Komentari

mihaelbudrovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • donin svijet

    Poštovani gospodine Budrović, strašno mi je žao da ste bili bolesni, ali mi je još više drago da ste ozdravili.
    Lijepo od vas što priznajete grešku, ali kad čovjek iskreno priznaje grešku, tada to čini glasno, a ne zataškavanjem.
    U blogo svijetu nije pristojno brisati komentare koji ne vrijeđaju i ocjenjivati ih da nemaju smisla.
    Kad otvorimo temu na blogu, ona je javna.... sa svim pogrešno napisanim mislima, sa svim gramatičkim greškama... baš onakva kakvu je postavimo. Dajemo temu na komentiranje javnosti. I onda se moramo znati nositi sa komentarima koje nas hvale... ali i onima koji se kritički osvrću na našu temu. Možemo se kasnije ispravljati kroz komentare... a ne naknadnim ispravljanjem teme i brisanjem komentara. To sam ocijenila bahatim i nadmenim ponašanjem. I dalje tako mislim.
    Ja sam u svojoj temi ocijenila vaš postupak prema komentaru i sugovorniku... nisam pisala vašu biografija i ocjenjivala lik i djelo. Mene ne zanima previše kakvi ste..... Sreli smo se samo jednom... i tada ste me obrisali. Iskoristila sam svoj blog da izrazim svoj protest.... jer ste vi imali gumicu u rukama. Uostalom... nije to samo moje mišljenje.... ako usporedite te dvije teme.... blogeri su jasno napisali što o tome misle.
    Kroz život nas na razne načine pripremaju za takve situacije.
    Npr.... kad dijete izvali glupost... ne može je više obrisati... nego doživi kritiku roditelja pa se mora ispričati pred onima pred kojima je izvalilo glupost.
    Pa u školici... ako smo u kontrolnoj napisali nešto krivo nije bilo moguće obrisati ocjenu, pa popraviti odgovor jer nas je ocjena podsjetila da mi ipak znamo pravi odgovor.
    Ovdje nisu profesori..... ali ocjenjuje javnost svojim komentarima. To je život.
    Iza svojih grešaka moramo stati... a ne ih zataškavati.

    Pod izrazom nadmenost mislila sam napuhan, prepotentan, onaj koji si zamišlja da je bolji od drugih pa si može dozvoliti brisati komentare i naknadno ispravljati dijelove svog teksta.
    U rječniku obično napuhanost i nadmenost povezuju s probavom.... ali ovo je izraz u šatri.... i odnosi se na ponašanje. ;)

    avatar

    19.11.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • tip

    Iskreno mi je žao zbog vaše bolesti i sreća pa je sad sve u redu.

    Složio bih se s prethodnicom. Ako netko kao vi nešto nes(p)retno izrazi i zbog toga dobije kritiku, onda je eventualno u redu ispraviti rečeno u postu ali je i ljudski tada odgovoriti na komentar i objasniti kako je rečenica ispravljena, ostavljajući prethodne komentare, pokazujući time da niste savršeni i da vas je netko ispravio. U očima blogera bi ostavili bolju sliku. Vi ste ispravili svoju rečenicu i obrisali one koji su vas na to upozorili. Dakle, svi koji su došli na vaš blog nakon toga neće znati da se išta dogodilo. Ako smo grešni i "svi griješimo" onda se ne treba pokrivati ušima. Svaka čast blogerici što je napravila to što je napravila, time je vaša greška postala veća umjesto da ste se izvukli samo tako. Nije bilo u redu da procjenjujete čiji komentar ima a čiji nema smisla, posebno ne nakon što ste i sami popravili vlastitu misao.

    Na blogu možete raditi svašta ali brisanje komentara kojima vas nitko nije uvrijedio već se samo nije slagao s izrečenom tezom je u blogosferi uglavnom shvaćeno kao jedan od većih grijeha.

    Nemojte biti toliko iznenađeni reakcijom na protekli događaj. reakcija je bila upravo očekivana.

    avatar

    19.11.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    R-http://doninsvijet.blog.hr/
    R-tip
    ________________________________________ ___
    Prvo bih vam želio zahvaliti što ste poželjeli mi zdravlje i izrazili zadovoljstvo zbog mog sadašnjeg zdravstvenog stanja.

    Želio bih još nešto nadodati: Iskreno mi je žao zbog toga što sam napravio tako ishitrenu reakciju nakon čitanja vašeg komentara ali morate znati dvije stvari: Prva-služim se blogom tek nekoliko dana i nisam upoznat sa svim nepisanim pravilima i uzancama blogosfere. (da sam znao sigurno ih ne bih kršio) i Drugo- molim vas da shvatite kako je moja ishitrena reakcija bila direktna posljedica moje mladosti, mog neiskustva i mojih godina.

    Želim i ja zdravlje i sve najbolje Vama i Vašima!

    avatar

    20.11.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Eto... sad imaš i kumu. To je znači bilo vatreno krštenje.... a mene je pripala čast da budem kuma. :))))))
    Ništa se strašno nije dogodilo. Malo smo zašarenili blogosvijet ovim našim nesporazumom... a samim tim smo ga obogatili... kao što smo obogaćeni i nas dvoje ovim iskustvom.
    I ja tebi želim sve najbolje u životu..... a u blogo svijetu puno lijepih tema i dobrih rasprava... i znaš što?!!!! Nemoj me oslovljavati s VI... zato i volim internet jer smo tu svi "istih" godina. :))))))))

    avatar

    20.11.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • Kjecra Xejlen

    ucinio joj posebnu naklonost. Zdrave mlade prianja za svoje dojmove, define refurbished laptops

    avatar

    30.09.2009. (04:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...