Komentari

untilfurthernotice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Hranu ne treba bacati, uključujući kokice :-)). Vas dvojica ste samo razmaženi :-)).
    Baš mi je drago i troši svoju buduću golemu plaću na krpice, ne na hranu :-)).

    avatar

    19.11.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Uzmi što ti život pruže... a to prije prve plaće može značiti i odbačenu kutiju tko zna kakvog ića ili nedajbožejošgore pića... iliti - na muci se poznaju jun(a)ci...
    Šalim se, naravno (to naravno je tu ako nisi shvatio da ne mislim ozbiljno), bitno je - našao si posao, očito si trenutno kako-tako zadovoljan, neka ti je sa srećom (bar do prve plaće...).
    S obzirom da još nisam među "pokojnima", pusu primam i ne uzvraćam... možda samo rukostisk... tako sam nekako prokleto hetero ovih dana... :-)

    avatar

    19.11.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • Abbey Road 603

    Divno. Treba raditi. Treba zaraditi kruh. Onda ćeš ga više cijeniti :) Idem i ja raditi.. ADIOOOOOO

    avatar

    21.11.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    Hello dude! Evo da čuješ i komentar od dvije osobe,koje su zapravo jedna,ali to sada nije bitno... :) koje su,igrom slučaja,tražeći šiš ćevape naišle na tvoj blog. :) Moram/o priznati da ti je blog odlican! Začinjen pravom dozom sarkastičnog i nadasve genijalnog humora,zbog kojeg sam/smo od smijeha popadali sa stolica. :) S iščekivanjem čekamo tvoj sljedeći post i s njime nove dogodovštine,sada nam već veoma dragog,Mede! :) Pusek u oba obraza :)

    en1di0n & hell-a

    avatar

    21.11.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Šnjofavci

    Posao hm... ajd nije lose lova je lova. Barem sad znate sad da cura s kojom radite NIJE bakteriofob.

    avatar

    22.11.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Hej zlato... fala na čestitci (čestitao si mi na jedno 5 načina- sad sam bila i na facebooku :). I tak. Rođendan sam provela prelijepo- cijelo jutro sam bila u bolnici, čekala, pa su me pikali, pa su me testirali ko' životinju u labosu, i tak, svašta... Uglavnom, nisam trudna. Još. (šala šala šala :))) Uglavnom, jedva čekam večeras, nešto opuštajuće nakon ovako stresnog dana, idemo Dragi i ja do d-mola pa... kud nas put odnese... :)))) pusek u guzek :))))

    avatar

    23.11.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...