Komentari

heels.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ...ona naivna djevojčica

    Hihihiiii... kao i inače, prvo divljenje tvom umijeću pisanja =) a zatim osvrt na ono što je u postu pisalo.. Svaka čast kolegici, ali ja sam nekako puno, puno, puno sličnija tebi u tom pogledu. Ja, moj novčanik i svi sretni i zadovoljni. Radije biti sponzor nego ona koja je sponzorirana.. Pritom, draga, nisam nazvala tvoju kolegicu sponzorušom, niti je smatram takvom, upravo suprotno. Divim joj se jer zna doći do onoga što želi (samo na malo drugačiji način od mene), pa makar to bilo nešto potpuno nebitno poput pića. :-) ali.. ne, hvala :-)
    Što se tiče narodne, pa ne mora to biti rezanje vena i slično. Slažem se -ima i toga =)) ali, ima nas nekolicina normalnih i u narodnjačkim :-D
    Pa zato.. volimo dobre narodnjake, ne volimo loše. I volimo normalne ljude koji ih slušaju, ne volimo budale koje razbiijaju čaše, glave itd.. =)
    pusica

    avatar

    22.11.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • marioneta vjetra

    joj da slažem se s tobom, oke simpa je to, možda, ali prodavat svoj duh na određen način za cugicu? grozno...nemam običaj ić van, ako nemam love, jednostavno se ne osjećam dobro kad mi netko nepoznat plaća nekaj...ablab :))
    uglavnom ja ti živim u Zg-u :)) tak da eto bum pogledala :))
    ali ima problem lolll ni ja neam siske :)) dvojka neka lolll tak da al mogu pokušat :))
    fala ti baš me uvijek nasmiješ :))

    p.s. ma Grka sam upoznala preko face boka, vidim da si pogledala fotku lolll :))
    ma simpa skroz dečec ha ha ha
    al ništ od toga dakako, no maštat možemo :))

    avatar

    22.11.2007. (12:34)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    a pa kad moze- nek to i radi hihiiihih
    bar dobijes piće :D

    avatar

    23.11.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • vanilla

    ooo, to mi je itekak poznato, tak se ja definitivno ne bi mogla ponašati, uuuu, vanilla

    avatar

    26.11.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • mae

    nema sanse da izadjem van i drugi mi plaćaju cugu,navikla sam imati određenu svoticu u novčaniku i uvijek sama sebi plaćam piće ako je svotica u novčaniku malo veća onda i drugima.kad idem na kavu s nekim takodjer ne volim da mi se plati,sa frendom se skoro uvijek svadjam oko racuna ali svih znam zajebat s forom da idem na wc pa platim racun....sta se tice el ria cure su bile ok i općenito atmosfera super ali nismo ostale do kraja jer smo isle na ninu.to nam je kao neki ritual,el rio pa nina do jutarnjih sati...
    pozz

    avatar

    26.11.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • mala garava

    Pa zna se draga da nikad nismo bile takve iako smo mogle masu puta. Jel ovo opisuješ onu večetr kad je teka jackie i kad si mi dala upa ljač za moju baby :)? Čujen da je u vezi dobro,aj neka i tebe je neko triba smirit:))) Šala naravno.Jedina raspuštenica u ekipi san ipak ostala ja i to se neće prominit još jako dugo vrimena :)) Inače mr.igor mi se javija prošli vikend u jednom klubu i počea neke razgovore i cili mi se tresa,još san mu znači napeta,al meni se stvarno nije s njin pričalo jer san ja čekala znaš već koga i samo san mu okrenila leđa. E da znaš da me ž.pozdravija priko sestre od ladida. Jebate i pozdravljat smo se počeli :)) Pusice ostavljan

    avatar

    09.12.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • marioneta vjetra

    a di si se ti pogubila hehehe tak dugo? :)))

    avatar

    19.12.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • marioneta vjetra

    Sretan Ti Božić gdje god bila :))))

    avatar

    24.12.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Kikiriki Trip

    Zaključak ti si fina cura, sa stilo. A ona je još jedna u nizu izgubljenih duša. Ti ćeš svoje sječanje sa zadovoljstvom djeliti sa društvom, a ona će sama sa sobom i lažnim konobarima djeliti nešto što nije ni približno vrijedno kao dobar i iskreni prijatelj. Posao je posao i kolegica je takva kakava je al prijatelji ne postoje na jedan dan niti na jedan sat već doživotno. :) pozdrav ;)

    avatar

    02.03.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • el_rio_crni

    ej kurvo daj mi da te karam u štiklama. znam da si kurva ko i sve koje su mi duvale koplje. kurvo jebat ču te znaj. osjetit češ moj kurac vražji!

    avatar

    09.06.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...