi dođe mi kao VIC, imaš li tTROJE DJECE NAHRANI JEDNOGA A OSTALA DVOJCA NEKA VIČU GLASAMO ZA ONE KOJI SU TO ODOBRILI ZAKON "MA HURA JOŠ ŽIVIMO"

    avatar

    23.11.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    svakako bolje da su novac od ht dali i penzićima nego mazali vrat debeloj guski od d.telekoma .
    onak uz put dali kupiti dionice ht ljudima kakti ispod cijene a sad kad su pale bile su precijenjene .ko je tu lud ovaj jurčić nema veze s mozgom kak bome ni milanko.
    hvala komunjarama na vodstvu države u nepoznato .slogan koji vas najbolje oslikava " s neznanjem u bolju bodučnost". idemo dalje :)

    avatar

    24.11.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • Hercules

    Čestitam Van Dan Hrvatske šutnje. Sretno i berićetno sutra. Tommorow is another day.Thats true

    avatar

    24.11.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  • Karlo

    Primio sam i četvrtu ratu duga umirovljenicima, prije nego dvojac Milanović-Vidović dođe na vlast.
    Tada će Vidović izjaviti medijima "Kao što sam prije zvrdio, nema duga umirovljenicima"
    Tko je primio, kao ja, sretan je čovjek.
    U tom bi slučaju bila zaustavljena isplata duga za sve umirovljenike.

    avatar

    25.11.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • A sad adio

    Zoki je opet ispal sirovina, kaj se moral opet očešat o Sankija, u svojem obraćanju TVu? Da je pametan, brijal bi svoju briju, tipa, čujte, mi očekujemo ovo ili ono...a on opet po Sanaderu. Ma bolje mu je da prvo ispeče zanat u opoziciji pa se javi za 4 godine. Morti i bu nekaj od njega. Al se mora riješiti te sirovosti i arogancije koja nikak ne ide uz urbani lik na koji se fura. Aroganciju - iako nije preporučljiva u prevelikim dozama - možemo donekle tolerirati jednom Sanaderu jer je taj čovjek nekog boga napravil (slagali se ili ne s njegovim stilom i metodama) a Zoki? Na čem taj gradi svoj bahati stav? Na tome što ima 5 sekundi staža u diplomaciji? A gdje su ga, ajme smijeha, zapraff gurnuli HDZovci, a ne njegovi kamaradi. A Milanka O' Pičić, ma jeste vidli tu smiješnu koku, bez 5 minuta radnog staža? Jjedva se savladala da ne kaže novinaru, na njegov upit da li se vidi na kakvoj ministarskoj poziciji, kak se - naravno - vidi. Zaustavila se u zadnji čas. Ajd' to joj moramo priznati u plus.

    avatar

    26.11.2007. (07:55)    -   -   -   -  

  • Blogerica

    Koja si ti sirovina, ti od 07:55-najprije nauči poštivati ljude, a onda se upuštaj u polemiku. Teško mi je da te oslovljavam sa "Vi". Doista, kome trebaju ovakvi komentari. Pa nije gospodin Milanović sa tobom "koze čuvao", pa da mu se na ovaj način obraćaš, jer ti tobože sve znaš?
    Ako poštuješ druge, poštovat će i tebe, očito ti to nedostaje u životu. Razmisli malo o dobronamjernom komentaru.

    avatar

    26.11.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • lana

    Ma, čovjek je slušao komentar na rtl-u, pa budući sam ne može složiti suvisle rečenice, malo ih je doradio i prilagodio svom riječniku, pa misli kako je jako pametan. Gledamo i mi drugi tv. Što se tiče arogancije, ne bi komentirala. Svatko pametan u ovoj državi "zna se" tko je bahat i arogantan. Njegova retorika dovoljno govori o njemu samom i onima čije interese zasupa.

    avatar

    26.11.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...