Komentari

mihaelbudrovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mihaelbudrovic

    R--http://kulerski.blog.hr/
    Molio bih da se ovakvi komentari više ne ostavljaju na mom blogu. Ove rečenice što su napisane su obične gluposti i ne mogu zamislit kako netko tko drži do sebe ovo može shvatiti ozbiljno. Čini se da su Hrvati (kao cijelina, ali i kao individualci) stvarno u velikoj moralnoj krizi kad se bave ovakvim praznovjerjima i ispraznošću.

    avatar

    21.11.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    U pravu si Mihael. Praznovjerje je društveno zlo. Ovakva ponašanja su primitivna, sirova... čak i nepristojna. Doći na nečiji blog i ostaviti glupost koja nema veze s temom je nepristojno ponašanje. Nadam se da će se Lady Jane ubuduće suzdržati.
    Što se tiče teme... hmmm... predsjedniku je sigurno teško... ali zato je plaćen... pa ga nećemo žaliti.
    Osobno mislim da će situacija u Saboru biti puno bolja no što je bila do sada. Nijednoj političkoj opciji neće biti lako u sljedećem mandatu... ali i oni su za to plaćeni. Ja se nadam da će građanima biti bar zercu lakše.

    avatar

    21.11.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  • Rus

    HVALA VAM HRVATSKA!!!! :D
    Russia loves you!!!

    avatar

    22.11.2007. (03:11)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    R--Rus
    -------------------------------------------------------------------- -
    Iako komentar nije vezan uz temu o kojoj sam pisao (i pišem), odgovorit ću na Vaš komentar. Kao prvo, želio bih ponoviti ono što je Slaven Bilić već puno puta istaknuo. Hrvatska nije igrali ni protiv Engleza niti je igrala za Rusiju (pogotovo ne za braću Ruse) nego je igrala za sebe i nsvoje vjerne naviijače koje želim ovim putem pohvalit zbog ponašanje prije i poslije utakmice, a pogotovo zbog navijanja i bodrenja tijekom utakmice, kada su uvelike nadlasali petnaestak puta brojnije domaće navijače. Hravatska je jednostavno bila bolja i zasluženo je pobijedila...

    avatar

    22.11.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    R--http://doninsvijet.blog.hr/
    -------------------------------------------- --------------------------------
    Zašto mislite da će situacija u Saboru biti puno bolja? Što uopće znači da će "situacija biti puno bolja"? Bolja za koga?

    avatar

    22.11.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...