Komentari

yazza.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • makedo

    ubit ce nas napredak tehnologije...jednom ;)

    avatar

    21.11.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • Jaca

    nemoj mi, Maki, tehnologiju napadat - ne znam sta bi da mi nije online bankinga, sve racune tako placam . No, ovdje je to vjerovanto malo naprednije jer ja stvarno jos ni jednom za ove 3 godine nikakvih problema nisam imala.

    avatar

    22.11.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • yazza

    u sushtini, i ja ovdje nisam imala do sad problema, no moja banka se sad ujedinjuje s jednom drugom i izgleda da su im se zbog tog malo sisteme poremetile bash ovih dana. no nakon shto sam im napravila taj mali skandalchic, sve je opet ok :)... eh, za desetak dana cu pisati o totalno drugim stvarima :) pozdrav do tada :)))

    avatar

    22.11.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ma pusti mi banke. Svaki cas im rikne sistem. To nema veze dali je kod nas ili na zapadu. Svi su ti sistemi nesigurni. Pouzdas se u to toliko dugo dok jednom ne iskusis.

    Inace, hvala na savjetu, to i ja znam, ali dosad sam se naivno pouzdao na blog-editor, posto mi se slicno jos nije desilo, jer ni ne blogam dugo na tom blog-servisu. No po nasem obicaju je izgleda sve slampavo napravljeno. Kod mene je kombinacija tipki za copy/paste malo drugacija jer koristim Mac :) Ona prica o "neprisutnoj majci" je istinita i ne propustim da je ispricam na svaki rodjendan sina. Hvala na posjeti i do citanja :-)

    avatar

    22.11.2007. (02:36)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    čarape i lončići su zakon :))))

    avatar

    22.11.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...