Komentari

nakantunu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • junac

    a jedan dan jedno, drugi dan drugo.... ma već ćeš ti sve to obavit!
    ja isto pravo ne bi mogao završit....previše tih slova....da je još koja brojka, adje.... al ovak....
    ;)))
    p.s. vidim sad da onaj link ne radi....tj. radi, al moraš klinut iz prozora za komentare

    avatar

    19.11.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • bobelline

    ovii...ljudi ne otvaraju karte jer se boje neuspjeha. i jer ne kontaju da dijeljenje informacija donosi moć na duge staze. ti si na dobrom putu darling, igraj poštenu igru i izdigni se iz nediokritetstva njome. pravu vrijednost će okolina kad tad prepoznati.

    a vrijeme...nemam toga ni ja :) i opet si mantram da sad valjda tako i treba biti. guštaj u gunguli, guštaj. guštaj svaki dan. ljubim!

    avatar

    19.11.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  • na kantunu

    # Junče, primjetih da link ne radi, pa san bila prisiljena pročitat više/manje cili ti blog od početka stvaralštva u potrazi za izgubljenim blagom, pardon, odgovorom...
    ...al sad kad mogu vidit sve na jednom mistu, zahvaljujem opet...napokon mi je jasno zašto trebaš oslobodit Loosicu, fuuuf!! sad san 10 kila lakša :-))

    avatar

    19.11.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    draga na kantunu, svima fali vrimena pari se meni. i kad dan bi trajao 67 ili više sati, uvjerena san da bi nan opet falilo vrimena i da bi kukali da ne stižemo sve šta moramo i sve šta oćemo.
    a šta će tek bit kad jedan dan počnemo živit sami, radit, kuvat, ić u spizu, prat, čistit, peglat, usisavat, ić u kazalište, šetnje, druženja, kave, gledat tv............... ufufuf..... naučit ćemo se i mi, bez puno problema, jel da?
    pozdravljan :-))

    avatar

    19.11.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • Abbey Road 603

    Ponekad se treba žrtvovati da bi mogli cijeniti ali i uživati u svim onim stvarima koje nam pružaju koliko toliko zadovoljstvo. Malo stani, malo razmisli, ponekad pregrizi i bit će dobro.

    avatar

    21.11.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • kokošje sljepilo

    znaš onu staru: ideš dan po dan!! i što shvatiš? - da nisi ništa učinio nego da su ti samo prošli dani!? hihi - razumijem u potpunosti...
    Bleki

    avatar

    23.11.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...